Лятото потропва на вратата, пловдивчанчето играе на тревата (Пловдив - 18)

• 17 372
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Малта щом бебо е добре значи всичко е наред  Grinning Стискаме палци за безпроблемно и бързо раждане и после ще бутаме колички из центъра  Grinning

# 181
и аз си мислех за малта тези дни не се е включила но щом всичко е наред значи наистина са ти объркали термина мила.ще родиш на 27 юни Wink(аз съм тогава родена и просто ми се иска,не че имам някакви дарби Hug)
на новодошлите мами добре дошли сред нас  bouquet

# 182
Много Ви благодаря момичета  Hug Утре съм на преглед за тоновете, дано да са добре  Praynig
toni_boано да си права, че не ми се иска да чакам и след тази дата  Wink Ти не живееш ли на центъра??

# 183
  • Пловдив
Ами да не те отчайвам, но ако термина ти е 27 юни може и да попреносиш до 10-тина дена.

# 184
ЕЕЕЕЕЕ ЗлаВещица , много си зла  Laughing, смели се над нервите корема и отеклите ми крака... Grinning

# 185
Хиии-хи-хи     без лоши мисли!!!!!!!!   Laughing  Laughing  Laughing На последните  2 -ва коментара се посмях от сърце  Laughing Laughing Laughing Малта-миличка,стискам ти палци,ноооооооооооооо и Вещи прооооооостоо те разби  Laughing  Laughing  Laughing

# 186
  • Пловдив
Дори и не бях много зла, както писах по-горе малкия ми син го преносих 17 дена  Joy  Joy  Joy

# 187
Ох милата, не се сърди , майтапих се, ама просто ми писна да ме мотаят. От 21 май съм зараждала и още се клатушкам с корема. Confused
Момичета, исках да ви попитам, вярно ли е, че стъклените шишета не могат да се поставят в стерилизатор??? Купила съм вече на чико от стъкло и направо се шашнах като го прочетох това в темата на очакващи бебета през юли

# 188
  • Пловдив
Не се сърдя, дори ми е смешно сега как зачаках малкия от 13 август, пък родих на 1 октомври  hahaha
За стерилизатора не знам, другите момичета да отговорят.  Embarassed

# 189
Значи ме разбираш много добре за какво говоря, много е изнервящо  Twisted Evil

# 190
Защо да не може стъклени?

# 191

Добре де,ти в крайна сметка знаеш ли си датата на последната менструация? Чак пьк такава неориентираност на докторите ми се вижда нереална. Нали все пак има някакьв ориентировьчен  термин? Какви са тия плюс минус два месеца? Щом всичко е наред значи не е сега момента. Защо си изнервена и притеснена? Бьди доволна,че детенце не е трьгнало по-рано и си е в коремчето,кьдето получава всичко нужно.

# 192
Малта, тъкмо и аз си мислех, че вече си родила, ама не .......  Confused  Но и това ще се случи скоро  Peace Аз вече влезнах в девети месец и не се знае кога ще реши бебока да се появи. Моят мъж ми каза онзи ден, че като ме гледал, бебчето скоро нямало намерение да излиза и направо ме застреля. Нямам нито контракции, нито нещо, което да ме наведе на мисълта, че скоро ще раждам. Много добре те разбирам какво е да ти тежи и да те боли при протягането и движенията, на бебчето. Важното е, че то е добре  Peace и че скоро ще се появи и ще си гушкаме малките сладки бебоци и няма да си спомняме за тези оплаквания, които имаме сега  Grinning Бебчо си знае кога трябва да излезе, споко Simple Smile

# 193

Добре де,ти в крайна сметка знаеш ли си датата на последната менструация? Чак пьк такава неориентираност на докторите ми се вижда нереална. Нали все пак има някакьв ориентировьчен  термин? Какви са тия плюс минус два месеца? Щом всичко е наред значи не е сега момента. Защо си изнервена и притеснена? Бьди доволна,че детенце не е трьгнало по-рано и си е в коремчето,кьдето получава всичко нужно.
ми термина трябваше да е 30 юни, аз съм с нередовен цикъл, затова разчитам на лекарите при определянето на термина. Последния ми цикъл не беше нормален и си чакам, но ме притеснява факта че бебка е близо 4 кг, а няма и помен от белези за раждане
ох , пак ви занимавам с глупости,
mariq_m3 успех мила

А относно шишетата   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305910.0       Peace

# 194
Е няма да остане вечно там,ще излезе,когато си реши сама.

Общи условия

Активация на акаунт