Вчера най-после ходихме с Гвен да връчим наградите за есетата и рисунките. В крайна сметка имаме 10 рисунки и 2 есета. ЛИчно аз очаквах по-голяма активност и даже се надявах на такава от по-големите, ама - тц

Та имаше 2 рисунки от които става ясно, че децата искат да стават полицаи, други двама тенисисти, 1 певец, двама футболисти, един пък беше нарисувал кораб с човек на него /ние предположихме, че иска да става капитан, но един от съучениците му твърдеше, че може да иска да става чистач на палубата

Естествено купихме поощрителни награди за всички - хилки за тенис, футболни топки, мини радио със слушалки, блокчета и боички. Голямата награда беше йоника, взе я един първокласник, който иска да става певец. Рисунката му беше наистина стрнахотна! Дадохме и награда за най-добро есе на четвъртокласника - хем хилка за тенис, хем радио със слушалки /намаза/

Купихме им и един общ подарък за всички участвали - едно малко джаги. Дано само малките се доберат до него

КАто цяло останаха много доволни. Имаше само един от по-големите дето мрънка нещо, ама той винаги нещо недоволства.
А да, и шоколади купихме за всички.
Нашата умница Гвенка е намислила нова тема, но предполагам тя сама ще ви пише за това

Мислим да тръгнем и по домовете извън града. Там наистина имат нужда от помощ. Ако някой има възможност да идва с нас, да свирка

lavender ми даде списъци на всички домове във Варненска област и ще трябва да ги мятаме. КОлкото сме повече, толкова по-добре, че много е труден контакта с тези деца. Аз лично много се затруднявам, хем в Надежда са големи и са момчета, а ако трябва да отида при малки деца, или при деца с увреждания изобщо не знам дали ще се справя

Много се разписах. Сега ще пусна още един постинг със сметките на парите.