От кой матрак сте доволни?

• 575 920
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 290
  • с/у ОколоМръсТното
Дао е неуморна  Hug  bouquet

# 1 291

Дао и аз виждам, че си разбран човек, иначе нямаше да ми отговаряш след като не съм чела всичко (по твое мнение). Още снощи прочетох почти всичко Simple Smile и честно казано за плътност от килограми на  квадратен метър не попаднах - а сигурно е важно Simple Smile Благодаря ти!

# 1 292
  • София
здраве да е! затова именно (за здравето, пък и за добрия семеен живот) е важно човек да направи правилният избор на матрак Simple Smile ето защо конкретно за матраци съм неуморна да пиша, доколкото имам информация и опит по конкретни питания, в интерес на истината сайтовете на самите фирми производители са доста информативни и в нета по принцип има доста информация за отделните материали на всякакви езици

# 1 293
Весела, от много познати съм чувала, че на Тед само рекламата им е добра  Mr. Green

И аз като Дао не се уморявам да давам съвети за матраци, но моите са базирани на предпочитанията на приятелите ми най- вече. Някои от матраците на Нани са от ковафоум, което разбрах, че е вид дунапрен, нещо като студена пяна, не стандартната ни представа за дунапрен. Намерих и сайт на Ковафоум - http://www.kovafoam.com/bg/prod-n.html има различни таблици с характеристики. за мен основното предимство е, че не са латекс, защото четох, че е хидроскопичен и мухлясва бързо. Не ми изглеждаше много полезно

На самият сайт на НАНИ има много добро описание на техническите характеристики на матраците.
http://www.matracinani.bg/product.php?cID=2&pID=13

Обаче най- вече ти ги препоръчвам от личния ми опит. След мен убедих майка ми и кума ми и забележки там няма Simple Smile)

Е, не съм чула някой да се оплаче и от Магнифлекс, така че и те са добър избор, но цената  включва и марката. така си мисля аз Simple Smile)))

# 1 294
Здравейте, аз да се похваля, че от една седмица спим на матрак НАНИ ЛАГО. Това е новият им модел. Има специални амортисьорчета. Нещо като дунапренени пружини, но не точно дунапрен. http://www.matracinani.bg/product.php?cID=1&pID=1

Усещането е много приятно. не е нито меко, нито твърдо. Много съм доволна. Към покупката ни насочи и 20 дневния тестов период, но за сега не само не смятам да се възползвам, но и не си давам матрака за нищо на света! Не съм спала така удобно от години!!!

# 1 295
Инфо за най-ниска цена - Тед, подматрачна рамка80/190 с матрак 11 см -двете за 59 лв Карфур, 8 октомври.

# 1 296
  • София
Magniflex Naturcomfort, нито твърд, нито мек. От три години го ползваме, забележки няма. Не че ги рекламирам, ама след него на други легла вече не мога да спя SadSad

# 1 297
  • Sofia
а някой има ли впечатления от Happy Dreams ?!  Sunglasses

# 1 298
Купих такъв матрак на сина си преди около месец от някаква био серия. Наложи ми се да спя една вечер на него - много съм доволна. Ние сме с магнифлекс 100% мемори пяна на спалнята, ма като че ли неговия ми хареса повече... Като го избирах на бая матраци се търкалях и този ми хареса най-много

# 1 299
Айде и аз при вас в търсене на идеалния матрак  Simple Smile

# 1 300
  • с/у ОколоМръсТното
само да вметна...
В момента в НДК тече Стройко-то и има поне няколко фирми, които рекламират своите матраци. Може да се пипат, дори да се пробват. Отивайте да се мятате...
Дао и "нашата" е там.  Grinning

# 1 301
  • София
само да вметна...
В момента в НДК тече Стройко-то и има поне няколко фирми, които рекламират своите матраци. Може да се пипат, дори да се пробват. Отивайте да се мятате...
Дао и "нашата" е там.  Grinning

мерси Шани, аз още гледам за трапезарна маса и столове:) та може да хвърля едно око; иначе ние нашия матрак точно от есенно стройко го взехме - по-изгодно е

# 1 302
  • БГ
разсмяхте ме пак с тия миришещи матраци, Laughing казах на продавачката тук ,че не искам Еконт и някви Латекс,които ми хвалят понеже миришат,тя ме гледа умно Mr. Green. ама като ви вярвам кво да правя.Та как да сложа матрака на детето върху леглото направо на дъската ,понеже под нея има чекмеджета.вие с такива легла без рамка как сте постъпили? newsm78
все още не съм купила но смятам да купим Нани Сирена .

# 1 303
  • Варна
tevolere, направете дупки на дъската. На детското легло 90/190 има 35 дупки на дъската. Няма никакъв проблем с дишането на матрака.

# 1 304

Ние ходихме до магазина им, защото се интересувахме от тяхната био серия. Но за съжаление се оказа, че само името на серията е био, а всъщност само 50 % от използвания латекс е естествен.

Иначе ние търсим био/органичен матрак (сертифициран) и НЕ можем да намерим никъде в БГ. Единствено май онези със спелтата се доближават, но нещо до момента не ни допадат, а и пълнежът се сменял на 4-5 години.
Имате ли идея дали в БГ може да се намери органичен матрак (трябва ни 90/100, а също и бебешки - или за люлка, или 60/120).

Общи условия

Активация на акаунт