Лятото потропва на вратата, пловдивчанчето играе на тревата (Пловдив - 18)

• 17 354
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Здравей  Grinning
Момичета, какво правите в тия жеги? Направо ужас е и около нас навсякъде е мор, само слънце. Пак добре че живеем близо до горичка и чат-пат ходим там да се разхождаме, ама ми писна вече едно и също. И на детето му се иска повече навън, в нас само мрънка, вече е 6 часа, а навън е 34 градуса Sick

# 211
Детски басейн има в Аква Парка в Санкт Петербург
Не повече от 50 см, от това по-бебешко здраве му кажи

# 212
danip, добре дошла!  Hug Ние също сме близо до евмолпия!
Юнона, в жегите стоим вкъщи на хлад. Сутрин излизаме за около час-два и после чак след 6ч., че иначе не се диша. За тези от нас, които са постоянно в града, няма спасение.    Nature Sunny

# 213
Някой знае ли какво стана с Малта? Доста време не е писала, може вече да е родила  Grinning

# 214
Някой знае ли какво стана с Малта? Доста време не е писала, може вече да е родила  Grinning
ами дано вече не са две в едно че вече взех да я съжалявам милата.

# 215
май е родила защото и писах и налични вчера ама не ми е отговорила.май май скоро ще ни се похвали

# 216
  • Пловдив
Родила е на 23-ти Simple Smile Намерих го в отчетните при очакващи бебета Юни  Grinning

Нося ви и новини:
Вчера към 9 часа сутринта, Малта е родила секцио своя син Христомир - 3350/50см!

Да и е жив и здрав сладура  Simple Smile Май чакаха момиченце доколкото си спомням  newsm78

# 217
Да и е жив и здрав малкият мъж! PeaceДано всичко да е минало леко и безболезнено Praynig

# 218
Да е жив и здрав малкия Христомир!Колко само измъчи мама...да е изключително послушно бебче  Hug

# 219
 Hugеееее най накрая да са живи и здрави цялото семейство

# 220
Честито бебче и от мен!  bouquet Да е живо и здраво и много да радва мама и тати  Hug

# 221
  • Пловдив
Честито и от мен Малта.
Да ти е жив и здрав и много да ви радва,колкото те измъчи да го чакаш,толкова лесно да го гледаш,да ти е кротък и послушен.Чакаме те с нетърпение   bouquet

# 222
  Здравейте и извинете за нахлуването.  Laughing

Спешно ми трябва инфо колко вървят наемите на необзаведените апартаменти около 70 кв. в Кичука.
Може и цени на по-малки, за да си съставя някаква представа.

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 20:13 от Уни

# 223
Еееееее, най-накрая се появи бебока на Малта  newsm30  Да е жив и здрав и много много да радва мама и тате   bouquet
Крайно време беше да се появи малкото бебоче  newsm44
Сега чакаме и моето бебче да реши да излезе  Grinning

# 224
ее знаех си че е родила.жив и здрав да е мъника и много радост да носи на цялото семейство Hug
Уни незнам как се движат ама вземи един вестник Марица звънни в 2-3 агенции и ще разбереш

Общи условия

Активация на акаунт