=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 688
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
  • БГ
момичета,мерси за споделените разкази, снимки и клипчета,чудесни сте Hug
kler, съчувствам ти,брзо оздравявайте Peace
ние имаме лек наредък с яслата, днес водих Елина за по-дълго време, успяла да спи 1 час.утре ще я оставя пак по-дълго. разбих се от тичане на работа,кухня,у нас и обратно,след работ-у нас,обличам се и в парка,.......добре че шефа ми е солидарен .......малко плака тя  сутринта като я оставях Cry, успокоявам се че ще е сред деца,а не с свеки примерно или мъжо,който цял ден е зомбиран пред комп #Crazy

# 256
  • Варна
Здравейте момичета,

Клер съжелявам за гова, което ви се е случила. Бързо да оздравявате всички. Браво за изпита.

На нас днес ни сложиха ваксината. Надявам се всичко да е наред и да нямаме раекции.

# 257
Илит, прати ми ако искаш телефона си на лични, за да мога като сме готови за излизане да звънна, да не би да сте се разотишли. Иначе Дари спи около 1 час, 1 час и половина и ако времето е ОК след това ще се присъединим.

# 258
Ето още малко снимки от СРЕЩАТА В АПРИЛЦИ
http://tanyassk.multiply.com/photos/album/1

# 259
  • София
А сега за едни такива като нас обяснете къде е това слонче в Борисовата градина. Аз ще се опитам да дойда с Ивалекс.
Колкото за Сандански сега ще звъним на една позната с гарсониера дали още я дава да я наемем за 10-тина дни. Началото на септември е най-подходящо за хора с алергии, а таткото за съжаление е от тях. Ще се радвам, ако може да се видим там с някой от вас. Дано този път да не правят проблеми на таткото от работата  #Cussing out Ако някой има връзки в Сандански за квартира - гарсониера ще бъда благодарна   bouquet

# 260
А сега за едни такива като нас обяснете къде е това слонче в Борисовата градина. Аз ще се опитам да дойда с Ивалекс.
Ако можеш да се оправяш с карти, маркираното с червено кръгче е въпросната кръгла детска площадка с нови съоръжения, но останало от далечното минало каменно слонче, е, има и костенурка, но слончето е известно Simple Smile. От тази площадка нагоре тръгват трите успоредни алеи, които завършват на езерцето с лилиите - също не лошо място за срещи, но е далече от Орлов мост.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=71aadd72f372e17369cc36967c91e6 … ame=&size=5x4

Все пак, ако все още не е късно и не е нахално от моя страна, мнението ми е, че тази площадка в следобедните часове е незащитена от слънцето и ужасно може да се изгори или прегрее. Аз преди 18-19 часа я избягвам с тези мои бели дечица. На алеите до Ариана има хубави големи дървета, които са за предпочитане или пък алеята, която обикаля самата площадка или трите успоредни алеи ..........ох, доста го усложних.......... както и да е, аз само да отметна, но ще съм там, където са всички Simple Smile))

А за лятото ние май с никого не се засичаме - юли и август сме в Тетевен - ще се приберем до София само за една сватба, а септември Поморие или нещо около Бургас, както и някой друг ден в Бургас (elku - elena Simple Smile). Изумително е колко е голяма варненската група за разлика от бургаската или по-скоро липсата на такава Simple Smile

Клер, съжалявам за случилото се, но горе главата, след всеки дъжд изгрява слънце.

Сладки сънища и до утре Simple Smile

# 261
Снимките от Априлци са невероятни..Направо като почнеш да гледаш се прехласваш и неможеш да спреш. Simple Smile Всички сте супер сладки..и мами и бебоци.. Heart Eyes..и татковци Wink
Утре ще гледаме и ние да дойдем до Борисовата градина. Можем да бъдем там към 14ч. В колко часа последно остава срещата на " слончето"?

# 262
Снимките са супер!!! пак ми се ходи! а точно по време на посаждането на дръвчетата приспивах Кюфтелинда  Sad

Аз няма да мога да дойда на срещата за съжаление - мнго натоварено е днес, а довечера сме на концерт!

# 263
  • Чехия
Привет мамчета, значи няма проблям за по-късното ни идване.
  bouquet

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 09:22 от ivalex

# 264
  • Beyond the Frontiers
Здравейте от Бургас,
Style, и аз си мислех вчера същото, как пък няма една дружинка и в Бургас. Само Еве но тя рядко влиза във форума Embarassed Но пък аз и в София съм много несериозна за срещите.....

Ламичке и ние пропуснахме събитието по същия повод Sad Но няма начин....

Във връзка с Априлци - някой да е губил парички на рецепция, че моите прибрани мъже са намерили едни Mr. Green

Извинявам се на Поли за причиненото неудобство при пристигане Embarassed

И да се оплача, Борис ми направи реакция на ваксината и е целия изприщен, вчера беше и с температура над 38,3, което не знам дали се дължи на същото, така че сега ще тичам и на лекар, пък да видим. Cry

Снимките са супер, моите са доста хаотични, но ще ги кача по-късно.

Лек ден и приятна срещичка – най-съжалявам, че няма да се засечем с  ivalex

Честито и на рожденничката със закъснение  bouquet

# 265
Ламичке, моята мадама на много малко снимки е засечена по простата причини, че все спи Grinning Та и на общата снимка с дръвчетата пак така беше. Аз представлявах нашето семейство.
Ели, дано бързо се оправи малчо, че морето ви зове!
Да питам и вас: някой има ли впечатления от ОДЗ "Себърни звънчета" в "Овча купел", че в петък мисля да отида до София, за да запиша малката там, но все още се колебая.

# 266
Както изглежда не може да се уговори точен час и място за срещата в Борисовата градина, което е разбираемо като се има предвид че никой  не е сигурен в колко точно ще отиде там.
Илит, може ли да ми пратиш тел. ти на ЛС плийс Praynig за да не се разминем някъде.

# 267
  • София
Хей, дайте и на нас един тел, че това слонче къде ще го търся незнам.

# 268
аз съм сигурна ,че няма как да се разминем в крайна сметка не е толкова голямо разстоянието между слона и арианата.айде до после аз ще държа връзка със Страчуната!

# 269
Понеже наистина е доста пек на това слонче, ние ще се мотаме около него в частта, където има едно малко езерце, отсрани на площадката. В крайкна сметка, който дойде да чака на алеята м/у площадката и това езерце, защото е сянка.  Peace
Еми, ще те чакаме
Hug

Общи условия

Активация на акаунт