Лятото потропва на вратата, пловдивчанчето играе на тревата (Пловдив - 18)

• 17 379
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Ах, момичета, помагайте ми и на мен. И аз до края на месеца трябва да си намеря квартира. Моите хазяи ще се нанасят в апартамента, в който сме сега иии досега бях на оглед само на 1 квартира, но хем беше супер малко в Изгрев и според мен парите й бяха доста срещу това, което предлагаха. Търся самостоятелна(без хазяи и съквартиранти) до 200-220 лева. Приемам всички квартали без Изгрев Simple Smile Вече съм се почудила къде ще ходя. Помагайте ако можете    bouquet Благодаря предварително Simple Smile

# 166
  • Пловдив
Сладко изкушение, вчера като се оплаках за нашия наем и един съсед ми каза, че дават до нас /кв. "Гагарин", до басейн "Русалка"/ гарсониера за 200 лв., не обърнах повече внимание, но ако искаш, да поразпитам?

# 167
Сладко изкушение, вчера като се оплаках за нашия наем и един съсед ми каза, че дават до нас /кв. "Гагарин", до басейн "Русалка"/ гарсониера за 200 лв., не обърнах повече внимание, но ако искаш, да поразпитам?

Дам, много ще съм благодарна, защото съм притисната от срок и искам да си имам нещо сигурно Simple Smile Благодаря ти много!   bouquet

# 168
Бенджи_2710 забравих да те питам-ти беше споменала за боксониера в Тракия. Колко мислиш да я даваш? Или ще е повече от парите, които съм посочила?

# 169
  • Пловдив
Ами имаме наематели там. Сега просто им вдигнахме наема...много ми е гадно за което.  Sad  Ама нямахме избор като вдигнаха нашия.
А за тази гарсониера, ще питам и ще ти пиша.  Peace

# 170
Здравейте ,пловдивски мами Hug
Искам и аз да се запиша тук Simple Smile
Аз съм мама на 5-годишно момче -Християн и съм от Тракия.

# 171
Здравейте мамчета!
Аз малко не съм писала в пловдивските теми от сто години и вероятно не ме помните  Blush
Обещавам да се поправя.
Всъщност търся жена, която да почиства апартамента ни веднъж седмично и пуснах една тема в "помощ в домакинството", но реших и тук да попитам за по - сигурно.
Живеем в Кючук Париж.
Ако имате нещо в предвид, моля пишете ми на лични.
Благодаря !   bouquet

имам приятелка,която се занимава с това,ще я попитам Peace

# 172
  • Пловдив

Здравей! Hug
Нас май ще ни огрее за ясла наесен. За Слънчев рай в Тракия става въпрос. Някое детенце ходи ли там? Отзиви?

# 173

Здравей! Hug
Нас май ще ни огрее за ясла на есен. За Слънчев рай в Тракия става въпрос. Някое детенце ходи ли там? Отзиви?

Да ,ходеше моето Peace
много доволна  бях. Особено от  с.Марина,в 5-група!
Директорката е малко особена,но иначе влиза в положение.
Хубава е яслата,аз наистина останах мноооого доволна!!
За разлика от градината ,в която ходи ходи синът ми Tired Tired

# 174

Здравей! Hug
Нас май ще ни огрее за ясла наесен. За Слънчев рай в Тракия става въпрос. Някое детенце ходи ли там? Отзиви?
Здравете и от нас!!! Привет на новата мама.Ние също сме от Тракия и може да се запознаем и да пием кафе някой път,в коя част на квартала си?
А относно яслата,ние до скоро ходихме в Слънчев рай,много,ама много съм доволна от там.Може би случихме на добри преподаватели, а и имахме позната там Wink,но не останах с никакви лоши чувства.Само директорката е доста строга...но сигурно така трябва да е.

# 175

Здравей! Hug
Здравете и от нас!!! Привет на новата мама.Ние също сме от Тракия и може да се запознаем и да пием кафе някой път,в коя част на квартала си?
А относно яслата,ние до скоро ходихме в Слънчев рай,много,ама много съм доволна от там.Може би случихме на добри преподаватели, а и имахме позната там Wink,но не останах с никакви лоши чувства.Само директорката е доста строга...но сигурно така трябва да е.

Новата мама е от централната част на Тракия Simple Smile
и работи във Фоум-Тракия Party
Живее до католическата църква. Peace

# 176
  • Пловдив
Малта се изгуби....... newsm78 дали е родила,дано всичко е наред и чакаме новини Simple Smile

# 177
Цитат на: sis7 link=topic=297658.msg7828990#msg7828990 da
te=1213733729
Малта се изгуби....... newsm78 дали е родила,дано всичко е наред и чакаме новини Simple Smile
Не  е, не е   Cry, объркаха ме нещо мен.... Чакам си още 2 в 1, следим през 4 дни тоновете (много са добри) и чакаме. Вече ми омръзна, много боли като се движи бебка, не мога да спя, много тежи  Rolling Eyes

# 178

[/quote]
Не  е, не е   Cry, объркаха ме нещо мен.... Чакам си още 2 в 1, следим през 4 дни тоновете (много са добри) и чакаме. Вече ми омръзна, много боли като се движи бебка, не мога да спя, много тежи  Rolling Eyes

[/quote]

Oт нас леко и безпроблемно раждане!
 Peace

# 179
  • Пловдив
Малта  Hug може би изобщо не е бил сгрешен термина ти и само те настроиха, че ще раждаш по-рано  newsm78
Стискаме палци и чакаме да се похвалиш с леко раждане и спокойно бебче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт