Отговори
# 105
  • София/Търново
Уффффф, текна ми коластра Thinking.Друг има ли тоя проблем.

Че и отгоре  Joy Което ме *апом*я... ако *якой з*ае перящи подплъ*ки *якъде, че *яма в*ос *а Аве*т...

# 106
Аз и за друго се сетих, и бързам да го споделя с "първескините" Wink Simple Smile
Не забравяйте да осигурите безопасно пътуване на бебчето още от деня на изписването.
Моят съвет е предварително да проучите пазара на кошничките и столчетата за кола, както и автомобилите си, за да не губите време след това (което вярвайте- за нищо няма да ви стига като дойдат бебоците живот и здраве). Най- добре е на място, преди да купите- да пробвате кое столче- как се прикрепя, защото не са евтини в България тия необходимости, а основното правило е да се прикрепят добре в колата (изофикс, колани- коли различни, столчета също)...

Пускам ви един много добър линк на тая тема:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/920/

Имам много какво да добавя по въпроса, ама да не ставам досадна- млъквам!

# 107
Привет  Grinning
Днес и аз бях на преглед,но не се случи нищо  Rolling Eyes чухме само тоновете на бебето.Доктора реши,че иска да ме гледа в частния си кабинет  #Cussing out и тези дни ми каза да ида.каза че Ехографа в поликлиниката не бил хубав  newsm78 Първата ми бременност,а и веднъж от тази все там са ме гледали,а сега изведнъж не бил хубав .....
Ами ще ходя,че нямам избор,като чакам и болнични скоро от него.Вероятно ще ме гледа и на вагинален ехограф и на коремен.
Никози и Крисси колко платихте за прегледа?И колко е продължителен?
Добре дошла на новата Пловдивска мама Мис   bouquet
А срещата в Пловдив от колко часа е?
На мен също ми пада кръвното от време на време.Винаги имам вода и нещо за хапване, а и веднага сядам.Като се сетя че едва пресякох улицата като ми падна кръвното тръпи ме побиват  Tired а трябваше да седна преди да пресека ама сега като прочетах поста на ...ох забравих на кой беше  Embarassed си дадох сметка какво е можело да се случи.......
лека вечер   bouquet

# 108
Добро утро!

Зори,прегледа продължи мужду 15-20 мин.-доктора огледа органите,подробно сърцето,чу тоновете и пулсациите на пъпната връв.Ехографа му е много добър и е на цената на обикновен преглед.Не се колебай !Той ми препоръча да излизам в болнични заради кръстта и ме попита имали кой да ми ги даде ,но не разбрах самият той може ли да дава болнични от тази клиника.
Добре дошли на всички нови мами!
Лек ден на всички!

# 109
  • Варна
Аз обичам рибя но не правя често SadЗатова като свърша опаковката Центрум ще взема витамините на Милупа които са с омега мастни кисели

Гери в коя аптека ги има тези витамини?
Ами честно да ти кажа едвам ги намерих никъде не бяха чували за тях и накрая в една аптека в Надежда убедих шефката че са супер страхотни и тя се раззвъня по фирмите да ги намери и ги зареди LaughingПровери по голямите аптеки казват се Нео Вин на Милупа и са 29 лева

Гери, аз във Варна също без успех ги търся... Но имам познати в София, които могат да ми ги пращат! 29 лв. са много, но си заслужава според мен, а и като имам в предвид, че се пият май по две защото половината капсулка е дозата омега киселини, а другата част са стандартните витамини! Така ли е или греша? Ти взе ли си вече? Снимай ги моля те, ако имаш възможност, да ги видим!

# 110
Добро утро красавици  bouquet

Първо искам да кажа , че много се притеснявах преди да пишеш Никози и че много се радвам , че си доволна Hug  bouquet Все пак аз ти го препоръчах исе притеснявах дали  ще ти хареса.Много се радвам, че всичко е наред Hug За болничните той може да ти ги даде.Като се видим другата седмица ще ти обясня по-подробно.Нямам търпение да се видим повече на срещата и да си поговорим.Много лъчезарна зъболекарка  bouquet/аз по принцип ме е страх от вас/, но като не се виждам с теб по работа/по твоята де/ ще ми е много приятно Joy

Зори, защо на вагинален да те гледа?Абсолютно е излишно.Нормалния е достатъчен.Ако искаш координати на Делев ще ти дадем.Прегледа си е 30лв.

За пола да ви кажа честно той си го вижда, но му е практика от години и не си казва.Бебето определено не ми се криеше..аз писах подробно как се клечеше милото.

Среща в Пловдив: 2 ЮНИ /понеделник/ на бариерата/паркинга/ на хотел Тримонциум.Час 17.50 Съгласни ли сте?

Ако някой ще закъснее да ми пише на лични да си дам джиесема за да ми звънне и да му кажа къде сме седнали.

Хубав и усмихнат ден момичета  bouquet

# 111
  • София
Добро утро, сладурки!
Аз продължавам да съм с твърд корем, доки ми каза да пия Магнерот или Магнерич 3 пъти по 2 за 5 дни и да лежа до края на седмицата у дома, а утре да отида и той да ме види ( днес е на някаква конференция и няма да си е в кабинета ). Нещо се ошашках  Embarassed нали съм си паникьорка! Някой знае ли дали може да се пътува при това положение, защото в събота съм кръстница и трябва да пътувам до Бачковския манастир и обратно  newsm78
Приятен ден и много слънчева настроение!

# 112
Добро утро момичета   bouquet

Този път ще ида при моя лекар Танев,но ако не съм доволна ще питам за вашия Делев  Peace
Мен ме устройва часа,но сигурно и малката ще е с мен,че таткото е на работа,но ще помисля и вариант да я оставя на неработеща приятелка с дете  Laughing
На вагинален се гледало състоянието на шийката на матката.Значи вас няма да ви гледат на такъв?
Trixy не знам нищо по твоя въпрос не ми е бил до сега твърд корема,утре ще питаш лекаря си и ще ти каже най-добре.
Ако идваш към Бачковския манастир си носи и тубички да си напълниш вода.Вътре в манастира чешмата до входа била лековита  Peace

Прохладен и лек ден   bouquet

# 113
Добро утро, мамчета!

Лек и хубав ден на всички.

trixy, мила най-добре питай лекаря дали е препоръчително да пътуваш.

На мен от вчера не ми е минал сърцетупа и имам чувството, че въздух не ми достига, от две крачки и все едно съм извървяла 5 километра на бърз ход. Казвайте какво да правя  Sad

# 114
Здравейте и от мене   bouquet

Анджи , Авал  Hug съжелявам!
Хубав ден на всички и аз днес съм на доки та да видим и моето мишленце дали ще си покаже пола, чакам го с нетърпение Simple Smile

# 115
Добро утро Hug
elissa_kv нз не съм разпитвала и не съм ги взимала защото имам Центрум още.Но мисля че по едно се пие Thinking
trixy не се шашкай като си починеш всичко ще е наред Hug

# 116
Ina , най- добре  според мен е да посетиш лекаря си още днес , защото това със сърцето е обременяващо както за теб , така и бебчо .
Трикси , това са може би подготвителните контракции и трябва да си почиваш повечко .
на мен от 2 дни ми се вие свят  , но мисля че не е от кръвната захар  и кръвното , защото след хапване на шоколад и пийване на айран не ми минава . В петък ще ходя да си пусна изследвания пълна кръвна картина , да видя как е хемоглобина .
Какво става с нас , май дойде топлото време и се започнах болежките , но се надявам това да е временна адаптационна реакция .

# 117
  • София
mam79, май си много права, стана топло и на всяка се отразява по някакъв негативан начин......за съжаление! Аз също се надявам това да е въпрос на адаптация!
elza, успех и после да разказваш!
Zorri - Звездна мама, задължително ще си налея вода, знам, че е лековита, само да ми разрешат да пътувам  Praynig

# 118
trixy повече почивка, никакво пътуване и всичко ще е наред  Hug

# 119
  • София
Ина, отиди на лекар!
Трикси, мисля, че като пиеш няколко дена тия лекарства ще се успокои матката и ще можеш да пътуваш.
И на мен понякога ми се втвърдява корема и мисля, че са подготвителните контракции. И миналия път ги имах доста.

Общи условия

Активация на акаунт