=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 740
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Варна
Ей, страхотни сте!

# 167
честит празник на всички априлчета, батковците и каките им Simple Smile много щастливо детсво с незабравими мигове! честит празник и на вас мили майки, и татковци - винаги да носите детското в себе си!

слънце, дано ѝБела вече е по-добре. Бързо да оздравява!

срещата, личи си че сте се забавлявали, снимките си кказват всичко. Малките хора са от сладури, по-сладури, пу пу Simple Smile

утре повечко от мен, сега се надявам да дремна малко  Wink

# 168
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЧИЦА! Растете здрави, безгрижни и много щастливи!

От срещата в Априлци всичките ми очаквания за приятно прекарване бяха многократно надминати. Априлчетата са страхотни сладурчета, а майките и татковците им са прекрасни хора.  
Прибрахме се благополучно. Пътуването и при нас на връщане беше доста по-приятно, отколкото на отиване когато жегата беше просто нетърпима и ужасно ни изтощи, особено Валентин. Като цяло пътят не беше толкова тежък колкото очаквахме (или поне на нас така ни се стори, тъй като сме свикнали на по-дълги преходи).
Накратко изкарахме си страхотно! Природата около нас беше невероятно красива, хотелът беше доста приятен и от прозореца на стаята ни се откриваше страхотна гледка. Децата натопиха крачета в басейна - голяма забава падна! Гледката на толкова дечица, щъкащи насам-натам направо ми изпълни душата.
Извинявам се за накъсаното си писане, но просто от толкова положителни емоции не мога да си събера мислите в някаква последователност.

# 169
  • София
Ясно е защо аз не спя - качвам снимки, ама вие що не спите, м? Mr. Green

Страхотно беше, момичета, задължително трябва да се повтори! Hug И другия път пишем сериозни отсъствия! Naughty
Хотелът беше много подходящ за малки деца, дворът - чудесен, тревист, равен, чист. Хотелът става, недостатъците в обслужването се дължаха, според мен, на това, че нямат опит с големи групи, поръчващи наведнъж много неща. Като цяло никой не остана гладен и жаден, а настроението до край беше празнично. Много съм доволна. Sunglasses

Направих над 600 снимки, сега качвам избрани, защото иначе ще осъмна пред компютъра. Tired След малко давам линк.

# 170
Илит,тъкмо мислех да лягам,а сега снимки ще показваш  Laughing
Сега ще ме чопли цяла нощ  Mr. Green
Хайде,лека от мен!  Hug

# 171
  • София
Аз чакам още снимки  newsm56

Много сте готини  Hug

# 172
  • София
За най-нетърпеливите нощни птици, ето малко /173/ снимки.
 Mr. Green
Коментарите ще ги дописвам друг път, защото ми се доспа доста.

# 173
  • София
Прекрасни снимки, Илит, както винаги  Hug

А коментарите са страхотни (особено имената на мъжките половинки  Mr. Green )

# 174
Илит,благодаря  Hug

# 175
  • Попово
Браво, страхотни среща  Hug сега чакаме и Смуут да се отчете със снимков материал  Flutter

# 176
Честит рожден ден, ДейзиГ! Желая ти от сърце безкрайно семейно щастие, много любов и здраве!

# 177
Априлки СТрАХОТНИ СНИмКИ ОТ СрЕЩАТА ,дечицата са супер сладури.Аз както не обичам да разглеждам снимки за малко да ми изгори яденето на котлона,така се бях захласнала Laughing
чрд на дейзи,бъди жива и здрава

# 178
ДейзиГ, честито и от нас, безкрайно щастие и безпроблемно сбъдване на всичките мечти Simple Smile

Sve_dim, браво, че следиш рождениците, благодаря.

Най-искрени благодарности и на купондижиите, които вече ни удостоиха с честта да се присъдиним поне виртуално към срещата със своите снимки, МЕРСИ!!!

# 179
  • Пловдив
Здравейте.Отдавна не съм писала. EmbarassedСрамота..
Алекси да ви е жива здрава дъщеричката.
ЧРД на Дейзи.
Първо ще ви почета и после ще се включа по активно.Надявам се отново да ме приемете при вас.

Общи условия

Активация на акаунт