=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 714
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Забравих! ЧРД на Пепи, Страчунка, да знаеш, че съм му голяма фенка, защото те гледа с много обич и си играе много хубаво с Мая, както малко татковци умеят! Да го поздравиш и да му пожелаеш да му се случват все хубави неща... например, ако те замъкне до олтара, ще му се случи едно такова Wink  Hug Айде, Nijntje даже го е изсънувала вече.  Joy

И като те споменах, Nijntje, много ще е хубаво, ако следващата среща съвпадне със следващото ви идване до България. Hug

Поли, какво да кажа... апаратът на татко Пол е бръснач! А и какви моменти е хванал само... ще има да тичам подире му години, докато докарам такива снимки.  newsm20

Ето и кратък репортаж от първата копка и засаждането на първото дръвче. Вижте и следващото филмче. Репортаж от второто дръвче - утре. bowuu

# 211
заповядайте малко пейзажни снимки. Хлапетата утре!

http://radomira.multiply.com/photos/album/32#1

# 212
Дейзи,честит рожден ден!  Hug
Пожелавам ти скоро едно момченце,за да има двете каки с кого да си играят!  Wink

Страчи,честит рожден ден на половинката ти!  Hug

Поли,снимките са просто невероятни!Оставиха ме без думи!  Crazy

Ради,много добре си описала срещата.

Впечетленията от всички ви са страхотни.Единствено съжалявам,че не можах да се видя много добре с Илит,но на следващата среща ще наваксаме  Hug
Ради и Поли също,но просто се разминахме с тях!  Hug

# 213
  • гр.Варна
заповядайте и на нашите снимки:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/26
Опитала съм се да хвана колкото мога повече от децата.Дано да съм успяла да запечатам всички:)
Лека нощ Heart Eyes  bouquet

# 214
МОМИЧЕТА, СНИМКИТЕ СА ПРЕКРАСНИ.  smile3501 НАПЪЛНИХТЕ МИ ДУШАТА. МАКАР И ЗА МАЛКО СЕ ПРЕНЕСОХ В АПРИЛСКАТА АТМОСФЕРА. МИСЛЯ, ЧЕ РАЗКАЗЪТ НА SMOOTH И СНИМКИТЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА СИ ЗА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА НАГРАДА!  newsm74 НА МЕН МИ ОСТАВА САМО ДА СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ МОЖАХМЕ ДА ПРИСЪСТВАМЕ, НО АКО ОСТАНЕ ТРАДИЦИЯТА, ОБЕЩАВАМ СЕРИОЗНОСТ И ИЗПЪЛНИТЕЛНОСТ thumbsup.

# 215
  • Beyond the Frontiers
Да, да, всички само обещавате....... Laughing

# 216
  • Чехия
Привет мамчета, ние вече сме си сами в Верето(тати е вече от днес на работа) и сме готови за срещи.

Страчка, благодаря за предложението, но на мишката нещо не и понася возенето с кола из София много изорели газове, много коли без катализатори и вече няколко пъти и става лошо и повърна.За това ще дойдем с метрото до Сердика и после пеша до Борисовата, свикнали сме да ходим много така че няма проблем....Пък в 17.30 баба ще ни чака пак на Сердика....да ни помогне с количката ..Защото проектантите на бг метрото за забравили за инвалидите и майките, за 100 видове колички с различни колела и в улейчета не можа да минен с нашата....ако поне имаше асансьор..Ох..малко философия, за столичната реалност. Thinking

Така че пишете кога и ще гледам да дойдем.  bouquet Ще минем по жълтите павета така, че ако има някой в центъра да се присъедини към нас до Борисовата.

Момичета прекрасни снимки...
smooth  bouquet

# 217
Добре сте си дошли,милички! Hug Hug Hug
Априлци ще ви запомни,невероятни снимки и преживявания сте натрупали,радвам се!Съжалявам,че ние не дойдохме,но щом ще има поправителни  Laughing ще се включим,надявам се!
Честито на рождениците,които съм пропуснала-Дейзи и татко Пепи!Здраве,щастие и късмет да изпълват дните ви мнооооооооооооого години! Hug Hug Hug

# 218
Здравейте  Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЙЗИ И НА ПОЛОВИНКАТА НА СТРАЧИ ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА   bouquet

Страхотни снимки,страхотни априлчета и мами -мацки   bouquet  А разказите са толкова вълнуващи и реалистични! На нас,които не дойдохме ни остава само дълбоко да съжаляваме,да се радваме на чудесните снимки и разкази и да се надяваме скоро пак да има среща и да можем да се класираме и ние за нея  Peace

# 219
Привет от мен. Сетих се за още нещо интересно. Невероятно беше това, как панорамата ни непрекъснато се сменяше заради промените във времето. Както си гледаш връх Ботев и неговите събратя, изведнъж  мъглата ги поглъщаше и на фокус оставаха само по-ниските върхове. Когато и те изчезнеха оставаше една равнинка с къщурки. И когато човек вече си мисли, че е на полето , а не на Балкана пред нас изкачаше Гордата Стара Планина с величествените й високи върхове! Магията я имаше несъмнено!

с Илитката щяхме да ловим светкавици сутринта на 1 юни, но не остана време. Опитахме да ловим и звезди през нощта, но не ни се получи, заради липсата на несветлинни условия. Sad

Гледам, че има много мераклии за следваща среща. Давайте да я плануваме вече  Hug
Ние ще ходим септември в Сандански и ако си направим срещичка там, може да отскочим и до Солун за един ден на пазар. Преди това може и една морска срещица да направим.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБОВТА НА СТРАЧИ И НА НАШАТА ДЕЙЗИ. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА И МНОГО ОБИЧАНИ!

Така бързо измина една година. Сещам се миналата година как пак ви честитихме този повод!

# 220
Аз предлагам една морска среща през лятото на морето-при варненките!  Mr. Green
Може да е юли,август.На някое по спокойно място с цял куп деца.Купонът ще е по-голям и от сега  Laughing

# 221
  • Чехия
Ние сме на Сандански другата седмица..  Confused

# 222
  • София
И ние сме на Сандански най-вероятно от 1 до 10 септември, айде, организирайте се и другите и една среща там да си направим  Hug

# 223
Понеже моето дете му става лошо и си изповръща червата на път, Вие сега вземете да решите и на Луната да направите следващата среща  #Crazy Heart Eyes!  Я какво хубаво моренце си имаме във Варна! И делфинариум, и Морска градина ...

# 224
Понеже моето дете му става лошо и си изповръща червата на път, Вие сега вземете да решите и на Луната да направите следващата среща  #Crazy Heart Eyes!  Я какво хубаво моренце си имаме във Варна! И делфинариум, и Морска градина ...
И аз това викам  Mr. Green А и на мен моренцето ми е слабост.
А Сандански-мноооого ми е далеч!

Общи условия

Активация на акаунт