Лятото потропва на вратата, пловдивчанчето играе на тревата (Пловдив - 18)

• 17 381
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
ПЕПИ,!Честит ти рожденник,да е здрав и много послушен! nbirthday  Gift
Ейй тортата е страхотна,по поръчка правиш ли? Flutter Mr. Green

# 151
  • Пловдив
много ти благодаря   bouquet
тоя гугъллллллл никаква работа не ми свърши  #2gunfire
Кое те интересува? Аз им актуализирам страницата, летните модели още не са качени  Blush

_Пепи_, да ти е живо и здраво момчето  smile3525

# 152
Пепииии,да ти е жив и здрав порастналия син.

Тортата е страхотна,задобряваш все повече Tada  ura Tada

# 153
  • Пловдив
Пепи, честит рожденник! Да ти е жив и здрав, много послушен и вечно усмихнат!  bouquet

# 154
  • Пловдив
Пепи честит рожден ден на Любето,да ти е жив и здрав,все така лъчезарен и малко щур  smile3521 newsm59
Митето му праща   Gift А за тортата нямам думи,великолепна е Simple Smile

много ти благодаря   bouquet
тоя гугъллллллл никаква работа не ми свърши  #2gunfire
Кое те интересува? Аз им актуализирам страницата, летните модели още не са качени  Blush
а,и утре ще обикалям да търся,засега съм харесала този http://kapchitsa.com/pic1.php?id=66 ,някой има ли ги,че нали сега прохождаме,направо се чудя какви да му купувам има още един модел пак с оранжево но в сайта не ги виждам  newsm78

# 155
Все така вечно усмихнат!
Любчо е страхотно дете, да ти е расте здраво дете само ти пожелавам!

# 156
  • Пловдив
Честито на Любчо и мама Пепи   bouquet
Да е здрав, щастлив и усмихнат  bouquet

# 157
  • Пловдив
Момичета, един бърз въпрос от мен - коя от сладкарниците на Неделя има детски кът? Ако изобщо има такава.
Благодаря за отговорите   bouquet

# 158
  • Пловдив
Момичета, благодаря за пожеланията. А на Каспър благодарности за веселият Рожден ден   bouquet Всички бяха много доволни, особенно рожденникът.

Ето как се радва на тортата

И как духа свещичката

Кой ще докопа повече бонбонки:

Бонбонките свършиха... калинките също.... ред е на цветчетата и тревичките

И от праника с бабите няколко снимки.

Яяяя, тоз Маккуин е мой

Ама той е и вкусен

Надявам се не ви отегчих със снимки а ви създадох празнично настроение  Mr. Green

ivanka1979, да, правя по поръчка. Напоследък много често... и моите все ми се сърдят, че за тях не правя  Blush

Linkata, мисля, че Неделя нямат детски кът  Sad

# 159
Пепи, страхотни торти правиш   bouquet... отдавна ги гледам и се възхищавам. И аз ще се наредя на опашка ... за РД на моето мишле.
Май ще се падне по летните отпуски но каквото такова ... дано имаме късмет. Wink

# 160
  • Пловдив
_Пепи_, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet  Личи си че е имало много настроение. За тортите - страхотни са!

# 161
  • Пловдив
Аз да се оплача: днес хазяинът ни вдигна наема /ползваме двустаен апартамент в "Гагарин", беше необзаведен, вече 5г и половина сме на наем 130 лв./мес./. Сега го вдига на 180 лв., а от октомври - 200 лв.  Sad
Не съм наясно как вървят наемите в момента...Това нормално ли е? Не е ли много?  newsm78

А ние даваме под наем напълно обзаведена боксониера в "Тракия". Колко да й искам като наем? Колко би било нормално?
Благодаря!   bouquet

# 162
Аз да се оплача: днес хазяинът ни вдигна наема /ползваме двустаен апартамент в "Гагарин", беше необзаведен, вече 5г и половина сме на наем 130 лв./мес./. Сега го вдига на 180 лв., а от октомври - 200 лв.  Sad
Не съм наясно как вървят наемите в момента...Това нормално ли е? Не е ли много?  newsm78

А ние даваме под наем напълно обзаведена боксониера в "Тракия". Колко да й искам като наем? Колко би било нормално?
Благодаря!   bouquet
Ами според мен не е много скъпо,дори и 200 лв,защото ние наскоро сменихме квартирата и като видях за какви цени става въпрос,лошо ми стана.Едва намерихме нещо по-евтино.Сега сме в обзаведена боксониера в Тракия,на 200лв наем и ми сте струва даже евтино,като имаш предвид,че за същата и 300 ми искаха  #Crazy.Зависи много от състоянието на апартамента и от местоположението му,но 200 лв в днешно време за квартира е много добра цена.

# 163
Бенджи, евтино е , дори и 200лв. за цените , които са в момента. НИе сме в двустен , необзаведен в Кичука -360лв. плащаме. И това беше най-евтиното , когато тьрсихме през март.

# 164
Мои приятели плащат в Кичука за необзаведен 400 лв,но е в нова кооперация точно до Верди.

Общи условия

Активация на акаунт