От кой матрак сте доволни?

• 577 538
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 225
  • на терасата
Здравейте момичета,
Трябва да купя матрак за детето (10 г.). Искам да е подходящ за подрастващ, да е противоакарен, антибактериален и антиалергичен.Колебая се между няколко:

1. Relax
Балу написа това:
Цитат
Не виждам някой да е споменал матраците Relax. Латексовият е просто перфектен като дебелина и като външен вид, за удобство да не говорим! А цената е без конкуренция!

Ето линк към продукта:
http://www.relax-matt.com/BG/index.php?option=com_content&ta … d=7&Itemid=42

2. Perla  на Paradise

reia написа:
Цитат
Преди седмица поръчах този: http://matraciparadise.com/perla.htm
Ще е при мен в началото на януари и ще изкажа впечатления...   А до тогава, стискайте палци да е О.К.

3.EKON

Има доста доволни от EKON. Мисля, че към тях ще се насоча.
http://www.ekon-bg.com/latex/menu3_1.html

4. Dormeo
Прочетох, че са китайски, но ако някой има впечатления от тях, моля, да сподели.

5. Magniflex по описание ми звучат добре, но ми се виждат скъпи

Очаквам съветите ви!

# 226
При избора  сега искам най-вече  да няма мухъл, т.е. матрака да "диша", не знам дали пенолатекса въобще е удачен .
Затова моля Варненските притежателите на Екон да споделят как е матрака при високата  влажност?

# 227
Здравейте и от мен,Да се включа в темата,че ни предстои смяна на матрака.В момента сме с ТЕД и е някакъв ужас-разскърца се от всякъде,прокъса се дамаската и какво ли още не.Ще следя темата,за да мога поне този път да се спра на нещо качествено,а не на ....

# 228
Магнифлекс. Релано. Перфектен е.

# 229
  • Варна
Затова моля Варненските притежателите на Екон да споделят как е матрака при високата  влажност?

При нас влагата е голяма, всяка сутрин бърша реки от прозорците и первазите. За щастие матракът е ок, поне засега Peace

# 230
Матрак Бахама на Нани - Бургас. От най-скъпите им е, но е 6 точки!  Peace - твърда основа, достатъчна дебелина, че да не се усеща винаги неудобната подматрачна рамка, и слой мемори най-отгоре, в отделен калъф, пришит към основния. Нов е, така че не мога да кажа как се отразява влагата, вкъщи е много влажно, голям проблем имаме с мухала, така че скоро ще се разбере, ако му се отрази. Дай боже, не!

# 231
  • София/Център
Изчетох цялата тема доста прилежно, преди нея си мислех че съм се спряла на матрак, защото ходих в Zona-та и бях пробвала на Nani  и си бях харесала 2 модела, (от серията комбинация на мемори пяна и нещо др.), повече ми харесаха от тези на Magniflex, които също пробвах там, а и цената чесно казано...сега обаче , като видях колко доволни има от латексовите на Екон и ми се ще и тях да видя, но в цялата тема не разбрах къде в София мога да отида да ги пробвам и вие от къде си ги купихте
пп видях сайта и фирмите дистрибутори, но не ми вършат работа..

# 232
  • София
Екон има на първия етаж на Нова Деница в Младост до Билла, на същия етаж има Тед и Магнифлекс и ще можеш да сравниш на място.

# 233
Не сме доволни от латексовите на Екон. Деформира се след 5 месеца употреба. Неудобна работа е да го преобръщаш. Ако не се проветрява добре мухлясва...с две думи не сме доволни! Crossing Arms

# 234
  ЕКОН  Peace!

Имам го от скоро,но се родих.Поръчахме го  твърд,на 20 см. и сме много доволни.

# 235
Здравейте момичета,
Трябва да купя матрак за детето (10 г.). Искам да е подходящ за подрастващ, да е противоакарен, антибактериален и антиалергичен.Колебая се между няколко:
1. Relax
Балу написа това:
Цитат
Не виждам някой да е споменал матраците Relax. Латексовият е просто перфектен като дебелина и като външен вид, за удобство да не говорим! А цената е без конкуренция!

Ето линк към продукта:
http://www.relax-matt.com/BG/index.php?option=com_content&ta … d=7&Itemid=42

Очаквам съветите ви!
След една година експлоатация, продължавам да твърдя същото! Супер избор направих и то съвсем случайно, защото спешно ни трябваше матрак. Купих Магнифлекс, но сбърках размера и го продадох. И не съжалявам, че го продадох.  После четох, че доста време мирише материала, докато изчезне миризмата. И наистина, за една вечер престой у дома разгънат, умириса стаята на латекс.
Написах "матраци" в Гугъл и едва ли не първите, които открих бяха Relax. Имаха нужния размер, цената ме устройваше и ми го доставиха до дома на следващия ден. За удобството му няма да говоря повече. Супер доволна съм.

# 236
  • България Сливен
http://isu.123bg.com/ralitza/24-LM1b.html За мен това най-доброто, на което съм спала!

# 237
Ние сме с матрак hegra и засега сме доволни Peace, имаме го от 3 месеца все пак Blush

# 238
Моето инфо не е актуално, защото матраците ни са вече на осем години и са перфектни - матраци Блян. То тогава в Нова Деница май само такива се продавама извън старите еднолицеви с пружини. Тези се обръщат на двете страни, не зная какво имат вътре, но са доста удобни и най-важното - никаква авария вече осма година. Разрових се в нета и видях такава марка че се прави и в момента, но в някаква фабрика в Русенско - не зная дали са същите или просто копират марката. Чета ви тук и ми стана интересно и на мен за този с лавандулата - ако живот и здраве тръгна да си сменям матрака със сигурност ще ги прегледам и тези матраци. Но ми се иска да е някъде, където да можеш да легнеш и да опиташ твърдостта и удобството на матрака, а не само да ги гледаш от витринката.

# 239
 И на мен ми се налага да избирам матрак в най-скоро време. Стария е на 14 години и плаче за смяна .След като прочетох темата (щателно) съвсем се опетлях  newsm78  Екон , Relax или Magniflex Thinking Утре тръгвам да ги пробвам по магазините , та да видим. Определено искам да е латексов (за сега  Wink ) с подматрачни рамки , 140/200 ( за ужас на мъжо  Mr. Green , много сме щели да сме на близо) . Relax и Magniflex видях  , че има в Домо стил , срещу Черноморка , но  къде да търся Екон ? В сайта им има телефони , които се надявам да са актуални , но за всеки случай, моля ако някой знае къде да ги открия да свирка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт