=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 694
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Пате, гледам те , гледам те по снимките и мисля , че е крайно време да си смениш ника на "красив л ебед" или "красиво пате" , както си избереш! Wink
Марта, Blush Рано ми е още  Wink

toma&eli ,според мен я пускай.Аз съм за детските градини,защото там децата се социализират и усъвършенстват общуването с деца  Peace Миснусът са болестите.. Confused

# 241
МАРТА, много се радвам, че се появи, а още повече, че Ели-къдравели е вече добре. На малчовците бързо им минават пораженията, по-големи травми остават за нас! Hug
Пате, и аз си мисля, че трябва да сменяш ника вече. Толкова нежно изглеждаш по снимките...
За среща в Сандански няма да се класираме, защото вече ще сме в "невероятната" мамалигария, но по морето може...Нашата програма е следната: от 10 до 17 юли ще сме само двамата с любимия във Влас, а после от 22.07. до 02.08 - с моите родители и бебо на Несебър /без таткото/. Така че, ако някъде има някакво съвпадение с някой да свирка и да се организираме.
Снимките ви продължават да ме радват вече втори ден... Laughing

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 13:27 от marini

# 242
  • Beyond the Frontiers

Марини, ние цяло лято сме в Бургас, така че свиркай. Peace

# 243
Пате, и аз щях да пиша същото за ника. Направо си си един хубав бял лебед.
За срещата утре в Борисовата - ако е от 12 ние няма да идваме, че Дари спи откъм 13-13.30, а тя навън много рядко заспива вече, за мое огромно съжаление.
За срещата по морето, и по специално Варна, най-вероятно няма да пътуваме, чак дотам. Пътуването с Дари напоследък е истинско изпитание за нервите ми и просто незнам 500 км как бих ги издържала. Повече, от 30 мин отказва да седи в столчето и се почва мрънкане, преминаващо в истеричен рев, въртене като шило за да се измъкне от столчето, и накрая не издържам и я взимам в мене.
Мислехме си евентуално за самолет, ама като проверих цените, веднага се отказах. По-скъпо е от доста дестинации в Европа. #2gunfire
За Сандански - съм ЗА. По-близо е, а и въздуха и климата там е супер. Ние бяхме там с Дари за 3-и март и изкарахме много добре.

# 244
Минавам само набързичко за срещата в Борисова градина.
Гледам, че повечето сте свободни след 13-13,30 часа, така че да я направим тогава. Аз лично ще приспя каката, която заспи чак към 13,30-14 и до половин час съм при вас........
Довечера ще чета и доразглеждам снимки Simple Smile

Честито на вчерашните рожденици.........ох, вече не помня дали ги поздравих Simple Smile

# 245
на патерици
честит рожден ден Дейзи, много здраве, щастие и любов, двете принцеси само радости да ви носят!И дано таткото се навие за момченце и ти се изпълни това желание, пък може и момиченце
честит рожденник и на Страчи, татко Пепи много да ви слуша с МАя, да ви глези и да се обичате много. Скоро и на Мая компания да направите  Wink

Снимките на всички са ви страхотни, направо се пренесох при вас, искам и аз. Много благодарности за споделените впечатления и изживявания!

И като сте започнали да разисквате темата за среща, аз не се сдържах и пиша преди да съм свършила с чететнето.
Ами Пате, ако има желаещи за около ВАрна, чли , август аз съм ЗА.
А към Сандански накой няма ли да има път по-рано???? Таткото ни е от там, та като си дойдем, там ще сме поне 2 от 5 седмици ваканция, който ни се полагат.

Ivalex,  това с недомислиците по нашите улици ми е болна тема. И съм обявила българските майки за геройни, как се справят с количките по тротоарите, между колите и по подлезите. Но защо трябва да има такива геройства  newsm78

Продължавам с четенето............

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 18:23 от Aleksi

# 246
Марта, ей, чудесно е че Ели е свежарка вече. А баба й на ЕЛи как е, тя съвзе ли се от уплахата?

di_p ,  то бая време мина, но аз да ти отговоря. Скорострелното ми изписване беше по неволя, заради стачката. Но иначе, ако искаш мове да си те изпишат пак така, и доста майки с 2ри, 3то или 4то си тръгват. А нали миналата година се включих към финала , преди ражданията да започнат, в априлската група, и точно се обсъждаха избори на лекари, акушерки, плащания, как само показвали бебетата след раждането, и после ги взимали мама да си “почине“, и ги водели през 3 часа за кърмене. НА мен акушерката, която ми следеше бременността вече ми беше разказала как протича тук едно раждане, и аз седях и се дивях, как може в болниците всичко да е толкова "антибебешко"....но аз мога да си пиша много по темата за раждането, колко е различно отношението на персонал, и нагласата като цяло към това събитие (не за квалификацията на лекарите, или следенето на бременността).......Изобщо, много ми е мъчно, че семейството и близките ни не бяха близо до нас в двата най-щастливи момента за нас. Но съм благодарна, че по стечение на обстоятелствата забременях и раждах тук.

# 247
Смуут, а вие няма ли да имате път към Сандански по-рано???? Таткото ни е от там, та като си дойдем, там ще сме поне 2 от 5 седмици ваканция, който ни се полагат.

Aleksi, чувала съм, че климата бил най-благоприятен през ранна есен там. По-рано едва ли ще можем, че имаме пътуване и до Смолян. Кога сте там вие?

# 248
  • София
За срещата утре, ако на повечето е удобно да я направим по-късно.
Поли, кога става Дари?
А иначе на слончето например? Защото просто Борисовата е доста голямо понятие.

Ако я направим към 14.30 да речем? А ако Дари не се е събудила просто ще се присъеднят по-късно, както знаем тия срещи не са по половин час. Laughing

# 249
  • Beyond the Frontiers
Смуут, а вие няма ли да имате път към Сандански по-рано???? Таткото ни е от там, та като си дойдем, там ще сме поне 2 от 5 седмици ваканция, който ни се полагат.

Aleksi, чувала съм, че климата бил най-благоприятен през ранна есен там. По-рано едва ли ще можем, че имаме пътуване и до Смолян. Кога сте там вие?
Кога планирате, че и ние сигурно пак ще ходим на есен.

# 250
Здравейте,

толкова хубави новини има тук ! Много се радвам ! За жалост при нас само лоши !
Чак не исках да ви пиша, на 24май си бяхме на Силистра да видим Даная, беше толкова пораснала и така и се радвахме  тия 3 дни докато бяхме там, слушаше , ядеше , растеше, и  в неделя тръгнахме за Варна , с много тъга , но все пак знаех че е в сигурни ръце !
Но в понеделник сутрента майка звъни, че Дани с темпеатура и аз веднага обратно ! Водих я на доктор - ангина и антибиотик ! Върнах се за изпита в неделя - взех го покрай всички проблеми , и отидохме да си я вземем, днес докторката каза пак чарвено гърло още не е минало , не иска да яде, плаче , на моменти и най-лошото , че и ние болни , всички на антибиотик в момента , вече едвам издържам , но...

# 251

Кога планирате, че и ние сигурно пак ще ходим на есен.

Ами още не сме планирали, или към края на август или след Сандански. Може да го съобразим с вас, ще бъде много хубаво!

# 252
Айде на дръвчетата. Е, не можах да ги кача до края и това е!

Първото е много добре снимано от татко Илит, а второто ще видите колко е хаотично-снимано от мен! Mr. Green

http://radomira.multiply.com/video/item/32/20080531140828.mpg

http://radomira.multiply.com/video/item/31/20080531135622.mpg

# 253
 Илит  аз утре ще ви звънна направо като се замъкна натам да ви видя къде сте предполагам ,че 2 най-късно ще съм в парка вече

# 254
  • София
Добре, да направим така. Ние със Страчка ще сме в парка от един-един и нещо и ще сме там до късния следобед, даже привечер /дано не ни изненада някой дъжд/. И кой когато може да се присъедини. Hug

Общи условия

Активация на акаунт