От кой матрак сте доволни?

• 576 003
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 680
мммм аз съм доволен от Магнифлекс, Натуркомфорт. Супер е  smile3524

Жесток е  Peace
След време, може би ще го пробваме и него.
За сега ме спира само цената  Crazy

# 1 681
  • София
Досега бяхме с латексов на Екон и сме доволни. Сега се местим в ново жилище и ще купуваме нов и се чудя за ето тези двата , ако някой има мнение и отзиви за тези да сподели
http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=127

http://www.ekon-bg.com/bg/product-details.php?id=117

# 1 682
да не превръщаме, темата за матраци в тема за екон, за наш късмет не са единствени, ако на някой се знаимава може да пусне тема за матраци No2, понеже тази наедря, ето линкове на призовдители на матраци:

bulgaria.tempur.com
www.life-mattress.com
www.optimo-bg.com
www.magniflex.bg
www.happydreams-bg.com
www.matracinani.bg
www.matraciparadise.com
www.dormeo.bg
www.matraci-sunrise.com
www.ekon-bg.com
www.m-comfort.com
www.blian.bg
www.luna.bg
www.ted.bg

www.life-mattress.com
www.optimo-bg.com
www.magniflex.bg
www.happydreams-bg.com
www.matracinani.bg
www.matraciparadise.com
www.dormeo.bg
www.matraci-sunrise.com
www.ekon-bg.com
www.m-comfort.com
www.blian.bg
www.luna.bg
www.ted.bg

# 1 683
Миризмата най-вероятно е идвала от неправилното съхранение на матраците.
Бих търсила причината при търговеца, а не при производителя.
Пак казвам за 7 години досега не е пристигнал нито един матрак, който да има каквато и да е миризма.
Извинявай, но къде трябва да е пристигнал вонящия матрак който ни накара да си сменим подредбата за спане? Като първо преди да вземем това решение  тровихме детето си, за което беше матрака ?

Може би никът ти трябва да ми говори нещо , но не се давам труд да запомням кой какво е писал в 100 стр тема.

Не мога да разбера въпросът ти. Колкото до никът ми едва ли ще ти говори нещо, но имам чуството, че ми се караш.

Ако матракът е държан дълго време опакован без да може да се проветрява най-вероятно оттам е дошъл проблема.
Предполагам го, защото съм виждала нещо подобно при опакован диван с такъв тип седалки. Хората го бяха държали няколко месеца в топло и влажно помещение и когато го отвориха миришеше много.

Ще обясня щом не ме разбираш.

Казваш, че досега за 7 години не бил пристигнал нито един матрак, който е миришел ужасно.

И в  отговор аз те питам - Къде се очаква да е пристигнал?

Ако работиш на място, на което пристигат такива матраци и си го споменала някъде в темата , то ти казвам, че аз не си давам труда да запомням кой Ник къде работи.

Това е-Надявам се че се изясних.

А усещането ти че ти се карам е погрешно.  

Не ти се карам, но  видимо темата се изроди - Всички, които са имали или имат Екон, но не го харесват (като мен) са засипани с опровержения.

Мненията им се затлачват, размиват и изчезват!

Едни и същи хора писаха поне по 5 пъти колко не е вярно, че Екон матраците миришат, спарват се, сплескват се и каквото друго беше споделено.

А това е място за мнения на потребители, нали така? Не  е рекламен сайт на определена фирма.

Ако Екон нямат пари да наливат в реклама и разчитат на нашата тема явно здраво са я загазили.

И само да вметна, по повод смрадта,  че самия производител някъде в темата призна, че са "имали" проблем, който е бил технологичен.
Същия производител естествено твърдеше,  че са отстранили проблема.
Имах си хас да каже обратното Joy

Тогава защо трябва сто пъти някой да пише как не било вярно, че матраците им миришат?

А и направо взе да ми се вижда  странно, че темата отдавна надхвърли 50 стр и още работи Thinking

Ако не мразех още от училище подхода "Моля другарко, ....." да  съм писала на Мод досега.

Просто за да се спази принципът на този форум.

И отсега мисля да поствам линковете на Dao всеки път когато видя линк на Екон. Като ще затлачваме темата да се включа и аз.  Whistling

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 23:48 от s+chris

# 1 684
  • София
  Така по въпроса за миризмата, да има някаква миризма, но не е ужасяваща чак. Става въпрос за Екон. За детските матраци определено бих се замислила обаче. Или в даден момент след като си легна свиквам, но се надявам скоро напълно да изчезне. Понякога обичам да се се завивам изцяло под завивката, не отопляваме, докато се постопля, но откакто сме с този матрак не го правя, защото тогава определено се усеща миризма. Наистина незнам доколко е нормално, на мъжът ми не му прави впечатление..

# 1 685
Това за миризмата се повтаря явно, защото има както миришещи, така и немиришещи. Всеки изказва своето положение, нали това е целта на темата - да се кажат всички гледни точки.  Peace

# 1 686
   Понякога обичам да се се завивам изцяло под завивката, не отопляваме, докато се постопля, но откакто сме с този матрак не го правя, защото тогава определено се усеща миризма. Наистина незнам доколко е нормално, на мъжът ми не му прави впечатление..

Не е нормално да знаеш. А което е важното -  не е безопасно  Поне от това разбирам и го казвам съвсем авторитетно.

Точно за това съм се впрегнала толкова.

Но понеже вече сте го купили  моят съвет е да не спите там докато мирише . И ако е от тези  с калъф да свалиш калъфа и да го изпереш, защото той също  се е напоил с миризмата, но не го слагай, а остави матрака открит за да може да се измирише относително по-бързо. НА нас ни отне няколко месеца. Затворихме една стая заради него.

# 1 687
  • София
  Пределно ясно ми е това за безопасността, но за съжаление в случая нямах избор. Мерси за съвета ти още утре ще действам по въпроса.

# 1 688
  Ми две седмици след поръчката ще е готов, може би защото е нестандартен размер 180 но на 220 см. Мъжът ми е 191 см висок и 200 см му идва късо..
Моят мъж е висок192см, но на 200см матрак се чувства много добре, е естествено леглото, което ни правят по поръчка е без висока табла от долната страна – по скоро защото и на мен не ми харесват легла с такива ограничителни табли. Спалнята ни – като стая - не е широка и искам да може да се ляга на леглото от три страни, а не да обикаляш задължително от двете страни на леглото за да легнеш. Simple Smile

По въпроса за подматрачните рамки наистина има разлика в мекотата на матрака. Аз бях харесала рамките на Росмари с флекс система и ги пробвах в един магазин - определено на един  и същ матрак имаше разлика в в мекотата - усеща се пружинирането на самата рамка, но продавача като чу, че мъжа ми е 122кг ме посъветва да купим на Скалар усилена рамка със стоманен профил - били по-здрави - е времето ще покаже дали е бил прав..... Simple SmileИначе матрака ни е на такава усилена рамка и пак е много удобен. Simple Smile

# 1 689
Какъв матрак ще ми препоръчате за детската стая, където са легла с плътна основа, а не подматрачна рамка? Искам да са някакви леки.

mimo7, къде е представителството на Екон във Варна?

# 1 690
  • София
Aila, забравих да пиша за подматрачната рамка - ако подматрачната рамка ви е разделена на две зони за всеки от спящите, провери дали има едни скобички, които отпускат и съответно затягат отделните ламели - ако имаш такива скобички - можеш твоята половина да я направиш по-стегната - ще има някаква промяна, макар и не голяма, но няма да имаш това по-засилено усещане за мекост; дори и да не е разделена на две половини - пак пробвай - на твоят съпруг може да му е по-удобно също

# 1 691
  • Варна
Нямам време да прочета цялата тема, а скоро ще сменяме кошарата на детето с легло. Размерите са му за матрак 90/200. Насочили сме се към Магнифлекс Джуниър. Леглото е без подматрачна рамка от серията Сикрет Гардън. Този вид матрак подходящ ли е в случая? Не съм веща в тази област, но някъде четох варианти свързани с наличието или липсата на тази рамка. Благодаря предварително.

# 1 692
Нямам време да прочета цялата тема, а скоро ще сменяме кошарата на детето с легло. Размерите са му за матрак 90/200. Насочили сме се към Магнифлекс Джуниър. Леглото е без подматрачна рамка от серията Сикрет Гардън. Този вид матрак подходящ ли е в случая? Не съм веща в тази област, но някъде четох варианти свързани с наличието или липсата на тази рамка. Благодаря предварително.
До колкото съм запозната въпросният размер 90/200 е стандартен и мисля, че няма да имаш проблеми относно намирането тук са показани доста модели на подматрачни рамки може да разгледаш - http://mattro.net/index.php?option=com_virtuemart&page=shop. … =242&Itemid=2

# 1 693
  • Варна
Благодаря за информацията, но задължително ли е да слагам подматрачна рамка? Този матрак изисква ли го?

# 1 694
Здравейте! Момичета, някой беше писал за миризмата на матраците Екон. Вчера се сдобихме с такъв и сме мн доволни от качеството( но как няма да сме доволни, след като 3 години спахме на Нани, на което пружините избиха на втората година) Но сега новия матрак си мирише определено и съм го оставила да се проветрява в една от стаите. Според запознатите колко време ще му е нужно да се измирише?Simple SmileБлагодаря предварително за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт