Февруарски бебета мънички, молят се за Тео всички!

• 17 652
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Честит 1-ви Юни на всички дечица,да са живи и здрави и да се радват на щастливо детство !

# 211
  • Пловдив
Честит първи юни на нашите дечица хубави!Да са ни живи и здрави и много радост да носят.[/size][/b]

Ави само да пристигне и ще го снимам да ви го покажа.

Да ви разкажа снощи каква глупост направих.Комшиите на горния етаж си правят изолация ,но не ме бяха предупредили и като се прибирам цялата къща в стериопор(незнам дали така се пише Embarassed).И понеже спалнята ни е под прозореца също беше така.Аз вместо да почна да си къпя детенце един час чистих,ама то такива хора има.И решавам да изтупам постелката на спалнята,за да я пусна в пералнята.И момента ,в който я изтупвам през терасата чувам чат-пата,а бе нещо падна.Загрявам,че това е дистанционното Whistling.Ами си викам-чакай първо да оправя мъничкия,пък тогава ще ходя да го търся.А същевременно мъжът ми още следобеда замина на палатка с мъжката дружина и съм сама за уикенда.И така изкъпах,нахраних и приспах детето и слязох набързичко да си потърся дистанционното.Естествено ,то се беше разпаднало на няколко части .Тъкмо намерих едната задна част и една кола светва фаровете и се чува:"Моля от пето районно,елате насам".Е ,аз малко се уплаших,викам си сегакакво ще им обяснявам,ама какво да правя(телевизора е на хазяите,трябва да го намеря).И пита полицая какво правя аджеба в 11.30 и се лутам около колите.А аз сложих най-невинната си усмивка и казвам:"Търся си дистанционното",а той ей така Shocked.Вика:"Как така си го търсиш?" и аз:"Ами изтупах си го и сега си го търся".Те първо малко ги напушваше на смя и дори се шегуват ,че и мъжа ми ли съм щяла да изтупам,ама дойдоха и светнаха с фаровете и ми го намериха.Накрай викат:"Хайде кажете после,че полицията не помагала".Та да ви ги похваля сега с усмивка на уста,понеже отстрани ми изглежда смешно,как полицаите ми търсиха частите от дистанционното-то малко на нищо не прилича вече,но покрай това майчинство мозъкът ми все изтича на някъде.
Отивам да обличам малчо и излизаме на празник в квартала.

Весел ден на всички!!!
http://www.youtube.com/watch?v=gkOW6OvqsxY&feature=related-поздрав с тази песен.

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 12:14 от Mirkam

# 212
  • София
Честит 1-ви Юни!   baloni bigdance2 baloni
Нека децата ни, имат най-безгрижното и щастливо детство!

Миркам >> rotfImao rotfImbo Joy

# 213
  • София
Честит Слънчев Първи Юни на милите ни дечица! Весело детство и слънчев живот им пожелавам! baloni baloni  bigdance2 newsm18
Миркам, много смешна случка. Joy
Мозилка, както Мама Ави е споменала и аз съм с две! Wink Hug
Мамо Ави, чудесно е да видиш как децата се радват на подаръците, нали?! Wink Hug
Мирка, веселво изкарване на кооперативния! После ще разказваш! Hug
Ние отиваме в Борисовата при каката, но пътьом ще минем и за подарък на Яна. Нали ми е също милото детенце, да разбере нещо от празника и то! Wink Обадиха ми се колеги за празненството на фирмата, ама е лудница и ще го пропусна! Crazy
Хайде приятни празнични мигове с децата и много  Hug от мен!

# 214
Добро утро, мили мами, благодаря ви за топлия прием!

Честит празник на всички малки, големи и по-големи деца! Нека съкровищата ни раснат здрави и щастливи и слънчевите им усмивки да ни сгряват. Нека ние, по-големите деца, ги обгръщаме с нежност, обич и разбиране и не забравяме че някога и ние сме били малки пакостничета...

Нас днес ни нападнаха роднини, така че ще бъдем леко неактивни.

# 215
Честит празник на всички мъничета! Да са ни здравички и щастливи! Специални поздрави за Тео. Скъпото ни момченце не посреща празника в подходяща обстановка, но и това ще стане. Времето е пред него, ще има още много хубави празници.
Миркамnewsm48. Представям си как си ги разочаровала. Решили са, че са пипнали женския еквивалент на Ганеца, а то - майка-чистница.
Гери, добре дошла Hug
За подаръците - аз нали изкупих София по време на бременността, та сега гледам да не прекалявам. Взех му две много хубави бодита с късо ръкавче и това е материалният подарък. Но по повод на празника му сбъднах мечтата на шишко - да заспи и да се събуди с млекоцентрала в уста. Сутринта го сложих до мен на спалнята и той веднага се ориентира. Така си поспахме и тримата до 12 ч. Мечешко семейство! Таткото помрънка малко, защото ние двамата с Калоян се търкаляме и го избутваме към края на спалнята, така че му предложих ако иска да се премести той в кошчето Crazy За да угодя и на него, го почесах по тиквата, докато се приспи. Така и двамата ми мъже бяха доволни и щастливи. После ще им направя празнична вечеря, защото празничният обяд го пропуснахме Embarassed

# 216
честит празник мили деца и родители!

Желая на всички - най - важните неща, които и на самата мен си пожелавам: ЗДРАВЕ, ДЪЛГОЛЕТИЕ и МНОГО КЪСМЕТ!

Ние се сгласяваме и заминаваме към София, че то времето се изтъркули днес. Дано всичко да е в ред, че таткото е дежурен и ако стане нещо, ще трябва да прехвърчаме до Перник!

Миркам - винаги когато счупя нещо се усмихвам и си казвам: "Счупеното носи щастие" и по този начин избягвам да потроша най - важното - нервите си!

Пух, Голям си ентусиаст! Отиваме в Бялата къща и стискай палци да ни хареса, щото ти си "виновницата" за днешното ни "направление"!

Пожелавам на ТЕО празника на Деня на Бащата - 15.06.2008г. да го посрещне в прегръдките на татко и на мама, в къщи, напълно здрав!

# 217
Лелее, Готи, каква стана тя. Дано първоюнски да няма навалица в "Бялата къща". Не знам дали не са я поизпразнили тия дни - всеки купува по нещо за Празника на детето.
Ама какъв ден е само и днес, не смея да си изкарам прането на простора, всеки момент очаквам да завали Wear Umbrella. Бебчо е лесен - бухам му дрешките в сушилнята. Но на татко му свих половината панталони от сушене там. Дано не се стигне дотам да ходи по памперс и той newsm30.

# 218
  • Варна
Честит празник на всички малки принцове и принцеси    bigdance2
   Party Time
С пожелания за здраве,късмет и щастливо детство  baloni Нека винаги да ви радват   bouquet

Пожелавам на ТЕО празника на Деня на Бащата - 15.06.2008г. да го посрещне в прегръдките на татко и на мама, в къщи, напълно здрав!

Благодаря   bouquet Това е най-голямото ни желание  Hug

# 219
Еййй, страшен дъжд заваля в София....точно си влизаме в къщи и се започна....

На кооперативния нямаше никаква организация, добре, че има някакъв лунапарк - та да усетят празника децата. Имаше едно кръгло нещо със седалки( незнам как се казва  Embarassed) но се върти във всички посоки - напред, назад, нагоре надолу....като центрофуга....нашата кака три пъти се вози....но аз се смях на друго...стоя си отстрани с фотоапарата и се опитвам да щракна нещо, а то отвсякъде детски писъци - аааа, уууу, ииии.... и по някое време се чува дебел мъжки глас уууууппппп....пак детски писъци и пак таткото - уууупппп. Като спря люлката разбрах каква била работата като видях един залитащ татко да слиза по стълбичките JoyЧовека почерпен, но решил да се качи с детето за кураж и съответно съдържанието на стомаха му едва издържа да слезе по стълбите.... ooooh!Много смешно ми стана, но на него едва ли му е било до смях....

Купихме един балон с хелий  party006 и дребната не откъсна очи от него през цялото време Laughing
Сега героите са уморени и дремят в леглата, а аз отивам да поизчистя, че довечера ще имаме гости.
Амар - благодаря за поздрава, как е Теди днес?

# 220
  • Варна
Днес Теди е по-добре  Peace
Лекарката е казала, че изглежда "по-розовичък"  Simple Smile
Слави ще си идва за няколко дни, защото и Даяна - сестричката  на Теди е болна и ще ви пише подробности  Peace
Жалко, че днес времето не е за разходка, да усетят и децата празника  Rolling Eyes

# 221
Днес Теди е по-добре  Peace
Лекарката е казала, че изглежда "по-розовичък"  Simple Smile
Слави ще си идва за няколко дни, защото и Даяна - сестричката  на Теди е болна и ще ви пише подробности  Peace
Жалко, че днес времето не е за разходка, да усетят и децата празника  Rolling Eyes

Дано все по розовичък да става. Стискам палци и само хубави мисли!

Чести Първи Първи Юни на всички февруарчета и всички деца!

Да са живи и здрави и много, много, много щастливи!

Hug

# 222
Честит празник на всички дечица!

# 223
Злато............много те обичам .........Да е жив и здрав Тони ,само  със щастие и красота да ви дарява ...Другото знаеш....

# 224
Здравейте мами!
Честит празник!Нека юначетата да са ни преди всичко здравички, а другото лесна работа Wink
Исках само да кажа че в Джъмбо е някаква лудница!Оказа се че нямаме много бодита с къс ръкав затова взех ето тези(за който се интересува- по 4лв едното).
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5990869
Абе сигурна съм че имаше папка с" нещата които сме взели за нашите деца" или нещо такова, но не я намерих, затова праснах снимката е "хоби", ако може да сметнем че пазаруването е хоби newsm78 Embarassed
Изабела, на всички пише 100 памук, но са различни да ти кажа.Материята е различно разтеглива-някои са по стегнати, други не-ще видим след прането.А на Фишер Прайз играчките са по евтини от публикуваните в Кикиморско Царство..Имаме нова дрънкалка за 4лв.А, и всичко е "made in China".Ако не си харесаш дрешки, в Джъмбо има куп други неща и така ние се сдобихме без да искаме с играчка за котка, бабукови постелки за маса, свещи, албум, чаши и чак ме е срам да продължа Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт