От кой матрак сте доволни?

• 575 906
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 335
Това с мекия топ определено върши работа. Аз го ползвам за един разтегателен диван/легло. Купих варианта с по-евтин матрак, но с допълнителен топ и е страшно удобно.

Иначе на въпроса без да съм чела останалото - имала съм Магнифлекс и други матраци (в последните години няколко пъти се местя).

Но съм най-доволна от един матрак от Икеа за около 300-400 евро. Много е удобен, а освен това има калъф, който се сваля и пъха в пералнята. Така е направен, че до самия матрак не стига нищо в случай на авария с малко хлапе. Много ми е кеф да са изпрани не само чаршафите, а и обвивката на матрака Simple Smile
Значи да чакаме Икеата и тук и тогава да си купувам  Wink А може ли нещо по-подробно да пишеш за този матрак? Ако има линк - ще ти бъда много благодарна

# 1 336
Аз днес бях в Баумакс и от любопиотсвто набързи седнах на един Магнифлекс.въобще нез знам какъв беше,пишеше Магнифлекс  Mr. Green
 Ейййй,само седнах,потънах леко и започнах да се намествам естествено надолу.Все едно нещо ме обгърна.Всичко спря да ме боли само от едно сядане  Crazy

Седнах и на един пружинен ТЕД  Sick Нищооо общо  ooooh!

# 1 337
  • София
В момента има ли някъде разпродажба на матраци (София)?  Peace

# 1 338
и ние сме с ТЕД- и нашите шевовете с тези копринени конци се разшиха

# 1 339
Значи да чакаме Икеата и тук и тогава да си купувам  Wink А може ли нещо по-подробно да пишеш за този матрак? Ако има линк - ще ти бъда много благодарна

Уфф, за съжаление не помня... Аз пак съм в процес на местене и опаковане, със сигурност ще попадна тия дни на папката с упътванията към Икейските неща и ще напиша модела.

Спомням си, че се учудих, че има калъф, защото той по нищо не прилича на калъф, много си е удобено и меко покритието за спане. Сваля се с незабележим цип по ръба. А самият калъф вътре има някакви допълнителни уплътнения, които поемат течностите и нищо не стига до самия матрак. Скоро малкия изля цяла чаша портокалов сок върху леглото и ми призля. Но се оказа, че целия сок е магически задържан само в калъфа. А освен това ми е милион пъти по-удобен от един твърд, който имах в БГ на Магнифлекс (на Магнифлекс беше най-евтиния, от 500 лева за 160 см и за мен беше прекалено твърд. Знам, че някои хора обичат, де)

Аз по принцип това най-много харесвам на Икеа, особено в периода с малки деца. И дивана, и снежно-белите ми трапезарни столове се "събличат" целите и се пъхат в пералнята. Супер е, че ще отварят и в София най-после.

Разбира се, пак трябва да си го избереш като качество, цена, твърдост и т.н. Не казвам, че всички Икейски матраци са хубави. Стария ми пак беше от там, но беше много по-евтин (около 150 евро), без калъф и не ми беше удобен. Като ориентир за цената - този, от който съм доволна беше май около 400 евро за 160 см, тоест за големия размер. Някаква "средна" твърдост като усещане, ама не помня от какво е направен. Ще ти напиша точния модел, ако попадна на бележката Simple Smile

# 1 340
И мен това ме интересува . Трябва всички да подменя

# 1 341
А някой да е ползвал матраците НАНИ.... казаха ми че гаранцията от 5 години е много добра, дори ако възникне проблем, идват взимат ги и ти дават нови, без разправии.... хареса ми че еднолицевите са подсилени с метална рамка...та затуй питам дали си заслужават, иначе на пазара излязоха много модели и марки.... направо се обърквам за избор!!! newsm78

# 1 342
Аз използвам. Но твърде отскоро.  Peace Писала съм в темата тук за по-евтините модели на Нани - двулицеви, дунапрен, без пружини, подходящи са за тези, които харесват матракът да е по-стегнат под тялото им.

Не знам точно за колко години е гаранцията, но определено всички имат 20 дни тест период. Което е повече от добре. Не знам само за тоя тест период трябва ли матракът да е със запазени найлони по него. Във вски случай ние нашия не искаме да го връщаме. На мен ми е малко твърдичък, но аз съм лека. Моят е 88 килограма. Той казва, че го чувства как се огъва под тялото му и го обхваща. Аз не чувствам такова нещо, но все таки ми е удобен.

# 1 343
Аз използвам. Но твърде отскоро.  Peace Писала съм в темата тук за по-евтините модели на Нани - двулицеви, дунапрен, без пружини, подходящи са за тези, които харесват матракът да е по-стегнат под тялото им.

Не знам точно за колко години е гаранцията, но определено всички имат 20 дни тест период. Което е повече от добре. Не знам само за тоя тест период трябва ли матракът да е със запазени найлони по него. Във вски случай ние нашия не искаме да го връщаме. На мен ми е малко твърдичък, но аз съм лека. Моят е 88 килограма. Той казва, че го чувства как се огъва под тялото му и го обхваща. Аз не чувствам такова нещо, но все таки ми е удобен.
Благодаря ти за отговора.... за щерките искам да ги взема а и те ги харесаха.... дано останат доволни!!!!! Laughing

# 1 344
Аз днес бях в Баумакс и от любопиотсвто набързи седнах на един Магнифлекс.въобще нез знам какъв беше,пишеше Магнифлекс  Mr. Green
 Ейййй,само седнах,потънах леко и започнах да се намествам естествено надолу.Все едно нещо ме обгърна.Всичко спря да ме боли само от едно сядане  Crazy

А случайно дали видя каква е цената на Магнифлекса, информативно за да не ходя до там?

# 1 345

А случайно дали видя каква е цената на Магнифлекса, информативно за да не ходя до там?

НЕ  Confused Огледах се,но имаше цена само на леглото, върху което беше сложен.На самия матрак нищо не пишеше,нито пък до него  newsm78

# 1 346
  • София
liana_2 и Кинче Кривошапкова благодаря за отговорите Simple Smile
Топ матракът на Лайф е 7 см и съм го харесала, защото е със сваляща се дамаска.
Ето този http://www.life-mattress.com/index.php/bg/VISCOSTAR-Memory-Foam- … ge_viscostar.html

# 1 347
Моля ви дайте инфо за матраци от пяна на Лайф-изгодни цени,но как са..... newsm78

# 1 348
Аз използвам. Но твърде отскоро.  Peace Писала съм в темата тук за по-евтините модели на Нани - двулицеви, дунапрен, без пружини, подходящи са за тези, които харесват матракът да е по-стегнат под тялото им.

Е, не, не трябва да е с найлони. Просто не трябва да се изхвърлят Simple Smile

Не съм чувала нищо за матраци Лайт, даже името ми е непознато

Моите любими НАНИ винаги имат промоции. Най- добре е да отидеш до  някой магазин, който ги продава Simple Smile Вече има доста в София, от кой район си

# 1 349
 След две години ползване на Тед мога откровенно да заявя , че са пълен "б..к" и сега ми се налага да си купувам нов матрак , много неща си харесах, но и цените им са  Sick направиха ми впечатление едни турски матраци на "Яташ" , пробвах ги в "Ралица" Моля ако някой ползва матраци на тази фирма и има впечатления от тях да пише , много ще ми помогне newsm78
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт