Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са препоръките за подготовка на зърната преди кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят различни съвети, като например използването на кремове като Lansinoh и Garmison за грижа за гърдите преди кърмене, както и препоръки за използване на силиконови зърна за успокояване на кожата и предотвратяване на раздразнения преди кърмене. Във форума се споделя съвети за бременност, здраве на бебето, избор на книги за бременни, ревюта, лични преживявания и притеснения. Участниците взаимно се съветват как да се справят със симптомите, как да се подготвят за изложбени и как да поддържат здравето си и това на бебетата.
-
Какви са препоръките за подготовка на зърната преди кърмене?
Препоръките за подготовка на зърната преди кърмене варират. Някои лекари съветват да избягвате всякакви подготвителни практики като използване на кърпи и търкане, тъй като те смятат, че са остарели. Вместо това се препоръчва правилното поставяне на бебето на гърдата и правилното отстраняване, ако захапе неправилно, за да се предотвратят проблеми и дискомфорт.
-
Какви са препоръките за консумация на риба по време на бременност?
-
Какво е мнението за д-р Делчев?

струйки пот ми се стичаха чак,добре че намерихме на близо айрян та малко ме освести щото беше зле положението..после пък ми стана студено,но това ми е знак че се оправям та вече не беше така страшно
Омръзна ми с това кръвно.Понякога ме е страх като излизам и съм сама да не ми стане така ..