От кой матрак сте доволни?

• 577 547
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 180
 ДесиХ2  ,danidji  и аз харесах много латексовите матраци ,но ми обясниха че мухлясват ако не " диша " добре матрака ,иначе  спокойно мога да взема такъв  Peace

# 181
Аз имам само Тед и не съм доволна. Не, че нещо им има, ама много се хлъзга спалното бельо. Покритието им е с някакви копринени конци, които са адски непрактични.
И при нас е така, много се хлъзга спалното бельо.  Tired А шевовете с тези копринени конци се разшиха  Close
Магнифлекс е по-добрият избор Peace
Нашият матрак не е от известна фирма, също му хлъзгаше спалното бельо, обаче сами вкъщи си го претапицирахме с една чисто нова жакардова покривка от запасите на свекърва ми и стана супер - трябва ви само една шепа тапицерски кабари или дърводелски телбод и готово!

# 182
  • София
Матрак и възглавници от латексова пяна, фирма Латекс. Вече 2 години, няма проблем, много удобни, няма пружини, доволна съм.

# 183
ДесиХ2  ,danidji  и аз харесах много латексовите матраци ,но ми обясниха че мухлясват ако не " диша " добре матрака ,иначе  спокойно мога да взема такъв  Peace
Aми то затова ти казвам да си направите кръгли отвори на подматрачната.Ние сме с латексови матраци от 5г.,които лежат на такава подматрачна плоскост  и нямаме проблем.Нали знаете,че матраците трябва да се въртят периодично на всички страни.Това важи за всички модели такива.Ще смимам и ше ти покажа.

# 184
 Hugблагодаря ще чакам снимки  Peace

# 185
Русенските ми матраци са силно изкривени по страничните ръбове и още от първата година имат вдлъбнатини на мястото, където е тялото. Искам да опитам с повече на брой и индивидуално опаковани пружини. Моля, пишете ако имате опит с такива. Истината е, че хотелиерите знаят най-добре.

# 186
И още: Някак си латексовите не са ми най-удобни. В чужбина съм спала на пружинни, които са изключително удобни. Може да проверим какви поръчват в България луксозните хотели.

# 187
  • Варна
Русенските ми матраци са силно изкривени по страничните ръбове и още от първата година имат вдлъбнатини на мястото, където е тялото. Искам да опитам с повече на брой и индивидуално опаковани пружини. Моля, пишете ако имате опит с такива. Истината е, че хотелиерите знаят най-добре.
Ние сме с такъв на Тед и засега сме доволни. Ползваме го от 1 година. Има гаранция 8 години. Дано не ни се наложи да я използваме. Praynig

# 188
  • Варна
Насочила съм се към няколко модела на Тед. Много от вас споделят, че са доволни  или недоволни от Тед, но много рядко се споменават конкретните модели...А съм убедена,че от модел до модел има огромна разлика. Та - ако някой има впечатления от Антистрес С7, Фаворит С7, Беладжио и най-вече новия Матера (много ме блазни  Simple Smile) ще бъда благодарна да споделите. Обещавам като купим и аз да споделя Simple Smile

# 189
  • Варна
Нашия Тед е Фаворит С Peace, но дали е 7 не знам. newsm78 Има ли други модели?

# 190
  • Варна
Фаворит S 7 - e е новия със 7 зони на комфорт. Това е някаква нова технология.Тъй като някои части на тялото са по-тежки, а други по-леки,за да се съобрази това  се създават 7 зони на твърдост и комфорт - за да може максимално добре да се поемат извивките на тялото. В участаците с по-голям натиск /тежест/ матрака е малко по-твърд, а там, където натиска е по-малък, е по-мек.
Всички със 7 в името са по тази технология.

# 191
Мами, споделете мнение за Dormeo - има ли някоя от вас с такъв матрак. Цените ми изглеждат прилични, а и дават една година повече гаранция от евтиния клас на Magniflex. Знаете ли дали имат магазин някъде, за да се разгледат самите матраци или продават само през интернет и тв реклами newsm78

# 192
Здравейте,
имам много спешен въпрос относно матраците. Значи днес ми доставиха матрак от Дон Алмохадон и аз го разстелих в/у спалнята. На опаковката (само на испански!) пишеше, че след около 24 часа придобива характерния си вид. Той вече стоя няколко часа и доста се поизду, та се чудех дали ако изчакам само 12 часа и го използваме ще му стане нещо? Щото ми се струва, че ще е готов, ама знам ли, а пък иначе трябва да спим на доста неудобен диван. Благодаря ви предварително!

# 193
след като производителя е предвидил срок от 24 часа смятам че е редно да се спази...

# 194
  • Варна
извинявам се на автора на темата , но за да не отварям нова да питам тук
в брошурата на практикер има матрак магнифлекс размер 160/200 за ок 350 лева
което е много странно защото такава цена в сайта няма
дали някой знае да не е някое осмо качество като за практикер?

Общи условия

Активация на акаунт