От кой матрак сте доволни?

• 575 766
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Нани Модерато Хард купих за дъщеря ме, тази нощ прекарах на нейното легло, заспах, докато  приспивах - много е удобен според мен. Майсторът, който й направи леглото го купи от представител на Нани с 10% отстъпка.

# 1 531
И аз бях в чуденка!
Взехме на "Екон" 164/200 - 560 лв.,ползвмам го от 10 дни,за сега сме доволни.
Всички тези реклами за 15г.гаранция ми изглеждат нереални.
Ако матракът след 8г. даде дефект,коя ще е тази фирма в БГ,която да го подмени?!!!!!!!!

# 1 532
Ето тапицираното легло, за което ви писах по рано. Въпреки, че е на плоскост на матракът му няма нищо http://-spam097-/products.php?lang=bg&tid=6&sid=22&b … ager=&obid=34

# 1 533
Здравейте и аз се включвам в издирващите удобен матрак.Докато не се сблъсках с това търсене, не си бях представяла колко голямо разнообразие има на пазара , а мненията са двойно повече. Колебая се между  2 модела на Нани: Сирена Ултрафлекс, които няма memory foam и Модерато Hard. Но да ви кажа, след изчетени близо 40 страници- вече се колебая и за Екон. И за да е кашата пълна Confused- някои купувал ли си е Sensofeel (гледам сега са на промоция в Айко, но почти нищо няма за тях).
Тези които са си купили Нани, къде най-евтино сте ги намерили?

Сирена на Нани има мемори пяна. Аз гласувам за него Simple Smile
А колкото до цената на Нани, в Зона  ги продават по цените от каталога, можеш да погледнеш и на сайта им за някакви отстъпки

# 1 534
  • София

някои купувал ли си е Sensofeel (гледам сега са на промоция в Айко, но почти нищо няма за тях).

Аз да се включа за Sensofeel. Купихме такъв миналата година пролетта от Айко. Е няма такъв кеф. Много, много съм доволна. Като легна и просто тялото ми си почива.

# 1 535

някои купувал ли си е Sensofeel (гледам сега са на промоция в Айко, но почти нищо няма за тях).

Аз да се включа за Sensofeel. Купихме такъв миналата година пролетта от Айко. Е няма такъв кеф. Много, много съм доволна. Като легна и просто тялото ми си почива.
И аз съм за Сенсофийл от Айко  Peace 2 г се въргаляме и спиме върху него (тях, че взехме 2 единични) с кеф. Всички други след това ми се струват неудобни Rolling Eyes, обаче пожелахме по-твърд модел, и сега в детската са ни Латекс, та ми се струват мекички  Laughing

# 1 536
Вчера кой матрак оплюваха според вас в Станция Нова? Стана ми любопитно, ама не разбрах. Не беше Екон според мен, но голяма излагация...790 лв за дунапрен

# 1 537
Galenna, Богиня,
много ви благодаря за съветите.

Ние същоност вземхме и леглото и матрака още преди Коледа, но нямах възможност да пиша.

В края на краищата след дълги терзания купихме матрак на Парадайз  - Viscolex . Слоя мемори е 10 см.  http://matraciparadise.com/viscolex.htm

Гледахме и пробвахме матраците им в Лабиринт и в една борса в Хаджи Димитър , но го купихме от фирменият им магазин , който се намира  в Лозенец. Само там имаше 10 процента отстъпка и подарък голяма възглавница Мемори с аромат на алое вера  .
 Като се има предвид, че купихме и леглото от там с отстъпката и възглавницата ни излезе по евтино с над 300 лева което си е сума, нали.

Но основното за решението ни беше матракът! Няма  такова усещане!  Просто в къщи се дебнем един друг кой ще го заеме първи.  Joy На неговия фон латексовият ни  матрак просто скромно мълчи Joy
Цената му сравнена с подобни на другите фирми също е по-добра, но основното пак казвам беше неповторимото чувство.

Но след дългото избиране , когато си мислехме че вече мъките ни са свършили,  като дойде леглото и го разопаковахме видяхме  една дупка като от пирон на кожената тапицерия и направо ми стана лошо.  Sick Викам си край , сега почват разправиите. Обадихме им се по телефона и те казаха да не се притесняваме. За жалост беше точно преди Коледа но след нея от фирмата дойдоха направо с друго легло  и си взеха старото без никакви разправии.
Изобщо доволна съм от избора ни!

Като минус отчитам, че  на сайта им,няма доста информация а също и част от нещата, които имат всъщност.  В борсата за матраци пък продавачите определено играеха за другите фирми , не ни показаха нещата които бяхме видели в Лабиринт и на Хладилника , леглата стояха без таблите които са всъщност най-атрактивната им част и изобщо хаос! Едва ли не случайно научихме за някои от тях  и трябваше да събираме информация на час по лъжичке от два различни магазина и сто пъти да им звъним в Завода за да вземем решение.  

Сега остава само надеждата да нямаме проблемем с влагата върху тапицираната основа с механизъм, но от фирмата твърдят че този матрак няма проблем върху тапицирана основа. Т.е ако има нещо проблемът остава при тях , надявам се .

Малко странно да цитираш сам себе си, но за да не се преразказвам, че е още по-нескромно Embarassed.

Не бях влизала във форума и днес си заварих таман 4 лични съобщения, в които като изключим специфичното, общото беше за магазина в Лозенец и за отстъпката. И понеже не влизам често, а знам че човек като търси инфо предпочета да не я получи след една седмица, пускам тук част от  итговорите на личните съобщения.

Наистина магазинът го няма на сайта, защо само те си знаят,  както и доста други неща впрочем. Адресът е бул. Черни връх 39, както виждам в тефтера,  това е в пазарчето на Лозенец. точно там преди Коледа бяха разкопали здраво. Намеирхме го с малко спиране и въртене. Намира се като слизаш по Черни връх от Хладилника по  посока хотел Хемус вддясно. Ние го отминахме пък после се оказа че няма вече как да завием защото всичко отдясно беше разкопана та свихме в първата възложна пряка вдясно и оттам пак вдясно и карахме по успоредната на Черни връх за да се върнем нагоре.   
За тези които знаят пазара - Има един голям двуетажен или триетажен не помня точно магазин , бившия  РУМ. На втория етаж. Магазинчето е малко и няма нищо изложено в него. В смисъл има само един или два матрака и едно легло . Там не е подходящо да си избирате матрак, но оттам можете да си го купите с отсътпаката им.

Имайте предвид , че миналата седмица една приятелка ми каза, че  промоциите сега били  различни  . Най- добре се обадедет на тел. от сайта им и попитайте предварително представител на фирмата, още повече, че продавачката в магазина не знаеше за подаръка с възглавницата , или по скоро си мислеше, че щом има отстъпка от 10 процента няма възглавница.  Добре че аз знаех.Наложи се да се обажда във фирмата за да й потвърдят.
Объркана работа, нали ви казах, че маркитенга им нещо куца.

# 1 538
И ние имаме матрак на Екон - от тия с цип. Ползваме го от около половин година. Наложи се да му свалим калъфа, защото детето го изцапа. С изненада открих, че латекса е разцепен на доста места. Гаранцията естествено покрива само слягане на матрака...  newsm78. Хич не го виждам да издържи 10 години.

# 1 539
Не знаех, че избора на матрак може да отнеме толкова много нерви и време ... Обиколихме почти всички магазини за матраци и пробвахме всички .... Единствено ми харесаха матраците на Tempur - за съжаление цената не ме устройва.
Остана компромисния вариант на Нани - Сирена Мемори ... или Аруба Мемори (още имаме колебания) - вие какво ще ме посъветвате - с пружини или без!?
И ... ортопедична възглавнички с мемори пяна издирваме - ако сте доволни от някоя ще се радвам да споделите.
Тед имат ортопедични възглавници от мемори пяна три размера и са много хубави.Мемори Стандарт с размери-49/32/11-37лв.,мемори Лукс-51/41/13-49лв и на Блян високо еластична мемори пяна с плътност 50кг/м2 и размери 68/39/12-55лв

В момента спя на възглавница ТЕМПУР и е наистина удоволствие. За съжаление няма как да си я взема в България, дано някой даде отзив на коя за  някоя от тези възлавници на български фирми.

# 1 540
от май 2010 ползваме екон  моя мъж го обръща редовно,нищо му няма newsm78

# 1 541
от май 2010 ползваме екон  моя мъж го обръща редовно,нищо му няма newsm78
Ама поглеждали ли сте под калъфа?? Защото ако не е с калъф с цип - няма как да се види какво става със самия латекс...

# 1 542
да в момента даже е без калъф/на химическо е /

# 1 543
  • Бургас
Това с 10-те години гаранция звучи доста пресилено.Колкото и да е добър един матрак не вярвам да издържи толкова.

# 1 544
Здравейте, казвам се Роберт Бюлбюлян и съм маркетинг директор в ЕКОН. Първо бих желал да кажа от името на фирмата, че сме винаги готови да откликнем на евентуална рекламация от клиент - Вие (клиентите) сте наистина важни за нас. Относно роненето: ако матракът ви е наистина от ЕКОН - това е почти невъзможно. Бих желал, по възможност да изпратим наш представител, за проверка. А гаранцията от 10 години е напълно реална. По принцип латексните матраци издържат над 20 г. В САЩ например гаранцията им е толкова.
Моля, ако имате каквито и да е оплаквания да се свържете с мен: robert@ekon-bg.com, 0887784483

Общи условия

Активация на акаунт