Лятото потропва на вратата, пловдивчанчето играе на тревата (Пловдив - 18)

• 17 397
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
 smile3525 благодаря ти

# 106
  • Пловдив
Към мамите от Тракия- има ли други ясли освен Едгар Бороу и Слънчев рай в квартала? Направо незнам какво ще правим, напливът е голям, яслите са малко, а искам да я пускам наесен. Tired

# 107
Това с яслите е голям проблем не само в Тракия. ooooh!Наистина наплива е голям,а местата са малко.И аз след няколко месеца трябва да се връщам на работа,а бебка кой ще е гледа??? newsm78.Много е трудно.Май трябва да си записваме децата още преди да са се родили. Laughing

# 108
Здравейте!Ето,че най-накрая и аз пиша тук,в този прескрасен форум.От много време чета мненията тук,но чак сега реших да се регистрирам,за да мога да споделям и аз нещата,които ме вълнуват,и ако мога да помагам с нещо.Казвам се Дафинка и съм от Тракия.Имаме си една сладурана,казва се Ани.Вече е на три годинки,роди се на 01.април 2005 г.Ще се радвам да се запозная с нови мами от квартала,а защо не и от целия град newsm03

# 109
Здравейте!Ето,че най-накрая и аз пиша тук,в този прескрасен форум.От много време чета мненията тук,но чак сега реших да се регистрирам,за да мога да споделям и аз нещата,които ме вълнуват,и ако мога да помагам с нещо.Казвам се Дафинка и съм от Тракия.Имаме си една сладурана,казва се Ани.Вече е на три годинки,роди се на 01.април 2005 г.Ще се радвам да се запозная с нови мами от квартала,а защо не и от целия град newsm03

Добре дошла в ъв форума   bouquet

# 110

Добре дошла в ъв форума   bouquet
добре дошла и от мен    bouquet
малта какво става с твоето бременеене,няма ли край

# 111
малта какво става с твоето бременеене,няма ли край
За мое нещастие -няма край...
На бебка много и харесва в мен и не иска и не иска да излиза. Доки ми каза , че преносвам ве4е, но нямало засега страдание, има вода и  май май ще раждам гигантче, защото приблизително бебка сега е над 3.500 кг, ама да е жива и здрава, пък аз ще си търпя. Смешно ми е само как ме гледат хората по улицата. Дори една продавачка в заленчуковия магазин до майка ми и казала, че като ме видяла се изплашила... мноооого голям корем съм имала. Ама няма нищо, аз ще си родя бебка като стане за първи клас  Laughing

# 112
Малта , разсмя ме.........Стискам ти палци........Абе ти на ясла записа ли я? Laughing Wink Там от 3.500 кг.   и нагоре  взимали...... Wink   Hug

# 113
Малта , разсмя ме.........Стискам ти палци........Абе ти на ясла записа ли я? Laughing Wink Там от 3.500 кг.   и нагоре  взимали...... Wink   Hug
Ми май си права, ще трябва да разпитам за ясла в квартала и детска градинка.........  ooooh! лелееее, много объркана работа съм...
Искам да попитам имате ли информация за добър педиатър в съдийски квартал или във поликлиниката на Военна болница??? Моля помагайте, че мислих да мина само на частно, но се оказа, че трябва през здравната каса да се минава

# 114
Добре дошла,Дафи!  bouquet
Малта,голям  Laughing падна Wink.Споко,бебка ще излезне точно тогава, когато най-малко очакваш.Засега съм с добри впечатления от нашата педиатърка,но тя е в друг квартал.Мисля,че това дали е добър един педиатър е много индивидуално.За мен може да е,но за теб-не newsm78

# 115
малтаможе да се окаже че все пак не са объркали термина ти  Winkспоко няма вечно бременна жена,знам какво е да преносваш и чакаш ли чакаш аз преносих 8 дена и направо Sick но карагъозян един такъв спокоен ми вика няма къде да идеш ще родиш Mr. Green

# 116
Аз преносих 6 дни и точно деня преди да ме вкарат в болница детето реши да си излезне само  Laughing Така че чакай спокойно Wink

# 117
Малта,да те успокоя и аз.Аз също преносих малката 4 дни,и сигурно още много щях да си я нося newsm62,защото и тя не искаше да излиза.Наложи се в болницата да предизвикват раждане.Не се притеснявай,всичко ще мине нормално,при всички е било така(или поне при голяма част от нас).Ще стискаме палци newsm10

# 118
  • Пловдив
Малта, в ДКЦ 1 (до Понеделник пазара) има много добри педиатри. Мога да ти препоръчам моята - Заимова. Друга добра била Дамянова, но напоследък се оплакват нещо от нея, та незнам. Аз навремето питах моята лична да ми препоръча и така реших Wink

# 119
аз също препоръчвам  Заимова Peace

Общи условия

Активация на акаунт