На тортата сияят три свещички, празнуват Юнските звездички!

• 26 128
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Флора да е жива и здрава и истински щастлива! Ч. Р. Д мило дете!

Сънчо и ти да си много щастлива и радостна от "слънчицето" до теб!  Simple Smile

# 76
  • No Line On The Horizon
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Отиваме да празнуваме след малко. Утре ще пусна снимки.

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЛОРА, НЕКА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА, УМНА И МИЛА! Фрос, много да ви радва малката сладурана, да е здрава и щастлива й желаем с Ицко.
Сънчо, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, любов и до другия рожден ден да изпиташ отново тази нежна тръпката - майчинството   bouquet

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЛОРА! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

СЪНЧО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ТИ ПОЖЕЛАВАМbouquet

# 79
Здравейте момичета!
Честит Рожден Ден на Флора! Нека да расте весела и усмихната!
Честит Рожден Ден на всички дечица които съм пропуснала!
Мами пазете дечицата защото лошото много бързо идва Sad. Аксиния миналия ден падна по стълбите в къщи и сега е с фрактура на черепа в болницата. Слава Богу че няма хематом в малкото й мозъче, правиха й скенер и показва само фрактурата над лявата й вежда. Лошото е че докторите не могат да кажат дали има и сътресение защото не е изпадала в безсъзнание, не й е лошо или да повръща. Дори днес е много жизнена, не мога да я накарам да легне в кревата да си почива.
Аз тази вечер се прибрах в къщи, майка остана при нея, че утре е рожденничка и сутринта ще ходя да вземам тортата която я избрахме   двете и ще се качвам в болницата да празнуваме рождения ден там Cry.
Ами това е от нас. Ще се опитам да ви прочета тази вечер и пак ще пиша.
Много целувки и прегръдки на малките юнчета от мен!
Ето малко снимки на малката от днес

# 80
  • No Line On The Horizon
Олеле, дано бързо да се оправи Аксито и да я изпишат от болницата. Наистина белите стават просто за секунда.

# 81
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АКСИ! ДА И СЕ РАЗМИНЕ БЪРЗО ЛОШОТО ПАДАНЕ И ДА Е ПОСЛЕДНОТО!! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!!
hbday happy bd baloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА!! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ, И ДА РАДВА ВСИЧКИ БЛИЗКИ!!
bdbaloni baloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЕ!! БЪДИ ВСЕ ТАКА КРАСИВА, ДУХОВИТА И ПРЕКРАСНА МАЙКА И СЪПРУГА!! ДАНО ЖИВОТА ТИ ПОДНАСЯ САМО ХУБАВИ ИЗНЕНАДИ И ВСИЧКИ ТВОИ БЛИЗКИ ТЕ РАДВАТ С ЛЮБОВТА СИ!! МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
Привет,

случилото се е наистина ужасно, но пък точно в тая възраст - когато вече имат сили да се катерят и бягат, а все още не се сещат, че някои неща са опасни.......абе, да не се случва повече, а Акси да се възстанови бързо! И честит празник - да расте умна, красива и винаги да е обградена с много любов!

Поздравления за всички, които пропуснах да поздравя точно на деня, но имам проблеми с нета вкъщи, а на работа не остава време да се обърна, камо ли да гледам бг-мама, за мое най-голямо съжаление...

Но, хайде към веселата част: Калина днес е рожденичка и черпим за здраве:

# 83
СЪКРОВИЩЕ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА И СЪВСЕМ СКОРО ДА СЕ РАДВА НА БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ Heart Eyes newsm59 lovekiss ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЕМ С РОСИ И МНОГО ЦЕЛУВКИ, ЩЕ СЕ ВИДИМ СКОРО Wink

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА, МОЛЯ ДА БЪДА ИЗВИНЕНА НО ТОЛКОВА МНОГО БАЧКАНЕ, МЪЖО ЮБИЛЕЙ, СТАНАХ КРЪСТНИЦА- КУМИЦАТА МИ РОДИ МОМИЧЕНЦЕ И ТОВА В ЕДИН И СЪЩИ ДЕН  Party много ми се събра. Все хубави работи ама човек се изморява и от тях понякога Wink
Хубав уикенд от нас!!!

# 84
Честит Рожден Ден на Аксиния, бързо да оздравява и да е весела и щастлива, много прегръдки от нас !!!

Честит Рожден Ден на малкото съкровище Калина- да е здрава и щастлива, да носи много радост и да е расте сред много обич!

Честит Рожден Ден Петя, бъди здрава и сбъдни всички свои мечти!

Весел и чудесен празник на всички празнуващи! Наздраве - за ваше здраве!

# 85
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден на Аксиния, Калина и Петя! Много здраве и късмет ви пожелавам! Бъдете много, много щастливи!

Вчера беше много хубав рожденния ден на Флора. Тя беше много доволна. Ето и снимки http://s182.photobucket.com/albums/x18/fromija/06062008/

# 86
  • София, център
Миличката Акси, alex много се разстроих, душичка малка, как сте?

# 87
Честит рожден ден на Флора, на Калина, на Акси и на близнаците! Много усмивки, здраве и щастие!!! Щастливо детство!!!

Честит рожден ден, Сънчо!!! Всичко най-най-хубаво!!!

Честити празници и на всички, които пропускам. Юни месец е нашия месец за празнуване в който се стараем да се усмихваме повече Simple Smile

На Акси, много прегръдки и целувки. Много бързо възстановяване!!!

Приятна и успешна седмица на всички

# 88
Здравейте,

Вече сме си в къщи Grinning. Лекарите казват, че трябва голямо пазене. Няма да ходим на градина един месец, никакво слънце. На море може края на сезона, когато не е толкова силно слънцето. Абе общо взето това си остава травма за цял живот. Аз съм с две сътресения и една фрактура на черепа и до сега си патя от това. Само се моля на Акса това да й е последно по-сериозно падане Praynig. Но тя си е доста палава и незнам как ще успеем да я увардим за напред когато ще става все по-самостоятелна.
Ами това е от нас.
Ще пусна снимки да я видите каква боксьорка е сега в очите. Отоците слизат на долу от челото и сега очите й са синьо-лилави Sad

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 15:41 от alex M

# 89
  • Варна
Милото детенце, ама то явно ви е семейна черта палавостта Wink
Фрос, дано бързо е оправяте, и наистина дано и е последното падане, предполагам какво си изживяла!!! Целувки на принцесата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт