Спомените от тези два дни много ще има да ме топлят. За мен те са силни колкото и самите преживявания!
Това диво и невероятно красиво място е наситено с енергия. Аз успях да я усетя и сега са ми заредени батерийките. Задължително ще повторя това безвремие!
Вчера сутрин,когато си отидохте имаше един период от време, в който не можах да се настроя, стана ми мъчно, липсваше ми глъчката от детско бърборене и весели писъчета. Но после успях да превключа на режим "семейна идилия" и всичко си дойде на мястото. Останахме сами в целия хотел-ние, вълците и пазача. Целия ден беше приятно дъждовен. Редуваха се летен дъждец и срамежливо слънчице, надничащо от драматичните облачета. Разходихме се до Троянския манастир и природо-научния музей в Черни Осъм. Там също имаше вълци, но препарирани.
Момичета, имам конкретни впечатления от всяка една от вас и всички те са мнооооого положителни. Общуването ни пред клавиатурите най-сетне придоби друго реално измерение и сега ви чувствам като сестрици. Особено като се видяхме с Ламята и с Илит, сякаш се познаваме от хиляда години. Успях да пообщувам и с някои от съпрузите ви, страхотни половинки са ви!
Много ме е яд, че нямаше достатъчно време да си поговоря с Линофрина и Патето, но и тях ги почувствах много близки, дори и от няколко минутния разговор. Патето е едно красиво, добро и мило същество и леко свенливо. Линофрина е много готин и отворен човек. За дечицата няма какво да кажа, то се знае. Бяха кротки и игриви, спинкаха добре и нямаше болни, с изключение на Пепи, който вдигна лека температурка, но му мина.
На моя син му излезе лошо име, че не си дава играчките и счита чуждите за свои. Затова всички родители чинно идваха и си му ги връщаха. В тая връзка се сдобихме с 2 търкала /на някой липсва ли му?/ Вчера сутрин се събудихме с ново 6-то зъбче. Затова е било неяденето, лигите, лошия сън, хапането и кривенето. Но всичко стана о'кей. Имахме прекрасен 1 юни. Малките несгоди в обслужването се превърнаха в рум сървиз на страхотно приготвена вечеря на терасата. Много романтика, последвана от още нещо......

Аз лично съм доволна от хотелчето, имах едноминутно ядосване със сервитьорка, придаваща фасони, но това е бял кахър в сравнение с преживяванията. Все пак хотела беше пълен и несмогваха хората.
Пепена, каза, че чака снимки от мен, ама аз чакам от професионалния фотограф Здравко Димов /татко Пол/. Като му видяхме фото-сакчето с Илит зяпнахме.

Имам 500 кадъра, но съм ви избрала около 200, които утре ще гледам да кача. В момента качвам клипчета, които мисля, че ще са ви интересни /4 броя са/, но са по 5-6 мин. и ги качва по 3 часа. Така, че ще ви ги давам на час по лъжичка, да ви поддържам интереса.
Вечерта беше страхотна край басейна. Анишка сподели пътя си до Вики и за чувствата си в момента. Трепнем с нея какво ще каже утре док. Мятахме се от тема в тема, времето отлетя като миг. Каката на Алекс-Ани е много готино хлапе и май е бъдещ фотограф. Ще ви пусна някои от нейните кадри.
Имахме си и едно бебче на 4 месеца със страхотното старобългарско име-Дивна! Запознахме се и с нейните мама и тати, много готини хора. Бяха дошли с Неци, която е много общителна и точна също. Ще видите голото дупе на нейния Мони...очаквайте скоро!
Специални благодарности на Ели за нейния нелек труд по организацията. Ще се видим с нея скоро в Бургас.
Варненската дружинка беше идеална. Не си обърнахме много внимание, но си се знаем и всеки ден може да се виждаме. Нали мацки?
Айде, пак ще разказвам като се сетя за нещо!
Прегръдки!