От кой матрак сте доволни?

• 577 705
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 960
Здравейте момичета!
И ние с мъжо сме на тема матраци  Laughing
От прочетеното до тук най-много ми хареса латексовия на Екон, но тъй като ни е малко скъпичък от един магазин ми препоръчаха Simple на Росмари:
http://www.matraci.info/index.php?p=77&l=1&id=143
Не успях да разбера тази еко пяна като латекса ли е?

Матрака заедно с подматрачнатс рамка на размер 144 х 190 излизат на цена 360лв.

Тъй като май не е коментирана тази марка, ще се радвам да споделите мнение  Hug

# 961
  • София
И аз не успях да го пъхна, пералнята ми е 7 кг. Влиза , но не може да го завърти като се намокри. Извадих мокро, изплакнах с подвижен душ, суших 1 -2 дни и занесох на химическо. Там имат огромни машини.

Crazyда,на химическото го сушаха 2 дена  Crazyобръщали го по 100 пъти,че съхнело много бавно.

Защо са го обръщали, нали имат сушилни  newsm78
Ние сме с Екон и го давам на химическо от днес за утре е ок.  Peace

# 962
В момента избора ми е между:

http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=119
http://magniflex.bg/bg/products/classico/relano/
http://www.matraci.info/index.php?p=77&l=1&id=143

Първите 2 като цена са еднакви и прочетох добри отзиви.
Цената на третия е наполовина, но пък никъде не срещнах мнение за него.

За съжаление в магазините тук нямат и мостри... е как да си избереш матрак на картинка...

# 963
  • София
montecita много си права, че матрак не се избира по картинка. Важно е личното усещане за твърдостта и удобството му, защото колкото хора, толкова и мнения. Иначе аз бих препоръчала първия, понеже това е и моя избор за матрак. Моята база за сравнение е пружинен матрак на Тед и мога да кажа, че няма нищо общо. В момента съм доооста бременна и на предния матрак по цяла нощ само се чудех на къде да се завъртя, за да не ме болят кокалите. Е, оказа се че рекламата не лъже и наистина комфорта на латекса е несравним с пружината. Притесняваше ме миризмата на матраците на Екон, която се коментираше в темата, а също и че много спарвали. Е, оказа се че не е чак такъв проблем. Леко понамирисва, но след по-малко от седмица употреба почти не се усеща, а в момента обонянието ми е доста развито. И не усетих да ми е по-топло, а тези дни жегите са големи.
Сега да попитам и аз нещо. Искам да си купя надматрачна непромукаема стелка, ето такава http://www.matraci.info/index.php?p=87&l=1&id=92 ,защото в началото планирам бъдещото бебче да спи при нас и се опасявам матрака да не се намокри и изцапа. Притеснявам се обаче тази стелка да не запари матрака. Отдолу сме с подматрачна рамка, но под нея е ракла, която не мисля да пълня с много багаж. В горния сайт пише, че стелките, въпреки че не пропускат никакви течности, също така дишат. Ще се радвам ако някой сподели мнение по въпроса.

# 964
  • Sofia
Здравейте, =бързам да Ви попитем дали имате впечатления, от така наречените АНГЛИЙСКИ ЛЕГЛА - предвагат ги в мебелни къщи Ралица, а също и Тед.

При тях специфичното е че си купуваш матрак, заедно със спалнята, като спалнята е с чекмеджета. Също така ще съм благодарна, ако можете да ми препоръчате матрак.... английските всичките са с пружни и има комбинация между пручини и латекс, а ТЕД имат подобни матраци.

Другите видове спални с матраци за които се колебая са тези с подвижните подматрачни рамки, които могат да се движат и повдигат под главата и краката, но в този случай няма чекмеджета.

Ще съм много благодарна, ако някой има впечатления и ги впечатли !!!!  bouquet

позволявам пак да си задам въпроса  Wink

# 965
  Моля, кажете, някоя от вас  има ли матрак AirAir на ЕКОН? Дайте отзиви Praynig.Понеже идея нямам какво е нужно, предполагам подматрачната рамка е задължителна.Матрака е достатъчно скъп сам по себе си и трябва да сведа цената на леглото до  някакъв абсолютен минимум, без да  е грозно.Да е семпло, защото  държа на тоя етап най-вече на матрака FlutterАз мислех да е само някаква база с отвори, за да диша, но май не става така, нали?

# 966
Lei@ ще ти трябва родматрачна рамка. Колкото до леглото виж на Ирим, имат серия Мелания леглото излиза към 150лв.
Има и вариант към 300лв с рамка и амортесьори.

# 967
Хората от магазина дават до -10% отстапка на всички латексови матраци на ЕКОН.И Аз си взех Аир Аир мн е удобен  Joy  тел. на магазина е 9201498, 0895694756 София .Може да са скапи ЕКОН,НО МН КАЧЕСТВЕНИ!!!

# 968
И аз не успях да го пъхна, пералнята ми е 7 кг. Влиза , но не може да го завърти като се намокри. Извадих мокро, изплакнах с подвижен душ, суших 1 -2 дни и занесох на химическо. Там имат огромни машини.

Crazyда,на химическото го сушаха 2 дена  Crazyобръщали го по 100 пъти,че съхнело много бавно.

Защо са го обръщали, нали имат сушилни  newsm78
Ние сме с Екон и го давам на химическо от днес за утре е ок.  Peace

LaughingЧестно казано не знам,защото мъжа ми го даде и не знам в химическото какви машини имат  Embarassed

# 969
Хората от магазина дават до -10% отстапка на всички латексови матраци на ЕКОН.И Аз си взех Аир Аир мн е удобен  Joy  тел. на магазина е 9201498, 0895694756 София .Може да са скапи ЕКОН,НО МН КАЧЕСТВЕНИ!!!
Мерси, все повече се навивам.

Lei@ ще ти трябва родматрачна рамка. Колкото до леглото виж на Ирим, имат серия Мелания леглото излиза към 150лв.
Има и вариант към 300лв с рамка и амортесьори.

И това ще проверя, благодаря  bouquet

# 970
Привет  Grinning
С молба за съвет  Hug-колебая се между ТЕД-Матера и Дормео 2+12.
Какво е вашето мнение Rolling Eyes

# 971
  • София

От кой магазин дават 10% , и какъв е тоя Аир Аир  Embarassed
Ние сме с старите латексови, сега гледам са пуснали някакви мемори ама това аир аир не съм го чувала, ако може малко инфо.

# 972
http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=127

Заповядай Flutter

Аз малко неможах да се ориентирам в цените им.Оплетох се съвсем.Отначало ми се видя, че Аир-а е  по-евтин, а сега не откривам тая цена , а друга по-страшна за моя бюджет ThinkingПък и не откривам да има Аир от 16-18см дебелина.

Габи, ако не е тайна , ти твоя за колко го купи?

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 00:05 от Lei@

# 973
Матраци от латекс има 16,18,20см еднолицев и двулицеви.Меморилатекса е 18см, айр айр 100%латекс, е 20см  взех си 160/190см цената му е 1248.00лв без отстъпката.Всички МАТРАЦИ са на ЕКОН. И Промоцията е до -10% само за Еконците.

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 12:38 от gabi833

# 974
  • София
gabi833 дай адрес и име на този магазин,моля!

Общи условия

Активация на акаунт