От кой матрак сте доволни?

• 577 513
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 195
Nani..
prosto neweroqten..
Dori skoro si kupihme i ot Lux seriqta im...
Naprawo e wylshebstwo..

# 196
Аз пък точно от Нани, не съм доволна!

# 197
Ние сме с Магнифлекс - латексов, вече около 2 години. На мен ми идва малко твърдичък, но мъжът ми е много доволен, вече рядко го боли кръста Simple Smile Звучи малко като реклама Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 12:29 от IskamVsichko

# 198
вече втори месец детето спи на Екон латексов матрак-казва,че е чудесен.

# 199
По въпроса за Метро и Магнифлекс.
Вчера поставих същият въпрос в "Еником-М" и консултант ми обясни, че серията продавана в Метро - "Ортопедико" -  е нисък ценови клас матрак на Магнифлекс. На въпроса - защо не се предлага другаде освен в Метро ми казаха, че дистрибуторът има изискване към търговците да взимат поне 20 броя от размер.  От Магнифлекс пък току що ми казаха, 4е правят модела спец. за метро и не се предлага другаде, нито в други размери.
Но пък цените са супер изгодни! Имам колежка която от 3 месеца. ползва точно матраци купени от Метро и е мнооого доволна.
Язък че моят размер 144/190 не го предлагат Sad

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 16:50 от AnSofi

# 200
  • Sofia
Ние сме с Тед. Доволна съм.

# 201
и ние сме с Тед ,ок са

# 202
  • Варна
И ние сме с ТЕД - доволна съм.

# 203
  • София
матрак лайф, модел комфорт

# 204
  • На морето!
Още един доволен от Тед можете да прибавите към списъка. Peace

# 205
а можеш ли да пуснеш анкета, че цялата тема да чета и да отброявам гласове  Confused и ние искаме да си купим и точно между Тед и Магнфлекс се чудим, пусни анкета моля те Praynig

# 206
  • Mostly in my mind
И ние сме с Тед, модел Милано, доволна  съм  Peace

# 207
а можеш ли да пуснеш анкета, че цялата тема да чета и да отброявам гласове  Confused и ние искаме да си купим и точно между Тед и Магнфлекс се чудим, пусни анкета моля те Praynig
малко трудна  работа 14 страници Whistling

# 208
  • София

Много странно чудене ми е това. И между кои точно модели се чудите? Защото, според мен, двете фирми предлагат различни класове матраци.

# 209

Много странно чудене ми е това. И между кои точно модели се чудите? Защото, според мен, двете фирми предлагат различни класове матраци.
този:
http://magniflex.bg/bg/products/ultimo/memoform/ 
и този:
http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=mattress& … b1d19d6fdf32ce6e#

Общи условия

Активация на акаунт