=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 739
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
  • БГ
здравейте Hug,
ние се изгубихме малко и леле какви новини
честита принцеска на Алекси newsm30 ,да е жива,здрава и много да те радва с баткото newsm51  bouquet
честита хубава новина на  preggoАнишка ,лека бременност и накрая най-сладкото бебче,а защо не и двечки  bouquet  bouquet
ясла- аз тичам натам,на работа ,до нас...........Елина е чече 4ти ден там, за по 3 часа, сутрин като я оставям на лелите,плаче за мен, усеща че ще я оставя от коридора и ме хваща за крака като й обувам пантофките.......... Sad.уж казват,е колкото по-малки са свиквали по-бързо,засега незнам дали плаче там.като подлсушвам  е спряла.после рева на път за работа, ама няма как ,трябва да свиква, отделно свеки ни е на гости за 3 седмици и се изнервих с нея нещо ooooh!, много за 3, трябва по 1 седмица да гостуват тия свекита Whistling
на проходилите дечица-честити тропкащи крачета от нас.
на рожденниците ,които пропуснах също честито, да сте живи и здрави  bouquet
комари- тук има много, купих детски гел,мажа навън с него, в стаята сме с мрежа, в кухнята също,но все някак някой комар се е промъкнал,понякога включвам,онова устройство в контакта.
сега видях  че Дейзи е рожденничка,  newsm59честито - много щастие ти желая, да си винаги обичана!  bouquet  bouquet  bouquet
среща-много хубави снимки,браво на вас Hug
развълнувахте ме с тези хубави новини Peace Blush , ще ви чета по-редовно че ето какво пропускам...........айде от мен хубав ден, след малко тичам за детска кухня,до яслата и до нас пак крос  bouquet

# 181
, ДейзиГ! Бъди здрава и обичана...
Пате, Илит...благодаря ви, че ни потопихте в приятната атмосфера на срещата. Мястото изглежда много красиво и спокойно! Снимките са страхотни, майките и децата - още повече...татковците - те си знаят! Не бих си простила, ако догодина не се присъединим и ние! Само да сме здрави!
МАРТА, драсни някой ред! Как е малката?
pamukla, много неизвинени имаш! Бързо влизай в час... Laughing
Желая ви слънчево настроение, напук на времето!

# 182
Честит Рожден Ден на ДейзиГ!
Страхотни снимки!Всички сте големи сладури  Hug
Ние продължаваме да боледуваме  ConfusedИ зъбите продължават да си избиват...Ванката се е изнервил много.Постоянно плаче и се тръшка... ConfusedВече съм  CrazyМалко ме разведрихте с тези снимки  Hug

# 183
Страхотни снимки и да знаете, че ме разревахте  Cry понеже не успяхме да дойдем... 100 неща ми се натрупаха точно тези дни, иначе бяхме решили да ви изненадаме и да дойдем за едната вечер. НО искам пак среща септември  Crossing Arms

# 184
  • Чехия
Дейзи ЧРД най, най сърдечни пожелания от нас, бъди обичана майка и съпруга.

Стайл хайде да се разбрем за другата седмица някъде из центъра примерно в градинката пред националния театър..аз още много не съм се разхождала в тази посока.

bouquet

# 185
 ivalex - за разходки в центъра и аз съм на линия!!! Дейзи ,Честит празник !!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 15:12 от emily_ska

# 186
Срещата беше супер! Много съм доволна! Хайде скоро пак, че да се включат повече хора!
Точно докато бяхме в Апрлици ни излезе класирането за ОДЗ-тата. Сега съм в голям размисъл. Приета е по второ желание, където входящият ни номер беше 10-ти, а на първо, където вх. номер беше 2-ри !!! - не е. В ОДЗ Таврия няма прието на първо класиране нито едно дете без предимства Shocked Всъщност ние може би изобщо няма да чакаме второ калсиране, направо ще я записваме, пък ще видим наесен дали ще се ходи на ясла или не...
Засега толкова от мен. Като ми остане малко време, ще пусна и снимки.

# 187
  • Попово
ДейзиГ  newsm59

# 188
  • Варна
Здравейте момичета,

ДейзиГ честит рожден ден! Много щастие и късмет!  bouquet

# 189
  • София
Дейзи, честит рожден ден и от нас  Hug
Искам да задам един въпрос, пък дано да ни се усмихне късмета. Има ли някой да знае в Приморско или Китен някоя частна детска кухня или пък държавна от която да можем да взимаме храна докато сме там? Че ще е гадно с това ядене да се разправяме по морето.

# 190
  • Стара Загора
ДейзиГ честит рожден ден! Много любов и разбирателство!

За срещата -  ами хубава си беше, мястото също. Децата имаше къде да щъкат насам - натам. Щерката остана изключително доволна от факта че има много нови малки приятелчета. И може би тука е мястото да се извиня на тези, на които ентусиазма и активността на нашата дъщеря им е дошла в повече   bouquet 
Днес като оставях Алекс на баба му, милия се разплака, явно свикна три дни само с мен и толкова жално ме погледна...., и цял ден днес ми е криво.
Пускам снимките от нашето фото, на който му се разглежда... Само обърнете внимание кой е хванал лопатата  Joy

http://dariss.multiply.com/photos/album/12

# 191
  • БГ
ето малко снимки от нас,да не ни забравите 
http://tevolere.multiply.com/photos/album/10

# 192
# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЙЗИГ, да си жива, здрава, много обичана и добрият късмет да е винаги с теб.
ЧЕСТИТА РАДОСТ В РОЗОВО и на АЛЕКСИ. Малката кукла е страхотна, да расте здраво, щастливо и послушно детенце.
ЧЕСТИТО и на АНИШКА за прекрасната новина. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.
Досега разглеждах снимки от купона на Априлци. Всички зайчеца са много сладки, а както виждам и майките им са номер едно.
И Кари на есен ще ходи на ясла. Приети сме в 8 ОДЗ Таврия, с предимство, че нашият батко ходи там.

Желая Ви лек и прохладен ден

# 194
Днес моята половинка има рожден ден и става на 40 години, та да ви почерпя по този повод

Десинка, да си жива и здрава! Много да те слушат двете кукли и мъжа, да ви се роди след някоя друга година едно момченце  Heart Eyes и нека всичките ти желания се сбъднат! Много прегръдки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт