От кой матрак сте доволни?

• 577 691
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 975
Тека известния магазин ВИДОВ КОМЕРС ЕООД за матраци ТЕД,ЕКОН и ПАРАДАЙС  и още нещо се намира в Разсадника.бул.Вардар бл.20 тел.9201498 gsm-0895694756.  Промоцията до  -10% за латексовите матраци не помна до кога беше..... да не се приема като реклама правя го и за ваша полза.!!!

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 14:47 от gabi833

# 976
Матраците продавани от интернет магазин http://nani.bg са изпробвани аз лично ползвам на фирма LIFE  и съм много доволна.А от обслужването в магазина също .Действат коректно и бързо. Laughing

# 977
Така...Днес сама! и пеша! си донесох матрак Dormeo MEMORY 2+12 (110/190), сложих го на леглото, той си се разпъна и довечера ще го пробваме Crazy
Изглежда ми добре Peace

# 978
PipiLangstrumpf  - на рамо ли го носи? Mr. Green питам,защото нашия латекс (не е мемори) тежи около един тон и трудно го местя  Laughing Laughing Laughing

Когато ние си купувахме матрака дистрибуторката ни каза,че от Италия поръчвали матраци от Екон и после ги внасяли пак в БГ ,но под друго име и уж,че са италиански Simple Smile

# 979
PipiLangstrumpf  - на рамо ли го носи? Mr. Green питам,защото нашия латекс (не е мемори) тежи около един тон и трудно го местя  Laughing Laughing Laughing

Когато ние си купувахме матрака дистрибуторката ни каза,че от Италия поръчвали матраци от Екон и после ги внасяли пак в БГ ,но под друго име и уж,че са италиански Simple Smile

Ми да, тва са лъжливците от magniflex!

# 980
Матраци от латекс има 16,18,20см еднолицев и двулицеви.Меморилатекса е 18см, айр айр 100%латекс, е 20см  взех си 160/190см цената му е 1248.00лв без отстъпката.Всички МАТРАЦИ са на ЕКОН. И Промоцията е до -10% само за Еконците.

Уф, ясно , няма да е Айр Айр, много ми е скъп. По-скоро ще си вземем цласик или Лукс с цип.
  А то наистина проблем ли е , ако няма сваляем калъф матрака?Ако имаш някаква стелка отгоре.То и бездруго тая стелка ще я имаме Thinking  Аз съм намислила от Екон да си взема подматрачна рамка на крака и с борд.Идеално ми е като легло.Но дали ще е здраво?

# 981
 А бе хора , много ги хвалите тези матраци на Екон, но ноикой не пише за колко време се отмирисват.Взехме си такъв, но сега остава притеснението, скоро ли ще се махне тази миризма или ще си остане така, понеже това е все пак материята , от която е направен.Още преди 15 години баща ми беше купил такъв матрак и ни беше много странен, защото целияг беше на дупки, така и не се отмириса много време, години наред, та за това питам, ако може някой да сподели.

# 982
  • София
Ние имаме от 3-4г. не мирише, девър ми си взе преди 2 г. и неговият няма мирис. Брат ми преди няколко месеца взе и той не се оплаквал да му мирише.

# 983
Ние имаме от 3-4г. не мирише, девър ми си взе преди 2 г. и неговият няма мирис. Брат ми преди няколко месеца взе и той не се оплаквал да му мирише.
На мен много от познатите и колегите  ми имат Екон от години и още не са се оплаквали да  мирише.Т.е, при някои имаше  специфичната миризма на материала , но тя изчезна за 2-3 седмици.

А някакви  мнения за матраци Релакс/латексовите/ ?Гледам , че са по-евтини, а характеристиките в рекламата им са сходни на тия на Екон.

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 18:26 от Lei@

# 984
  • Бургас
За матраците Екон нищо не мога да кажа ,но мъжът ми спи на подобна възглавка. Има я поне от 1година и още си мирише,пък как се изпотява с нея не  е истина. .Мога да си представя как ще е тогава с матраците?Моята е също латексова ,но на Sunrise.От любопитство реших да ги разуча по-подробно,защото тази на Sunrise е много по-удобна и не ме изпотява.Установих ,че самите каналчета-отворите са значително по-големи и стигат  до долния край,което и осигурява вентилацията ,докато на Екон тези отвори са отгоре и отдолу и не се срещат.Мъжът ми изпробва моята и повече не иска да си помисли за Екон.

# 985
Това с изпотяването за пореден път казвам, че е велика глупост.
Хората са различни и по различен начин понасят жегите. Как не го разбрахте.  Tired

# 986
  Сега видях, че Арон предлагат  матрак  Сънрайз Ортопедик, от  дунапрен и латекс.С калъф с цип и памучна дамаска, но така като го гледам, май е еднолицев.В смисъл, че латекса е само от едната страна, не , че неможа да се обърне. Да знаете нещо за тия матраци

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 11:28 от Lei@

# 987
  • Бургас
Rummi_pl -мисля ,че ясно съм написала ,че на Екона мъжът ми се поти ,а на Sunrise -не.Следователно зависи и от самата възглавка,но нека това да не прераства в спор.

# 988
Rummi_pl -мисля ,че ясно съм написала ,че на Екона мъжът ми се поти ,а на Sunrise -не.Следователно зависи и от самата възглавка,но нека това да не прераства в спор.

Добре, няма да споря.

# 989
  • 5 етаж в ляво
ние сме с матрак на Екон - латексов...вече 4 години
в самото начало не ми е миришел  Thinking
отворите на матрака за му от горе до долу,с калъф е,което според мен е много удобно...пера си го 2 пъти в годината и не се свива...казвам го защото имах притеснение от това...но не става да се пере в домашна пералня , моят у 180/200 и понеже е обемен...затова си го нося на обществена...а ,че тежи ...тежи ...не е истина и то много тежи
с две думи доволна от матраците на Екон  Wink

Общи условия

Активация на акаунт