=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 725
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Привет и от последно завърналите се от Априлския триъгълник. Наричам го така, защото отново, както и на отиване не успяхме да се ориентираме кой път да хванем.  Embarassed

Спомените от тези два дни много ще има да ме топлят. За мен те са силни колкото и самите преживявания!

Това диво и невероятно красиво място е наситено с енергия. Аз успях да я усетя и сега са ми заредени батерийките. Задължително ще повторя това безвремие!

Вчера сутрин,когато си отидохте имаше един период от време, в който не можах да се настроя, стана ми мъчно, липсваше ми глъчката от детско бърборене и весели писъчета. Но после успях да превключа на режим "семейна идилия" и всичко си дойде на мястото. Останахме сами в целия хотел-ние, вълците и пазача. Целия ден беше приятно дъждовен. Редуваха се летен дъждец и срамежливо слънчице, надничащо  от драматичните облачета. Разходихме се до Троянския манастир и природо-научния музей в Черни Осъм. Там също имаше вълци, но препарирани.

Момичета, имам конкретни впечатления от всяка една от вас и всички те са мнооооого положителни. Общуването ни пред клавиатурите най-сетне придоби друго реално измерение и сега ви чувствам като сестрици. Особено като се видяхме с Ламята и с Илит, сякаш се познаваме от хиляда години. Успях да пообщувам и с някои от съпрузите ви, страхотни половинки са ви!
Много ме е яд, че нямаше достатъчно време да си поговоря с Линофрина и Патето, но и тях ги почувствах много близки, дори и от няколко минутния разговор. Патето е едно красиво, добро и мило същество и леко свенливо. Линофрина е много готин и отворен човек. За дечицата няма какво да кажа, то се знае. Бяха кротки и игриви, спинкаха добре и нямаше болни, с изключение на Пепи, който вдигна лека температурка, но му мина.
На моя син му излезе лошо име, че не си дава играчките и счита чуждите за свои. Затова всички родители чинно идваха и си му ги връщаха. В тая връзка се сдобихме с 2 търкала /на някой липсва ли му?/ Вчера сутрин се събудихме с ново 6-то зъбче. Затова е било неяденето, лигите, лошия сън, хапането и кривенето. Но всичко стана  о'кей. Имахме прекрасен 1 юни. Малките несгоди в обслужването се превърнаха в рум сървиз на страхотно приготвена вечеря на терасата. Много романтика, последвана от още нещо...... Embarassed Сутринта ресторанта отвори само заради нас, отново страхотна закуска, преварена вода за Томовата каша и дори му измиха чинийката.
Аз лично съм доволна от хотелчето, имах едноминутно ядосване със сервитьорка, придаваща фасони, но това е бял кахър в сравнение с преживяванията. Все пак хотела беше пълен и несмогваха хората.

Пепена, каза, че чака снимки от мен, ама аз чакам от професионалния фотограф Здравко Димов /татко Пол/. Като му видяхме фото-сакчето с Илит зяпнахме. #Crazy С нея успяхме да го издебнем привечер край басейна и да изкопчим някоя и друга ценна информация.
Имам 500 кадъра, но съм ви избрала около 200, които утре ще гледам да кача. В момента качвам клипчета, които мисля, че ще са ви интересни /4 броя са/, но са по 5-6 мин. и ги качва по 3 часа. Така, че ще ви ги давам на час по лъжичка, да ви поддържам интереса.

Вечерта беше страхотна край басейна. Анишка сподели пътя си до Вики и за чувствата си в момента. Трепнем с нея какво ще каже утре док. Мятахме се от тема в тема, времето отлетя като миг. Каката на Алекс-Ани е много готино хлапе и май е бъдещ фотограф. Ще ви пусна някои от нейните кадри.
Имахме си и едно бебче на 4 месеца със страхотното старобългарско име-Дивна! Запознахме се и с нейните мама и тати, много готини хора. Бяха дошли с Неци, която е много общителна и точна също. Ще видите голото дупе на нейния Мони...очаквайте скоро!
Специални благодарности на Ели за нейния нелек труд по организацията. Ще се видим с нея скоро в Бургас.
Варненската дружинка беше идеална. Не си обърнахме много внимание, но си се знаем и всеки ден може да се виждаме. Нали мацки?

Айде, пак ще разказвам като се сетя за нещо!

Прегръдки!

# 196
За софийската среща - аз вече съм на линия, казвайте кога. В сряда го дават да не вали - та предлагам Борисовата градина, среща на езерото Ариана.
Иве, ако не ти е удобно, мога да ви взема с Верчето от някъде
Hug
Smooth, сега наистина ме разреваааааааааааааааа  Cry От умиление и от яд, че ми се струпаха тия задачи на главата, толкова ми беше мерак да се запознаем...  Heart Eyes Но се надявам да се организира още една среща септември, ако не, хващаме пътя с Мая и ще ви посетим всичко по градове  Crossing Arms

# 197
Еееее, smooth  Rolling Eyes, толкова подробен и впечатляващ разказ...., направо ме срази, толкова подробно описание на картинката направи, че незнам дали снимките няма да бледнеят сега  Grinning . Прочетох  и другите мнения  за срещата и  разгледах снимките и така се потопих в атмосферата...както не сме ходили никъде от около година-две Sad Но разказа на smooth ...ще го кажа направо-ами много ме е яд,че не дойдохме и ние. Нямам опит в подобни срещи ,тръгващи от виртуалното пространство,но ме запалихте страшно много.И понеже както разбирам задължително ще има и друга среща,надявам се да се видим!

# 198
  • София
Дейзи, ЧРД! Сбъдване на мечти ти пожелавам и едно момченце, за което Габи и Теди да помагат! Wink

Дари, Ани е страхотно хлапе, мъжът ми страшно хареса ентусиазма й, когато искаше да копае. И аз имам клипче от копаенето, ще го кача по някое време. Пък аз се размечтах как ще си общуваме с Калини, когато порасне малко.

Ей, smooth, както го описа, чак ми се доплака, че свърши. Cry

Среща в тая сряда ли? За мен Борисовата е супер, нали ми е под носа. Само кажете в колко часа.

Абе аз чак сега се сетих, Неци, ама ти си се стопила направо!!! Спомних си те на първата среща в Южния парк миналата година. Леле, страшна разлика, свалила си сигурно наполовина от теглото си! Сега си мацка и половина. Абе чудя се аз какво е различното... Joy

# 199
Качих едно клипче, но не докрая, тази БТК е ужасна, много ми прекъсва нета. В епизода ще видите:
падане на Рая, голо дупе на Мони, разголената Аз Съни и още по-разголената Дени, която е само по памперс и т.н.

http://radomira.multiply.com/video/item/28/20080531113126.mpg

Сега качвам от обяда и после от засаждането двете дръвчета.

# 200
smooth, разказът ти е невероятно цветен и изразяващ мнооогоо положителни емоции! А, клипчето не ми се отваря! Маркирано е private, само за контактите ти...Дали няма да го направиш публично или да ме добавиш към контактите си? Sad
Страчи, да ти е жив и здрав Пепи и още дъъълги години да се обичате и да вземете да се вземете скоро...Не боли, да знаеш!

# 201
smooth, разказът ти е невероятно цветен и изразяващ мнооогоо положителни емоции! А, клипчето не ми се отваря! Маркирано е private, само за контактите ти...Дали няма да го направиш публично или да ме добавиш към контактите си? Sad
Страчи, да ти е жив и здрав Пепи и още дъъълги години да се обичате и да вземете да се вземете скоро...Не боли, да знаеш!

Я пробвай сега! Ето го пак за всеки случай:

http://radomira.multiply.com/video/item/28/20080531113126.mpg

# 202
Еееее, smooth  Rolling Eyes, толкова подробен и впечатляващ разказ...., направо ме срази, толкова подробно описание на картинката направи, че незнам дали снимките няма да бледнеят сега  Grinning . Прочетох  и другите мнения  за срещата и  разгледах снимките и така се потопих в атмосферата...както не сме ходили никъде от около година-две Sad Но разказа на smooth ...ще го кажа направо-ами много ме е яд,че не дойдохме и ние. Нямам опит в подобни срещи ,тръгващи от виртуалното пространство,но ме запалихте страшно много.И понеже както разбирам задължително ще има и друга среща,надявам се да се видим!

Предлагам ти да започнеш от варненските срещи. Отдавна те чакам! Hug

# 203

Предлагам ти да започнеш от варненските срещи. Отдавна те чакам! Hug
[/quote]
  Simple Smile Още на първата следваща варненска сме там! Peace

# 204
# 205
  • Варна
Лелееее, Smooth, невероятен разказ. Все едно съм била там. Личи си, че сте си изкарали повече от супер. И клипчетата са невероятни - навсякъде щъкащи малчугани, страхотно.

# 206
Здравейте и от нас!
Благополучно вчера се прибрахме от Априлци. Изкарахме много добре, хотела беше приличен, обстановката около него чудесна, но най-вече беше хубаво, че се видяхме и запознахме. Разказа на Смут е повече от подробен, така че, няма да се повтарям. Сега качвам снимките и след малко ще пусна линк. /след малко е относително понятие с моя нет, но поне ще пробвам да е в рамките на днешния ден./.

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 23:09 от P0LLY

# 207
То стана по-бързо отколкото си мислех.
Снимки от Априлци:
http://chovecheto.multiply.com/photos/album/15

# 208
  • гр.Варна
Здравейте!
И аз бях намислила да напиша по няйкоя дума за всеки!Днес за жалост нямах нет,а и Ради ме е изпреварила!
Прекарахме си страхотно!Чистият въздух и прекрасната компания се отразиха много освежаващо в доста еднообразното ми ежедневие.На тати толкова му хареса престоя,че не му се тръгваше.Каза,че иска пак:)Нищо,че си лягаше с бебо......
Нямам думи да опиша задоволството си от това,че имах възможност да ви видя и да го воря с по-голяма част от вас.Друго си е,като се видят хотрата на живо.Всички момичета са много лъчезарни и мили.Радвам се,че ви познавам Hug Heart Eyes
И аз започвам да качвам снимки след малко.Надявам се до утре да ви пусна линк и да ги видите Hug Heart Eyes
Поли,личи си,че професионалист е правил вашите снимки Heart Eyes Hug  bouquet
Лека нощ

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 23:47 от mama_na_kiki

# 209
Супер, супер, супер! Повече няма какво да кажа! Невероятни сте, мами априлки и малки априлчета!

Общи условия

Активация на акаунт