От кой матрак сте доволни?

• 576 059
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 665
Вчера си взехме калъфа на Екон-а от химическо- ами свети направо, все едно нов матрак. Голямо удобство е.
ха! Ние си го перем в пералнята на 40 градуса и пак свети. Пробвайте с течен препарат, ефекта е ..като нов!

# 1 666
  Така вече тествахме матрака на Екон, мъжът ми е  доволен, но на менм и е много мек и нещо не ми е изобщо комфортно. Ще видим след малко по-дълго ползване дали ще се подобрят нещата. Съжалявам, че не взехме с най-голяма твърдост, а със средната.
Aila, изчакай няколко дни. Адаптацията също си казва думата, на мен винаги ми е некомфортно, когато сменям. Аз също се хвърлях все на най-твърдото, но консултантките ме разубеждаваха на няколко места, явно клиенти с болки са искали да връщат  Wink.  Казаха, че съм много слаба за твърд матрак. Така че, какво остава за теб   Hug

# 1 667
  • София
  Мерси, дано след адаптацията нещата се подобрят.

# 1 668
  • София
Aila, не знам на каква възглавница спиш, но препоръчвам искрено да е по-нисичка и да не е твърда, за да не става неравномерно натоварване на прешлените по цялата дължина на гръбнака - така може да ти е по-лесна адаптацията, дори ако матракът ти идва много мек и потъваш повечко, можеш да пробваш и без възглавница, както ти е удобно

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 23:45 от Dao

# 1 669
   А на мен моя Екон ми се стори даже  твърд отначало.Той е  с две различни по твърдост половини, но аз не  намирам разлика честно казано.Всъщност, когато го сложихме на подматрачна рамка ми пасна и усетих колко е удобен в действителност.Идеален е да спя  без възглавница и по гръб на него.Спя като бебе с  вдигнати  ръце Laughing

# 1 670
Вчера си взехме калъфа на Екон-а от химическо- ами свети направо, все едно нов матрак. Голямо удобство е.
ха! Ние си го перем в пералнята на 40 градуса и пак свети. Пробвайте с течен препарат, ефекта е ..като нов!

Не мога да го навра, моята пералня е за 6 кг май, той е 4 кг, но е много обемист. Затова го нося на химическо.

# 1 671
  • София
  Тази нощ като че ли беше по-добре или аз свиквам или той се понамества. Спя на ниска възглавница. Има си подматрачна рамка, някаква подсилена пак на Екон. Не съм се замисляла дали мога да събера калъфа в пералнята, но така или иначе скоро мисля да купуваме пералня за 8 кг пране, защото ми писна да я пускам не ден по два пъти  Simple Smile

# 1 672
Aila на мен лично ми трябваха 4-5 дена да свикна. Дано и при теб да е такъв адаптивен период  Hug
Колкото до мнението, че в различните смени се правят матраци с различна мекота ми граничи със сферата на научната фантастика  Laughing
А моделът лукс е стандартен латексов матрак, на който дамаската е с цип  Peace
Стандартният е само с борд. Нашият е такъв, а използвам надматрачна стелка за предпазването му. Много по-лесно ми е да пера само нея  Peace

# 1 673
  • София
Мисля, че твърдостта зависи и от подматрачната рамка. Аз в магазина пробвах матрака на Екон върху тяхна подматрачна рамка и ми се стори мек. Но бях решила да е той и си го взех с презумцията, че ще свикна. На моята подматрачна рамка ("Скалар") обаче матракът не е мек, даже ми пасна супер. Е, имам забележки към подматрачната, че е доста грубичка като изпълнение, но... удобно ми е с нея.

Да ви кажа, чудех се какво да ги правя тия възглавнички "бонбон", дето ги подаряват заедно с матрака. И ги ползвах само за декорация. Онзи ден нещо бях изморена и се излегнах направо върху покривката и поради липса на друга възгланица, си подложих "бонбон"-а точно на врата. Невероятно удобно нещо! Пробвайте!

# 1 674
  • София
Колкото до мнението, че в различните смени се правят матраци с различна мекота ми граничи със сферата на научната фантастика

може да е неприятно, но е факт, а и мнението на Aila го доказва, пък и да не превръщаме, темата за матраци в тема за екон, за наш късмет не са единствени, ако на някой се знаимава може да пусне тема за матраци No2, понеже тази наедря, ето линкове на призовдители на матраци:

bulgaria.tempur.com
www.life-mattress.com
www.optimo-bg.com
www.magniflex.bg
www.happydreams-bg.com
www.matracinani.bg
www.matraciparadise.com
www.dormeo.bg
www.matraci-sunrise.com
www.ekon-bg.com
www.m-comfort.com
www.blian.bg
www.luna.bg
www.ted.bg

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 16:18 от Dao

# 1 675
Колкото до мнението, че в различните смени се правят матраци с различна мекота ми граничи със сферата на научната фантастика

може да е неприятно, но е факт, а и мнението на Aila го доказва, пък и да не превръщаме, темата за матраци в тема за екон, за наш късмет не са единствени

И как точно го доказва това, че на "Aila и се струва по-мек или по-твърд"
Не искам да споря. Да, на пазара има много различни и качествени матраци.
Винаги съм твърдяла, че богатия избор е предимство, както и че не е възможно един и същи матрак да е удобен на всички.

# 1 676
  • София
това е информация от служител на фирмата, по-лесно ми е да приема критично, отколкото похвално мнение на лично заинтересовано лице; както и да е, нашият избор го направихме преди повече от две години и ако продължава така да бъде, няма нужда да правим друг избор в следващите 10 години, да сме живи и здрави до тогава

# 1 677
Нали знаеш приказката за мнението, на кое прилича и всеки си го има  Laughing
С най-добри чуства  Peace
Само за протокола. Аз не съм заинтересовано лице. На мен ми е все едно матрак на коя фирма ще продам. Но в продължение на толкова години съм видяла и двете страни на медала на производителите, с които работим, а те са доста  Hug
Но от друга страна знам и как се изразяват служители на фирми, от които са напуснали или са били изгонени  Wink

И последно, вярвам че темата е за мнения и оплаквания, но всеки е достатъчно разумен да направи и лична проверка по магазините.
Дано всеки успее да уцели вярното решение за себе си  Hug

# 1 678
  • София
Нали знаеш приказката за мнението, на кое прилича и всеки си го има  Laughing
С най-добри чуства  Peace
И последно, вярвам че темата е за мнения и оплаквания, но всеки е достатъчно разумен да направи и лична проверка по магазините.
Дано всеки успее да уцели вярното решение за себе си  Hug

съгласна Simple Smile

# 1 679
мммм аз съм доволен от Магнифлекс, Натуркомфорт. Супер е  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт