Преz СЕПТЕМВРИ вън сме всички с новите колички!

• 13 564
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мили момичета Simple Smile

Честито на рожденничката!!    bouquet

Суиткидс, мерси за прегръдките, днес съм по-добре психически, но затова пък физически се скапах... Тази сутрин се събудих с болящо гърло, дращи, смъди... Отидох на работа (може ли се), където към обяд положението се влоши... Ходих на консултация и после се прибрах вкъщи... Имах чувството, че вдигам температура, цялата горях... Но нямам, и слава богу. Явно преумората и задуха си казаха думата.
Сега за бебо -  Heart Eyes   душицата мамина е над килограм!!  Shocked  Докторът каза, че върви по-едричко от връстниците си Simple Smile  Другото е добре, плацента, води били ок, само че бебо беше седалищно и не можа да се потвърди пола.

Мирка, ако още веднъж ти се случи това, върви на лекар веднага... Дано си по-добре вече и да не се повтаря!   Hug

# 151
Мари, да си ни жива и здрава и много щастлива!

Мирка, пиле, плачеш за бой, дето не си отишла на лекар! Всичко може да е,не само стомах. Дори един апендисит се проявява с повръщане и остра болка. Не е лошо все пак да идеш да те видят.

При нас времето е отвратително- задушно, влажно, облачно и горещо. Кръвното ми играе номера и гледам все да полягвам. ooooh!

# 152
Мерси за отговорите, момичета!
А може ли (знам, че е за пореден път) някакви координати на Марков? Хабер си нямам дори в коя болница е и къде се намира. И само той ли, освен Мазнейкова, има 3Д апарат?

Аз май се отказах повече дори да пробвам да си запиша час при Мазнейкова, камо ли да раждам при нея! Егати.....след като лекар от нейната болница не можа да ми осигури преглед при нея 3-ти месец вече...само си звъня и ми казват "звъннете еди кога си". Че как след няколко седмици да съм сигурна, че като ида да раждам ще родя при нея, като очите не съм и видяла. А и да не пусне таткото на преглед - че той държи да е в родилната зала като му дойде времето, тя на един преглед няма да го пусне  #Cussing out А и както ми разправяте за кофти отношение....бе няма да ходя при нея!
 И сега, съответно, нямам представа къде ще раждам, а момента си наближава със страшна сила. Асе, ти казваше хубави неща за Майчин дом. Май там си е най-логично да се иде. Ама каква е процедурата въобще? Отивам в болницата и казвам, че искам да си избера екип за раждането ли? Ей така? Или трябва да търся определен лекар и чрез него да стават нещата?
Извинявайте, че ви занимавам с личното си объркване, но имам нужда да знам, че д-р Еди кой Си знае, че съществуваме с Бебо и, когато моментът настъпи ще ни посрещне тримата (с таткото) и ще се погрижи за нас. Просто тия дни влизам в 7-мия месец и май взех да се шашкам, че времето лети страшно бързо, а аз нищо не съм направила.
Извинете за дългия пост!

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 18:04 от бръмбъзъче

# 153
http://www.mc-markovs.com/index.php?lang=bg
Заповядай - координати на Марков.

# 154
Айде и аз да се запиша тука.

Привет майчици, гледам се държите и харчите парата и хич не ви пука на шапката. Браво. Дидка се е накупила на всичко, милата.

Аз преди няколко дена купих първото нещо за бебока от Амстердам - едно комплектче, не за друго, ама ей така да се разпиша.
Сега си почивам от цял ден шматкане и катерене по хълмовете на Буда в Будапещ. Много ми се нрави тука, даже нещо като мекица ядох за закуска Wink.

Почти съм на родна почва. След два дена кацам. Айде да си направим срещичка след 8 Юни, че аз на моренце ще ходя веднага. Какво ще кажете?

Много поздрави и всичко най-хубаво!

# 155
Ау,Шейли милата,се сетила zа нас..А как ти zавиждаааам(с бяла zавист де),толкова обичам да ходя навсякъде.И си била блиzичко до мен,на около 300км,Амстердам имам предвид.
А има ли и други,дето като мен най вероятно няма да мръднат никъде  Cry ?Успокойте ме,молим ви...

# 156
Шейли, това ми е любимият град. Няма по-красиви и тайнствени места като мъничките улички около 7-те рибарски кули Heart Eyes Да си изкараш готино и за нас Hug
Бръми, мога да ти препоръчам моя доктор - Дуковски и д-р Гунев. Обаче за моя не знам дали като му цъфнеш толкова късно ще се наеме да води раждането. И ако държиш да разчиташ на определен доктор си се плаща на него Wink Това с избора на екип тепърва ми предстои да го разуча, но сега трябва да излизам и после ще ти кажа какви са ми опасенията Hug

# 157
  • София
Шейлеее,   Hug
Дано да се спретнете близко до 08.06., че ние, живот и здраве, втората половина на юни ще сме в Бургас.
Мирката, как си?

# 158
  • София
Шейли милаааа Hug Липсваше ни много на нас с Теди! Hug И моля моля! Naughty аз сигурно съм една от майките които най-малко неща е купила! Ама като на всякъде все летни дрешлета...и аз се възпирам Whistling . А иначе ако почна с дребосъците като- смукалки за нос, термометри, ножички, простотийки....ама за тез неща с Асето!
Та кат казах Асето-да мила и аз като ходих в 9+ пак разгледах Chicoo-то и видях че има за краченцата, но само в едната посока на коша мисля.... newsm78

# 159
  • София
red_sonya, благодаря ти за допълненията относно МД. Аз пак да си изпея моята песен, да не се шашкате за МД, че някой толкова ще ви се бърка в кърменето на бебчето. Вярно е, връчват ви шише с подсладена вода и АМ, обаче никой няма да ви кара да давате. Също така се намират "помощнички", които да съветват да се кърмят на три часа бебетата....но вие ще сте добре "подковани" от Асето, така че няма да се подвеждате.  Wink Когато майката е добре осведомена, ще си постъпва както смята за добре. Хубавото е, че бебетата са при вас и никой няма да им дава нищо без ваше съгласие.

Любопитно ми е дали ще се засечем с някоя мама от форума в МД за раждането.... Laughing

mari_p, честит рожден ден!  bouquet Желая ти да си много щастлива и да имаш много късмет във всичко!

Шейле, аз се чудя къде изчезна след оня "запис", а пък ти не бързаш да си дойдеш в Софията.  Wink Хайде, приятно метлосване и да се видим скоро.  Peace

# 160
Асенце, на курс съм, миличка  Hug Два дни ще ме мъчат там  ooooh! Днес едва си държах очите отворени от скука  Whistling Иначе знаеш, че винаги съм готова за срещички Hug За жалост обаче май за другата седмица ще останат  Hug
Което ме подсеща, че ако се събирате уикенда, ще ви водя на поправка другия Naughty, че аз в петък заминавам за Варна и няма да мога да присъствам. 
Дидка, честити ти покупки  Hug Ти май наистина ни водиш всички  Hug
Мирка, дано всичко е наред с коремчето  Hug 
Аз утре съм при Марков и нямам търпение да си видя шушулката  Heart Eyes Стискайте ми палци всичко да е наред Praynig Вечерта пак ще докладвам  Peace
Айде лека вечер и ви гушкам всички  Hug

# 161
Иринка, кажи, душа, кога заминавате, за да ограничим датите Hug Между 9-ти и кой юни, за да знаем Hug Току виж сме уцелили хладничък ден Praynig
Соничка, ха дано утре ти е лек деня и прегледът при Марков те зарадва Hug Аз ще ходя при него в понеделник Grinning Честно казано и аз вече съм нетърпелива Grinning
Дидко, то няма как да има в едната посока, пък в другата да няма Grinning Просто защото кошът се върти... Би следвало и в двете посоки да може да се вдига поставчицата за крачетата Thinking
Суит, аз ако мога ще ви посещавам, дори да не се засечете Hug Стискайте палци да ни минат на всички безпроблемно ражданията, пък аз ще си ви навестявам и ще си ви показвам кой от каквото има нужда Hug Да е живот и здраве имам стратегия - мушкам бебончи в слинга и хоп - на гости в някое отделение да показвам това-онова Wink Hug

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 22:41 от Асенцето :)

# 162
  • София
Суит, аз ако мога ще ви посещавам, дори да не се засечете Hug Стискайте палци да ни минат на всички безпроблемно ражданията, пък аз ще си ви навестявам и ще си ви показвам кой от каквото има нужда Hug Да е живот и здраве имам стратегия - мушкам бебончи в слинга и хоп - на гости в някое отделение да показвам това-онова Wink Hug

Асенце, страшна си, мила!  Hug Тъкмо си викам "Брех, какъв късмет, как ще се "възползваме" от Асето, като и тя ще си гледа бебчето", обаче ти отсега имаш вече намислен план.  Simple Smile

# 163
Попрочетох последните няколко страници. Покрай децата, мъжът ми и задачите съвсем се загубих. Но важното е, че всичко е наред с бебето. Утре съм на преглед. Дано потвърдят, че е момиче.

Честито на всички, които са взели нови неща за бебоците.
Дидка, много ви е хубав спалния комплект.
Трябва да отидем и ние до магазина в Горубляне. Не бях чувала за него, а има толкова много неща.

Ето последната ми покупка:
http://img.auctiva.com/imgdata/4/6/1/4/0/8/webimg/134507479_o.jpg

Ние получихме и първите подаръци за бебето. Майката на една моя приятелка дойде от САЩ и ни донесе подаръци за децата. За бебето имаше един страхотен комплект на Картърс и един плюшен космонавт. Но комплекта на Картърс е летен и е за 3-6 месеца. Мисля, че няма да може да го носим. А е много сладък.

Наскоро гледах един немски сайт и там си харесах одеало за изписването.
Направо се влюбих в него.
Ето го:
http://kinderbutt.erwinmueller.de/eshop/produkt_ansicht_suche_de … w0m0w0%7C%7C&

Искате ли през юни или юли да организираме една обща доставка от този сайт?
Ако сме 10-на момичета няма да е трудно. Това е линка към магазина: http://www.kinderbutt.de/
Има много сладки бебешки неща.

# 164
  • София
Асе, на 15.06. (неделя) ще пътуваме за Бургас, живот и здраве (че на 14.06. сме на Мечо Пух в НДК).
По повод вашите сънища - днес четох една статия в стар брой на 9 месеца, където пишеше в кой етап на бременността какво най-много се сънува. Та за второ тримесечие пише, че нормално майката сънува, че ражда сладко животинче - котенце, кученце, та дори....прасенце Joy
sweetkids_mama, ти и двата пъти в МД ли си раждала? Аз - първия там, а втория - в Света София (Тина Киркова). Сега пак за там се глася.
Любопитно ми е дали ще се засечем с някоя мама от форума в МД за раждането.... Laughing
И на мен за Тина Киркова - може на съседни магарета да раждаме с някоя от вас и да не разберем, че се познаваме задочно hahaha

Общи условия

Активация на акаунт