Да е живо и здраво и с много късмет да е родено!!!Sandcastle,,благодаря! Сигурно ще започнем скоро да се засичаме по улиците

Всичко е пълен пансион. Разбирайте обяд, закуска, вечеря. Сутрин има физзарядка, която е много тонизираща и за малки и големи има нон-стоп игри и забавления. Правят се представления, маскарад, вечер на талантите и какво ли още не. А в последната вечер има лагерен огън до хотела и всичко е много хубаво. Децата получават и награди- хубави тефтерчета, лакомства и т.н. Ще бъдат много доволни
Забравих да спомена-има и спортен празник, на който се дават още повече награди
Като цяло екипът е страшно лъчезарен и усмихнат. Страхотни хора са. Няма да сгрешите ако си пратите мъниците там
Ако има още нещо- питайте с радост ще ви отговоря. Който иска може и на лични. Много слънчеви усмивки от мен!

Много изненади около него, та и мъж излезе......

Много изненади около него, та и мъж излезе......
Много ви благодаря момичета, още не съм се занимавала със снимките, но обещавам , че ще покажа "МЪЖЪТ" в най-скоро време. Днес ходихме и за количката и купихме Чиполино Джема. За жалост тази, която си бях харесала аз " Кенгуру Карера" не влиза в багажника на колата и бях принудена да се откажа от нея
Препоръчани теми