Февруарски бебета мънички, молят се за Тео всички!

• 17 649
  • 296
  •   2
Отговори
# 225
Amar,това да се чува  Praynig нека дететнцето да оздравява! Дай Боже  Praynig
Много ме радват добрите вести които носиш !

Злато ,нека бъде честит празника и на твоето слънчице Тони !
Да е жив и здрав и много,много да ви радва!
 Hug

Хотдей,благодаря !Наистина са много свежи бодитата,харесват ми много.Имам приятелки,които са си купували
разни работи от Джъмбо,но в Гърция.За БГ Джъмбо не съм чувала отзиви от познати,затова попитах тук.
За мен е важно дрешките да са 100% памук,а относно Made in China... #Cussing out то вече кое ли не е произведено там!
Бяха ми донесли дрешки на Zara и H&M от Испания,еми на всичките пише че са правени в Китай. Аз сън фен на Fisher Price,
и със сигурност ще се заплесна по играчките  Mr. Green И съм същата като теб - отивам за 1,връщам се със 100  Tired
Колкото и пари да имам в себе си,трябва да се зануля...
Благодаря на всички за инфото и снимките  Hug
Алинка,незнам в кой ден ще идваме до София,от мъжа зависи,но ако има време задължително ще звънна за кафе.Ще ти пиша на ЛС за координати  Hug

# 226
  • София
Да честитя и аз 1 юни на всички дечица. Нека растат здрави, щастливи и безгрижни.

Амар радвам се за добрите новини. На Тео желая много много здраве и скорошно прибиране в къщи.

Вчера бях до Бялата къща. Купих няколко неща, но определено се е поизпразнило. Дано скоро пак заредят.

# 227
Честит празник на февруарските ви слънчица!Да са ви живи и здрави и много щастливи и безгрижни!Тео, милъчък днес на твоят празник си пожелавам да оздравееш  по-бързо Hug

# 228
Честит празник на дечицата ни!
Да са ни живи и здрави и да имат най-прекрасното вълшебно детство, изпълнено с много смях, бели и незабравими детски игри Simple Smile
Мила Злато, желая ти малкото ти слънчице Тони да е живо и здраво и да има приказно детство и дано мъничката Миа е на по-добро място и щастлива...там горе.. Hug Hug Hug
Амар и аз се присъединявам към пожеланието на Готика и дано хубавите неща се случат по-скоро
Изабела и аз съм фен на Фишер Прайс-страхотни са им нещата.Относно Джъмбо аз нямам забележки-доволна съм от съществуването на магазина-продуктите на Чико и Фишер Прайс са значително по-евтини.За дрешки-купувала съм само бодита, чорапки и една шапка от там и съм доволна, единствения недостатък е, че не си отговарят на размерите-на Али и стават за 6(трудно се закопчават вече) и за 12м.Другият съществен недостатък е, че и аз всеки път се прибирам с безброй импулсивни покупки и често абсолютно ненужни, но това според мен е класическа черта на нас-жените Simple SmileИ аз най-много харесвам дрешките на Зара, на H&M бебка има една страхотна рокличка, която ми е любима и е подарък Simple Smile
Гери, добре дошла Simple SmileИзглежда февруарчетата, адашки на нашата Александра са се родили фини мадами Simple Smile
Thedragonbg, дано бързо се оправи бебка и се излекува напълно
Golden, каката е герой-"юнак без рана не може".Дано с края на месец май е приключил лошия период
Mirkam, Laughing Joy Joy

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 20:43 от Espoire

# 229
  • Sofia

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА

НЕКА СА ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ

НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМ НАПОСЛЕДЪК И САМО ВИ ЧЕТА newsm53 САМА СЪМ С ТРИТЕ БРОЯ  Grinning И ВСЕКИ ИСКА СВОЕТО, А ПОМОЩНИЦИ НЯМА......

# 230
  • София
Много се радвам, ама много, на новините за Тео! Знам, че хубавите неща бавно стават! Hug
Да се похваля, двес бяхме и ние в Джъмбо. Има цял кът с артикули и стоки на Фишер Прайс. Купихме три играчки и пеещата въртележка за легло, ето тази:
Другият път може и люлка да си вземем, имаше една много прилична, но за жалост бяхме много натоварени. Ето тази:

Не можах и бебефон да си взема, пак на Фишер Прайс, а ще ми трябва. Въобще цените са много намалени. Peace
Лили си избра каретата на Пепеляшка, която е разбира се с конче и куп други дреболии. За дрешките, честно, не съм очарована, но не са в никакъв случай лоши, особено за цената си. Не намерих такова елече, розово като на Ина на Алинка. Сигурно са свършили, здраве да е. Дано следващият път да са заредили.
Видях се с Готика! Много мило ми стана! Готи, Hug!
Ами това засега от мен, че мрънка и отивам да я къпя!
Злато, Честит Първи юни и на Тони! Много прегръдки за теб! Hug
До после! Hug

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 22:00 от GoldenEyeful

# 231
И аз много се радвам за Тео Heart Eyes,знам че ще се справи милото детенце Hug Hug
Злато,мила ,честит празник на Тони Hug Hug Hug
Лека вечер на всички Hug

# 232
  • Варна
Злато честит празник и от нас за Тони.  bouquet

# 233
  • Sofia
Честит празник на всички дечица и на тези които носят все още детето в себе си!!!
Пожелавам им да са живи, здрави и да имат едно наистина безгрижно детство!

То празника вече мина докато се наканя да честитя, но се надявам поне да сте си изкарали весело по между гръмотевиците.
Аз честно казано не знам с какво съм толкова заета тези дни /понеже нищо по-различно не правя/, но не ми остава време нито да ви изчета, нито да пиша.
Радвам се, че новините за Тео са добри, дано сестричката му бързо да оздравява и да ги забравят вече тези болести.
Злато  Hug

За дрехите в Джъмбо някой стават, други не, но ми прави впечатление че бодитата са доста дебели като материя, детето умира от жега с тях все едно с вълнено боди с къс ръкав съм я барнала, а на номерацията не може да и се вярва. Ева в момента има две бодита такива едното е 6м, другото 12м и двете с вазелин ги закопчавам, но пък играчките на Чико и Фишер им ги уважавам, заклет фен съм им просто.
Днес си купих още една количка и съм много доволна, още няма да мога да я ползвам /освен ако каката не реши да я возя/, защото няма напълно легнало положение, но нека си стои нито хляб иска нито вода.

# 234
Честит празник на децата и от нас!
Много се радвам, че новините за Тео са хубави! Praynig
Злато  Hug
За джъмбо мога да кажа само хубави неща. Peace
Ние днес бяхме в Зоологическата градина. Laughing Голяма лудница бе там.
Приятна вечер и спокойна нощ!!! Hug Hug Hug

# 235
  • ВАРНА
Радвам се, че новините за Теди са добри. Дано продължава все така.  Praynig
Ние днес мързелувахме в къщи, излязохме за малко към 17ч. Но пък из Морската е било лудница, добре, че ние не сме били там.
Спокойна нощ  Hug

# 236
  • София
Момичета, появиха се новите февруарки! Да им пожелаем успех! Simple Smile

# 237
Здравейте и честито на всички деца по душа за днешния празник   bouquetWink
Амар - радвам се че има подобрение в състоянието на Теди. Докато бяхме в болницата много мислех за вас...  Heart Eyes
Злато - благодаря ти от все сърце за пожеланията към всички ни, весел празник на Тони и много целувки от нас! Да бъде здрав и весел и да те радва.  Hug
Благодаря и на всички момичета за пожеланията им за здравето на Алекс. Галадриелка - и да беше писала мила нямаше как да го прочета. Идвах си у дома само за 1 следобед да се изкъпя и драснах съобщението и после дим да ме няма. Днес миличката тя ми беше много ревлива. Цял ден не се успокои. Нещо я е хапнало на краченцето, може и от това да е било. Ама от нервата в болницата ми опъваше гърдите като гумени и сега имам сцепено на лявото зърно, точно където се съединява с гърдата. Болката е много неприятна, при допир на дрехи и каквото й да е, а за сукането само стискам зъби и търпя... Дано да мине, мажа с кърма след хранене оставям да изсъхне. А между храненията мажа с едно вазелинче. И сега само се мести през 2 часа от едната гърда на другата, а понечих да я оставя да легне и настава рев и вой.
Моят брат и жена му идваха днес да донесат подаръци на детето. На голямата един комплект за рисуване с форми на героите от Мечо Пух и флумастери вътре, а на малката активна гимнастика. Снимала съм я но ще кача снимките утре да я видите. После взеха каката да я водят на разходка и ми я върнаха като "Фея" - с розови крила, лилава поличка тюлена и вълшебна пръчка която свири, и тиара на главата... Направо страшна! Ще кача снимчица и на нея.
Та тъй при нас. Утре сме на контролен преглед с Александра долу в болницата, дано лекарката да е доволна.
Пожелавам ви лека и мека нощ! Целувки за всички.  Heart Eyes

# 238
Здравейте:)
Нямам време да ви изчета, но исках да споделя радостта си с вас Simple Smile Моят гросмайстор спечели сребърен медал на турнира в Стара Загора и само някакъв коефициент му попречи да вземе златото. Той и златния медалист имаха по равен брой точки. Ето малко снимки ТУК
Изкарахме невероятно;-) Ей старозагорци, имате страхотни минерални бани - много зеленина и спокойствие. Алекс беше прекрасно дете също. Малко негови снимки качих в албума ТУК

Пожелавам всекиго такава радост, каквато аз изпитах тези дни. Нашия много палав и необуздан батко се представи блестящо.

Честит 1-ви юни на всички дечица Peace Бъдете здрави и щастливи, борбени и усмихнати Hug

Отивам да лягам защото съм много уморена, а от утре пак на работа и се очертава тежка седмица. Лека  и спокойна нощ от мен!
Благодаря ви за пожеланията за успех на Боби Hug
Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

Тео, слънчице малко бъди много силен и продължавай само така Praynig Praynig Praynig
За Миа Flowers Rose Flowers Rose
Утре ще пиша повече Peace

п.с Съни (мама Ави) немога да намеря думи с които да изкажа благодарността си за помоща, която ми оказа hug: Hug Hug Прекрасен човек си  newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 23:42 от rosi_bosi

# 239
  • Варна
Роси честито на гросмайстора.Нека все така да продължава и за напред.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт