Лятото потропва на вратата, пловдивчанчето играе на тревата (Пловдив - 18)

• 17 371
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Е няма да остане вечно там,ще излезе,когато си реши сама.

Party Laughing Laughing така е

# 196
Момичета, исках да ви попитам, вярно ли е, че стъклените шишета не могат да се поставят в стерилизатор??? Купила съм вече на чико от стъкло и направо се шашнах като го прочетох това в темата на очакващи бебета през юли

стерилизирала съм точно тези на Чико  Peace

# 197
  • Пловдив
оле Малта,ама недей така какво са едни отекли крака пред мисълта че на бебо му харесва да си седи в огромното (предполагам само ) коремче.Недей така няма бебе да не е излязло ,щом е влязло  Joy поне така ми казваше Карагьозян.Нали те следят,казват че всичко е наред,ако пък е много голямо,какво ще ти направят секцио,само не се тревожи и не се изнервяй,точно когато не очакваш тогава ще реши да се появи.Моята дружка с която раждахме дойде в 12.30 с 9 см разкритие и роди Момчил 5 кг и 54 см в 13.15 без гък да каже......споко само  Hug
Помисли че бебо колкото по дълго си поседи в коремчето толкова по добре ,там си им е най-добре,не е като да се плашиш че ще родиш по рано и недоносено Simple Smile
Кураж и да знаеш че после ще забравиш и за подутите крака и за тежеста Simple Smile
Мария и на теб кураж и едни леки раждания и скоро да ни покажете снимки на сладурковците Simple Smile

# 198
  • Пловдив
Малта, аз отдавна се каня да пиша, ама все се спирам  Rolling Eyes
Вярвай ми, о-добрият вариант е да преносиш малко, отколкото да имаш недоносено бебе - от собствен опит го казвам  Hug
Освен това за теглото грешат мнооооого често... Родих в осмия месец, 1 седмица преди внезапното раждане ме уверяваха, че бебка е вече 2.500 кг. Обаче тя се роди само 2 кг., просто беше по-дългичка.
Радвай се на коремчето, поспивай и почивай  Hug
Според мен си ти е правилен термина за края на юни, много кофти са те подлъгали, че по-рано ще раждаш  Confused

# 199
Mалта аз преносих 6 дни. Важното е на бебо да му е добре в корема, пък когато реши ще излезне. Тъкмо ще се е изчистило още в корема на мама Wink Моята така се роди със съвсем чистичка кожа Simple Smile А за стъклените шишета - за микровълнова не знам, но в парният стерилизатор мисля , че няма проблем.

# 200
Една молба Hug
Къде водите децата си в Пловдив, с какво ги забавлявате.
Детето ми е на 2, 5 и ще прекара 2 месеца през лятото при баба си в Кършияка.
Всяка събота и неделя се чудя къде да я водя. Ходим по разни градинки из квартала, но й омръзна. Зоологическата - малка. Гребната база - много пече или по алейките в гората те изяждат комарите. Кукления театър - в почивка до септември.
Дайте някаква идея, някъде няма ли четене на книжки, театър, танци. Или пък забавно детско място с батути, клоуни..
Предварително благодаря Peace

# 201
  • Пловдив
Искам да попитам някой ползвал ли е услугите на българо -немска лаборатория.Имат лаборатория на Васил Априлов 36 и Царево 1 (не знам тази дали съществува).МСтава въпрос за носен секрет много било точно изследването.Аз се обадих но миказаха че те не взимали секрет-трябвало педито да го вземе и аз да го занеса

# 202
Вилиана ползвала съм им услугите но по други въпроси и съм доволна но за носен секрет незнам иди на място най добре Hug

# 203

Вилиана и аз съм ползвала тази лаборатория ,мисля че са добри  Peace
Стъклени бутилки не съм ползвала.......
Ло какво да ти кажа за забавления  newsm78 сменяш градинките и това е  Laughing  Ние живеем в близост до гребната,но пак не ходим там,че наистина е жега.Хубав е само детския кът на моста (до изтрезвителя)
Иначе забава за моята дъщеря е :вземане на кухнята,после влизаме в супермаркета и тя е много щастлива,после я водя в някоя градинка.......Батут има  в центъра вчера го видях за 15 мин. пише 2лв.,което си е направо безумие  #Cussing out
Оставяла съм я и в детски център "Фламинго" 1 час - 3 лв.

# 204
  • Пловдив
Като стана въпрос за детски кът, навсякъде ли можеш да оставиш детето само ако е над 2 годишна възраст? Искахме да оставим Стела малко в детския кът в Екскалибур миналия ден, само че казаха че може под 2 години само с придружител. И ние какво - мъжа ми ще пие сам биричка, а пък аз ще седя в детския кът  Crazy Направо ужас, навсякъде се мъкнем с малката, няма и пет минути на кого да я оставим. Добре че наесен ще тръгва на ясла, ако не ни мине черна котка път Simple Smile

# 205
Аз съм оставяла дъщеря ми в Халите,на 1г. и 9м. е и не искаха да е с придружител  Laughing
Пак е 3лв. за 1 час  Grinning

# 206
Мами, бях писала и малко по-напред, наистина ако някоя от вас може да ми помогне, много спешно търся квартира за мен и брат ми. Не искам да се занимавам с агенции, защото доста пари взимат. Търсим си нещо до 250 лв. До една седмица трябва да се изнесем от нашата и вече съм на ръба на нервите си.  Praynig наистина ще съм ви адски благодарна. Ако модераторите смятат, че мнението ми не е за тук, да го изтрият. Благодаря ви предварително!

# 207
момичета  КЪДЕ в пловдив има басейн за бебета

Последна редакция: вт, 24 юни 2008, 12:54 от toni_bo

# 208
момичета в пловдив има басейн за бебета

Казвай бързо къде и до каква възраст?

# 209
Привет,момичета!!Да се запиша и аз в пловдивската темичка Simple SmileБъдеща мама на момиченце съм(ако правилно са видяли докторята) ,терминът ми е на 01.09.,живея до Евмолпия.

Общи условия

Активация на акаунт