От кой матрак сте доволни?

• 576 008
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 260
Ами пенополиуретна мисля,че е обикновен дунапрен.

Възможно най-евтиният вариант на обикновен дунапрен -10 см е 164 лв за 144/190
Ето линк:
http://www.m-comfort.com/ideal.html

За мен това е доста висока цена за дунапрен.

Затова засега се спирам на този модел на Нани.Звучи ми да не е баш дунапрен,а поне модернизиран такъв.В момента търся за леглото на дъщеря ми,което съм определила да е с тези размери 144/190:
http://www.matracinani.bg/product.php?cID=3&pID=20
 215 лв е и ми се струва доста удобен и надежден поне по описание.Изискването ми да е НЕпружинен,непрекалено мек,но не и прекалено твърд с една дума да е плътен и удобен  Mr. Green И да е издържлив.

P.S. Сега погледнах и Тирената-може би е по-добрия вариант ,защото е 18 см  newsm78
Все пак на място ще преценя.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2010, 17:26 от elfi4ka

# 1 261
Елфичка, ако го купиш ще чакам отзиви. На нас ни предстои да купуваме нов за спалнята, че старият е на 8 години. Но определено ще е НАНИ, страшно съм доволна от този в детската стая. А пък цената на Фамилия наистина е чудесна! 

# 1 262
Не знам, но на мен Тирена на Нани наистина ми се вижда съвсем читав матрак за парите.  Peace

Просто, който обича матракът да не е съвсем мек така че като легнеш в него да се получва онова пропадане (за някои приятно, за други - не чак толкова) може спокойно да огледа и тоя модел. Ако си падате по по-мекото, но за мемори фоам нямате възможност, Модена пък е също добър вариант.

Между другото направи ни впечатление, че доста от разглеждащите по същото време хора също се интересуваха да им покажат не чак толкова меки матраци. Е, може да е някакво съвпадение де. Peace

# 1 263
Да, “Тирена също е на доста добра цена, щее го пробвам

# 1 264
Ами пенополиуретна мисля,че е обикновен дунапрен.

Възможно най-евтиният вариант на обикновен дунапрен -10 см е 164 лв за 144/190
Ето линк:
http://www.m-comfort.com/ideal.html

Направо си е супервисока цена . Ползвам магнифлекс ортопедико (дунапрен)  90/190см - около 200лв струва , но ме задоволява напълно като твърдост и удобство .
http://www.dipol-bg.com/default.aspx/matraci-i-vazglavnici/bg/itemid=1369

# 1 265
Здравейте, в момента избираме нов матрак  newsm78 . . . преди 2 дни обикаляхме и общо взето сведохме вариантите до 4 фирми . . . доста четох и Екон като вариант отпадна, след като разбрах, че мирише и че не е много качествен като цяло. Dormeo за жалост също отпадна, защото ни трябва матрак дебел около 18-20 или повече см. ( заради рамката на леглото ). И в крайна сметка останаха като възможности Нани и Magniflex.
Какво ви е мнението на моделите на Нани - Сирена ултрафлекс, Модерато Hard и Сирена memory и моделите на Magniflex - Relano и Magni.
Казаха ни, че тези модели на Нани, на които сме се спряли били висок клас и с добро качество, а че тези модели на Magniflex били от ниската им по качество серия и че били скъпи само заради името на марката ??? Така ли е наистина ?  Rolling Eyes
Други приятели ни казаха, че ако имаме възможност, е по-добре да избереме Magniflex, защото са се доказали като качествена фирма.
Проблема е, че трябва да решиме до края на седмицата . . . така че ако имате опит и впечатлениея от тези марки, моля да споделите  Praynig

# 1 266
От моделите които си изброила бих предпочела Екон, после Магнифлекс Магни, Релано в краен случай, а Нани бих взела само, ако е подарък  Wink

Ако не те притесняват парите и все пак си се спряла на Магнифлекс, бих препоръчала Натуркомфорт.

Но всичко е много относително, понеже не казваш какво усещане очакваш от матрака, колко кг сте, и други дребни детайли  Hug

# 1 267
  • На земята, която е всъщност звезда.
Видях реклама за 20% намаление на цените на австрийски матраци в Арон. Някой има ли впечатления?   

# 1 268
Видях реклама за 20% намаление на цените на австрийски матраци в Арон. Някой има ли впечатления?   

Може ли линк?

# 1 269
  • На земята, която е всъщност звезда.
Извинявам се, в Айко са въпросните матраци. Видях рекламата в печатната брошура:

http://www.aiko-bg.com/i_pictures/AIKO_Spalni_01.10-07.11.pdf

# 1 270
Извинявам се, в Айко са въпросните матраци. Видях рекламата в печатната брошура:

http://www.aiko-bg.com/i_pictures/AIKO_Spalni_01.10-07.11.pdf

Благодаря!   bouquet
И аз предположих, че са тези в Айко.

# 1 271
От моделите които си изброила бих предпочела Екон, после Магнифлекс Магни, Релано в краен случай, а Нани бих взела само, ако е подарък  Wink

Ако не те притесняват парите и все пак си се спряла на Магнифлекс, бих препоръчала Натуркомфорт.

Но всичко е много относително, понеже не казваш какво усещане очакваш от матрака, колко кг сте, и други дребни детайли  Hug

Екон го изключихме като вариант главно заради мненията, които прочетох във форума, че мирише, пропада и се прокъсва.
А иначе си търсиме по-твърд матрак, може и без memory пяна ( а ако има, то да е по-тънък слой ). Заедно сме около 145кг и матракът трябва да е с размери 180/200 и дебел около 18-20 см, а може и малко повече ( трябва да е толкова заради рамката на спалнята ).

# 1 272
Екон го изключихме като вариант главно заради мненията, които прочетох във форума, че мирише, пропада и се прокъсва.
А иначе си търсиме по-твърд матрак, може и без memory пяна ( а ако има, то да е по-тънък слой ). Заедно сме около 145кг и матракът трябва да е с размери 180/200 и дебел около 18-20 см, а може и малко повече ( трябва да е толкова заради рамката на спалнята ).

Няколко пъти съм казвала за 6г не съм виждала матрак на Екон да мирише. Не възможно е да "пропада", ако е използван правилно, а за прокъсването - нямам информация, за първи път го прочитам  Rolling Eyes  Но пак казвам, това е лично мнение и не задължавам никого с него.  Peace

Щом искате "твърд" матрак Реланото на Магнифлекс мисля, че ще ви допадне. Вие с кг нямате почти никакви ограничения  Wink Който и модел да изберете, не вярвам да имате проблеми с него. За височината правилно сте се ориентирали - 18см, 20см и нагоре.
Да не е под 18см само (то май само на Дормео са такива ниски  Rolling Eyes )

Успех, който и да изберете дълго да го ползвате  Hug

ПП: На който и матрак да се спрете внимавайте с подматрачната рамка. Ако тя не е подходяща, се появяват такива мнение като тези, че матраците пропадат, късат се и не знам какво си още.

# 1 273
Не миришат, приятелката ми си взеха онзи ден, първата ми работа беше да го подуша /представете си, как ми се чудиха непросветените/.
Какво прокъсване говорите, ако някой е скъсал Екон, със същата вероятност ще скъса Нани, явно е инцидент нещо битов, тези нещоа ги пишат хора, които не са ги пробвали според мен.

# 1 274
Много ми е интересно като каже някой категорично "Не мирише Екон".

След като някои казват,че мирише/и то по голямата част от изполвалите ги/ значи мирише.Съмнявам се да лъжат.А и съм ги душила.

Има хора, на които не им пречи или не им е толкова добре развито обонянието,но на мен ако ми замирише дори и супер слабо,просто ще повърна и въобще няма да мога да спя.Долавям и най-тънките миризмици.
 Така,че стига сте убеждавали всички за този Екон.Да не говорим,че мухлясват и запарват  ooooh! Сега пак някой ще каже,че не е така,но е. Имаме познати с Екон,видях ги  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт