=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 692
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
И двете ми щерки са ми обявили пълен бойкот на съня, а Гери спи около 11-12 часа обикновено - буквално съм се видяла в чудо........Сега се чудя да тръгваме ли и да дреме в парка или да правя още един опит и да закъснея порядъчно за срещата Simple Smile)))

# 271
Страхотни снимки сте направили, браво!
Аз моите няма да ги показвам, че се повтарят.

Май ми личи, че нямам настроение. Монко е с температура Cry, днес му пуснах за 3-ти път стерилна урина с надеждата, че няма да има гадинки, но явно няма да е така.
elku - elena Съжалявам, че Борис е болен, но дано бързо му мине Praynig

kler Praynig Дано вече сте по-добре Praynig

Чакаме снимки от днешната среща, дано не ви е застигнала бурята, че тук доста рязко се извихри.

# 272
  • Чехия
Привет мами....гледам затишие.., а защо ли ?  Mr. Green
Прибрахме се благополучно, без да сме мокри, малко пръска и се опитах да ползвам дъждобранчето на 450 , но Верето вече беше будна и почна много да го мести и да наднича зад него..и все пак и благодаря за милия жест и тук.  Hug
На подлеза ми помогнаха една група туристи англичани без да ги моля я гепиха и от двете посоки, много и се радваха на най -вече на косата  Embarassed Blush...Беше разкошен ден..благодарение на вас.   bouquet  bouquet

kler, знам че може да ти звучи неподходящо, но опитай да и даваш изстудено мляко и супичка при ангините доста облекчава, и децата хапват, а гърлото не боли, ако се страхуваш поне не давай топла храна. Скорошно оздравяване. Hug

# 273
хоп чак сега успях да си почина малко предстои ми къпане на бебето и след това.....започвам да готвя хаххаха
Днес беше прекрасно ,дечицата бяха очарователни и много послушни!
Илит мисля ,че можеш да записваш повече клипчета с Калина и ние да ги ползваме като образователни  Laughing

# 274
Здравейте и от нас!

Хайде и ние към температуроимащите  Confused След следобедният сън Алекс се събуди с температура.Не успях а я измеря много точно,но някъде около 38 беше.Успях да я сваля,но нямам идея от какво е..Предната нощ ни изби 8-то зъбче...Незнам дали тази температура е за ново,но малко ме съмнява.Не кашля,няма сополо-нямам идея.Ако и утре е така,отиваме на лекар  Confused

Неци,Клер,Ели,дано сладурите да се оправят бързо  Hug

# 275
  • Beyond the Frontiers
Оказа се, че изприщването не е реакция на ваксината, а нещо ни е полазило в Априлци. С червено гърло и хрипове в гърдите е Борис и ни дадоха антибиотик. Днес е по-добре, няма температура. Пате и ние нямаме кашлица или хрема. Явно нещо в Априлци са си предали бебоците, ама това е нормално, тъкмо да свикваме как ще е в яслата.
Ние не сме приети, а сме 10 в списък на чакащи Close Добре, че съм го записла в частна ясла.

Снимки и от мен - предимно маси и дупета на мами, гонещи бебетата Mr. Greenhttp://elku.multiply.com/photos/album/34

Страхотни снимки сте направили, браво!
Аз моите няма да ги показвам, че се повтарят.

Показвай, показвай - повтарят се, но пък всеки може да си добави снимчки от моментите, които е пропуснал  smile3509
Какви гадинки ви излизат, ако искаш пиши на личния.

# 276
Днес сме по добре, но аз много кашля направо чувствам болка в гърдите, какво беше това чудо незнам !

Даная все иска биберона, а антибиотика го давам в кремче или нещо подобно, защото иначе е мъка, явно се е наплашила от лъжичката, та я вечер яде от кухнята някакво доматено с риба и сухар и го хапна , но с друга лъжичка и с друга купичка, а днес я пихме от чашка, голяма мъка, дано не се разболяват вашите сладурчета , че е мъка !

Пате - отивай на доктор не се бави и ние бяхме с температура нищо друго, но се оказа чарвено гърло с налепи така че бягай на доктор докато е време , дано е от зъбки !

# 277
Ясно,значи утре ще сме на лекар.
Ще ни лепнат диагноза :  Масов Априлски вирус  Laughing

Дано да не е нещо сериозно.

# 278
  • София
Много ви се радвах на репортажите от Априлци! Страхотни бонбони са дечицата, усеща се настроението и веселбата, а разказите (smooth  bouquet) доизясниха картинката!

Изпуснах сума ти празници - да са живи и здрави рождениците!

А по повод болестите - за съжаление и Мия е болна от Априлския вирус (без да сме били в Априлци  Wink ) Хрема, кашлица, Т, хриптене, нерви, неспокоен сън, обрив Rolling Eyes направо ми иде да хвана гората вече Rolling Eyes Embarassed
Вчера по този повод купих термометър за ухо - е родих се! Колко нерви на мен и децата спестих за първите 2 дни само... Изплати се инвестицията Laughing

# 279
аааааа, не може така, какви априлски вируси, ша дойда с метлата да ги изгоня.........само дано мога да управлявам метла, защото не само, че приличам на баба Яга, но съм и баба Яга-самнамбул

Бързо да се оправят всички априлчета - Борис, Алекс, Даная, Мия, Монко  Hug. И да няма повече. Клер и вие с таткото също!

Ара, леле колко точно беше написаното преди време от теб. НАйстина това, което е сега с двете, е мноого далеч от всичките ми представи, които имах, за лесно гледане на две малки бебета. хаха. Но пък такова щастие няма Simple Smile

Хайде сладки сънища, малката започва да мрънка за цица Simple Smile

# 280
  • София
Алекси, стискай зъби, мила! Има светлина  в края на тунела! Mr. Green
Ето днес например вечерях нормално, само 3 пъти малката дойде да опита какво ядем Mr. Green Игаят си настрани все повече и са все по-самостоятелни и неизискващи ръцете ми на 100% (за разлика от вниманието Mr. Green)
След 9-10 месеца и твоите буболечки ще уеднаквят режимите, ще имат нужда от почти еднакви игри и забавления и ще ти стане много по-лесно Hug
С теб сме!

# 281
  • Стара Загора
Здравейте момичета!!!
И Алекс е с температура от понеделник вечерта. С никакви други симптоми, само с леко зачервено гърло, но и с афти по устичката. Всеки ден сме при педито. Не сме почнали антибиотика още, но и ако и тази вечер вдигне над 39 и започваме. Тази сутрин отказа всякакъв вид храна, ужасна борба беше но не успях да го накарам нищичко да хапне. Аз да се оплача че ми е ужасно притеснено, понеже днес заминавам в командировка и няма как да я отложа. Ще се върна чак в неделя Cry Оставям го болничък милия.... Бабата и таткото да се оправят. А днес и щерката ще ходи на един конкурс, снощи се гушкахме много , че плака милата понеже аз няма да мога да отида да я гледам. Абе пълен цирк. В такива моменти ужасно съжалявам че работя...
Хайде всички да оздравяват бързичко!!!!!

# 282
Олеле, след веселбата на Априлци настана страдание. Включете ни и нас в отбора на болните. Sad Добрата новина, е че ангината не е гнойна /вчера имаше малко налепчета, които са паднали/ Но ако и днес температурата е над 38 ще трябва да включа Аб, колкото и да не искам. А и днес е трети ден, така че не мога да отлагам.  Weary

Сега прочетох за масовия априлски вирус!!! Ужас!

# 283
Леле мале! много болни априлчета!
пожелавам на всички бързо оздравяване!!!

значи да наблюдавам и Кюфтелинда...  newsm78

целувки на всички от нас!!!

Към фотографките - мили ми, няма ли снимки на Мията с червената рокля? моля, много моля да поровите в лентите!

Ох, забравих! Днес имам имен ден - по-скоро Ламята Спаска има имен ден! черпя ви виртуално с каквото пожелаете!!!

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 12:15 от Ламята Спаскa

# 284
Ех,още болнички,стига с тези вируси!Всички бързо да оздравяват! Praynig Hug
Калина от няколко дни ми прави номера с яденето,отказва да яде това,което трябва и все налита на сокове,солети,бисквити и др. от сорта.Оставям я гладна до следващото хранене и пак се храним с подвижния цирк-един прави театър,другия с лъжицата.Жегите ли я тормозят или зъби,незнам,но май и на тази консултация няма да сме наддали нито грам. ooooh!А иначе е като навита пружина-не се спира на едно място и все тича.Започва се с ожулените колене и носове. Laughing
Алекси,дръж се,мила,трудничкото ще е още малко! HugЦелувки на Кики и Боби!  Heart Eyes
Чакаме снимки от срещата на софиянки! wait

Общи условия

Активация на акаунт