=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 690
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Бързо оздравяване на болните дребосъчета! Hug Дано априлският вирус ни подмине, че... Praynig

Към фотографките - мили ми, няма ли снимки на Мията с червената рокля? моля, много моля да поровите в лентите!

На моите снимки я има с една рокля в червено, розово, бяло и цветя, но май не е тя.
http://linofrina.multiply.com/photos/album/16#14

# 286
Малее, какво е това чудо. Стига болести дееееееееее newsm17

Монко още не съм го завела при педито, следобяд отиваме, но гласа му е много прегракнал, със сигурност е от гърлото нещо. Ми направо ме е страх да резервирам за море ooooh!, ако и там е така какво ще го правя?

Довечера ще обсъдя с нашия тате вариант да почиваме по-наблизо, може и Сандански или Благоевград (аз много си го обичам, там учих).
Въпреки, че умирам за море Cry Cry Cry Rolling Eyes

Гадинките в урината са ни протеус, което съвсем не е безобидно, защото ако не се дължи на замърсена проба(на това се надявам и чакам резултат от 3-та проба) почти винаги се касае за някаква аномалия или рефлукс ooooh!

Хубав ден ви желая и ОЗДРАВЯВАЙТЕ БЪРЗО!

# 287
ламичке Wink честит имен ден Laughing
бързо оздравяване на малките априлчета Praynig
а сега и аз да се оплача-вчера малкия падна от сълбите-9-10стъпала плочки и се оттърва с 3цицини на челото,чудо.причерня ми като го чух да реве на стълбите Embarassed

# 288
Здравейте  Simple Smile
Много болни дечица  Sad  Бързичко да оздравяват  Praynig
neci, дано да са замърсени пробите   и всичко да е наред с урината  Praynig
Честит имен ден на Ламята Спаска   Wink
 Алекси,кураж,много се радвам,че успешно се кърмите    bouquet  А да не би да се кърмите в тандем  Simple Smile

# 289
Мила Ламичке, червената рокля на Мия няма как да не я покажем. В момента качвам снимки и до довечера ще ги имате. А тези на Мия мога да ти пообработя малко и ще ти ги пратя на диск, ако си така добра да ми дадеш адреса си.
 Hug

Засега сме на хомеопатия  и довечера ще взема кардинално решение за АБ. Стискайте ни палци да не се запознаваме с него. Praynig

# 290
Леле, много болни дечица.
Неци, дано проблема да е в мръсната проба. И аз съм учила в Благоевград. Ти какво?
Смут, в голяма напрежение ни държиш със снимките. Пускай ги, че нямаме търпение.
За морето - аз имам малко особено мнение за водене на детето до 2 год. на море. Ползите ми се виждат по-малко от вредите. Най-малкото заради гадните летни вируси, които се мотат тогава. А и четох едно интервю с проф. Мангъров - шефа на детско инфекциозно, където той отричаше изобщо ходенето с бебе на море. Заради вируси, настинки, много по-лесното прегряване на децата, обезводняването, което до 2 год. било много опасно.
Така, че ние най-вероятно ще пропуснем морето, или пък ще е по-късно.
Разстройството от зъби - мамите, които имате опит с този проблем, кажете, как да го разпозная дали е от зъби. Дари днеска от сутринта има разстройство, но не ходи често, дупето е подсечено, и не е много течно. /Извинявам се за обяснението/. Понеже тя е с половин зъбче все още, нямам опит със зъбите. Та се чудя дали са зъби или нещо друго???

# 291
Даа,и аз ни мисля да водя Мира на море.Едно - заради мръсната вода,вируси и прегряване,друго,че изобщо за мен няма да е почивка,а едно постоянно тичане след нея.Но за това пък ще си взема юли 20 дни отпуска и ще си отидем на село,ще купя един надуваем басейн  и ще си се плицикаме под асмите на двора  Party

# 292
И мен ме е страх от тези гадини по плажа, но вече не издържам искам на плаж. Миналата година пропуснахме. За прегряването мисля, че няма да има проблем ако е в подходящи по-хладни часове. Много се надявам и кърмата да го пази! Hug

Поли, чувала съм за съпътстващо разстройство при никнене на зъбки, макар и при нас да не се е случвало. И ми се струва, че при вас има връзка, защото Дари е доста големичка и може много да я мъчат /заради по-удебеления вече венец/ и да има такива реакции.

# 293
При нас почти винаги никненето на зъби е съпроводено с леко разстройство и силно зачервено дупе със ситни пъпчици.Мажа я  непрекъснато с кремове и в крайна сметка  дупето се оправя чак като пробие зъба.Веднъж е вдигала и температура от зъбите-като избиваха 4 кътника наведнъж.

# 294
Хей, сладки априлчета, какво стана?! Масово температуровдигане...И е вирус, така ли? А вариант да е от ваксината Тримовакс? На нас ни казаха, че може да вдигне Т, седмица след поставянето, така че аз бдя вече. Дано бързичко да оздравеят всички болнички сладурчета! Praynig
Аз мисля и се надявам да успеем да предпазим мъника от прегряване на морето, а пък от вируси никъде не е защитен, така че тази година ще го замъкнем до морето.
Александър досега не е получавал разстройство и не е вдигал температура при никнене на зъби, но още не са му избили кътниците, така че никога не е късно...
Алекси, сигурна съм, че трудните моменти не са малко, но хубавите са неизмеримо повече!  Hug
Спасич, да си жива и здрава!  Heart Eyes

# 295
  • Попово
При нас почти винаги никненето на зъби е съпроводено с леко разстройство и силно зачервено дупе със ситни пъпчици.Мажа я  непрекъснато с кремове и в крайна сметка  дупето се оправя чак като пробие зъба.
и при нас е така  Peace без температура и нервност, само зачервено и подсечено дупенце, обикновено тези дни го оставям без памперс и го каня да пишка на гърнето, безуспешно разбира се  ooooh!

# 296
При нас почти винаги никненето на зъби е съпроводено с леко разстройство и силно зачервено дупе със ситни пъпчици.Мажа я  непрекъснато с кремове и в крайна сметка  дупето се оправя чак като пробие зъба.
и при нас е така  Peace без температура и нервност, само зачервено и подсечено дупенце, обикновено тези дни го оставям без памперс и го каня да пишка на гърнето, безуспешно разбира се  ooooh!
Поли, при нас е същото. Обикновено се смята, че разстройство има детето, когато ака повече от 3 пъти на ден. ние не я поставяме на диета - яде си обща храна, но наблюдавам да не се обезводни. Мажа подсеченото дупе с йодасепт и се опитвам да я държа суха. минава за няколко дни!

Линофрина, съвсем съм се побъркала! разбира се, че още вчера си записах снимката - благодаря ти!   bouquet
Ради, благодаря и на теб!!!   bouquet

# 297
  • Варна
Здравейте момичета,

Ламята честит имен ден! Да си жива и здрава!

Много болни дечица. Бързо да оздравяват и без боледуване вече.

Ние не сме имали разтройство при никнене на зъбки. Все още имаме само 8 зъбчета така, че.. не се знае.

# 298
 Ламята Спаскa, честит имен ден   bouquet
Ние също не сме имали разстройство или други екстри при зъбониснене.Е, като изключим постоянното мрънане добре понася процeса малкия човек.
Колко болни априлчета  TiredВанката е болен вече повече от 10 дни TiredЗарази бабите и тати.Аaa, бързо да оздравявате  Hug
От понеделник сме на кухня.Не особено успешно.Яде единствено кремчетата.Супите и основните плюе и бута купите  SickДо скоро му готвех, обаче след като прекара 3 дни вкъщи миналата седмица, мъжо реши да ме улесни и да запише зверко на кухня.Уви, май няма да я бъде тая работа.Ще го мъча и другата седмица пък ще видим  Crazy
Снимките са страхотни!Още!Още!

# 299
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЛАМЧЕ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт