=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 701
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • Попово
за Варна съм навита и аз  Mr. Green дори мога да си доведа всичките деца  Joy

# 226
За срещата утре - в колко часа, на мен 12 ми е ок, че тя спи до към 11ч., да се оправим и да дойдем. И кой ще идва, аз и Илит сме сигурни, но все пак да знаем да чакаме ли и други ?
Ние от 1-ви септември ще сме на Албена семейно, та може да отскочим до Варна за една среща, т.е. не може, а задължително ще го направим, така че за Сандански няма да се класираме  Sad

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЙЗИ И НА ПОЛОВИНКАТА НА СТРАЧИ (на патерици)! Да са здрави, щастливи и много обичани!

Гледам, че има много мераклии за следваща среща. Давайте да я плануваме вече  Hug

Като се замисля колко време обсъждахме къде и кога да е първата среща, няма да е лошо да започнем да плануваме вече втората среща. Grinning

Пак ще се повторя, но наистина си изкарахме страхотно и ако всичко е наред, живи и здрави, няма да пропуснем следващата среща (така мисли и половинката)!

До довечера ще гледам да пусна и нашите снимки от Априлци.

# 228
Страчи, живот и здраве, имате една покана от Нашето семейство за гостуване! Албена е близко. Само да са минали операциите на децата, че вече мира и сън не ме хващат...

# 229
Варненки, ако плановете ни за Албена се осъществят, ще се видим, нали Simple Smile

Ние от 1-ви септември ще сме на Албена семейно, та може да отскочим до Варна за една среща,

Хехе, има вероятност да се засечем там и да направим поредната мини-среща. Grinning В кой хотел сте?

За голямата среща - още 1 глас за Сандански Hug

# 230
Скъпи приятелки,
нямах нет тези дни и ми беше ужасно криво, че няма как да благодаря на всички ви за невероятното прекарване в Априлци!
Снимките, които направи Ради, Илит и татко Поли  Wink са страхотни!!! Снимките на мама на кики са великолепни! целувки от нас на Кики и мерси за портрета!
Специални благодарности и на Ели и Сведим за това, че ни организираха националната среща!

Не сме спрели да си говорим как страхотно прекарахме! Мията има обелени колене, но прекара фантастично.

За мен най-великото нещо беше непосредствения контакт със всички вас! Имах чувството, че се познавам с Ради от хиляда години! И всички сте толкова красиви и чаровни!
Много ми беше приятно да се поговоря с Патето, с Линофрина - не успях да ви изпратя, за което съжалявам, но бях отишла да приспивам малката ламя.

Ще пиша пак, че сега съм на работа! надявам се да ми оправят интернета в къщи днес!

Честит празник на Дейзи и на половинката на Страчи!

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 18:38 от Ламята Спаскa

# 231
Linofrina, ми ние още се колебаем м/у 3 хотела - Елица, Калиакра, Ралица супериор - някой ходил ли в тези ?

# 232
От 20-ти юни и ние сме за една седмица в Албена, така че,ако варненки се организират за среща, ще се присъединим с удоволствие    grinning039
Страчи, от тези хотели според мен е най-хубаво в "Елица". "Ралица" е по-отдалечен от плажа.  "Калиакра" не е лош, но не е от най-скоро реновираните, а "Елица" е хубав и е на самия плаж.

# 233
  • Чехия
За срещата утре - в колко часа, на мен 12 ми е ок, че тя спи до към 11ч., да се оправим и да дойдем. И кой ще идва, аз и Илит сме сигурни, но все пак да знаем да чакаме ли и други ?
Ние ще дойдем, но в 11 като тръгнем там ще сме 13ч най-рано.

# 234
Linofrina, ми ние още се колебаем м/у 3 хотела - Елица, Калиакра, Ралица супериор - някой ходил ли в тези ?

На мен ми похвалиха Гергана и Ралица newsm78 Но сега като гледам свободните дати за началото на септември, доста малко са останали. Да не се получи така, че от много умуване, да изтървем и последните свободни. А през август на море не ми се ходи, тогава е най-големия фраш и ужас. Confused

# 235
Мацки, ето снимки направени от таланта Илит с моята камера:

http://radomira.multiply.com/photos/album/34#1

Утре обещавам, че ще пусна останалите  Embarassed

Клипчетата нещо не искат да ми се качват и много ме ядостват. Държа да видите сръчните ръце на TanyaSSK, която зася и двете дръвчета.  bouquet

срещи-
ще направим две-морска във Варна или в близките курорти където сте и една в Сандански през септември.
Ние от 13 до 19-ти юли сме в Черноморец.
450 към кой хотел сте се насочили в Сандански?

# 236
Определено няма да е август. Така мразя големите навалици  Close Аз за Ралица си мислех, от гледна точка, че било по-спокойно като е отдалечен от плажа, хем Мая да спи следобед, хем и ние да дремнем, не ми допада мисълта да чувам целия панаир по плажа. Thinking

# 237
Браво на фотографите! Страшни сте!

# 238
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Здравейте , априлски мами! Hug
Първо искам да благодаря на момичетата , които така се интересуват от Ели и особено на тези със свои лични премеждия и допълнителни ангажименти , като Марини и Алекси - много ми стана мило , че така настоятелно питате за нас!  Hug  bouquet
Ели вече е добре, даже си е като преди - раната и зарастна напълно и мисля , че преодоля и стреса свързан с инцидента.  Laughing Сега като я видя да ходи захапала някаква играчка , а това на нея и е любимо и направо откачам от страх. На първи юни падна в Южния парк и се удари доста лошо по веждата и част от бузата /които се подуха яко/ , но след онази случка това вече не можа да ме изплаши.

Анишка, прекрасна новина - ти си доказателство за това , че чудеса все още стават! Дано всичко до края е безпроблемно ! Peace

Априлската среща в Априлци е била страхотна , снимките са невероятни - всички сте едни ведри и усмихнати , абе направо ви завиждам.

Пате, гледам те , гледам те по снимките и мисля , че е крайно време да си смениш ника на "красив л ебед" или "красиво пате" , както си избереш! Wink

# 239
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Здравейте! Поздрави на мама Алекси и батко Борис за бебето - много здраве и безгрижни дни!
Ах, как ви завиждам за хубавата среща на Априлци. Чудесно е, че споделяте в подробности, в т.ч. и снимките говорят за истинска непринуденост.
При нас новини - Ели се класира на ясла от 01.09., благодарение на предимството от батко ТОми. Сега ми отпадна едно притеснение, но се притеснявам дали ще боледува и т.н. Много ми допадна жената, която я гледа и съм раздвоена дали да я пускам. Но пък и бюджета ще олекне. Просто не знам? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт