Драгонче, дано прегледа утре да мине и да е здравичка малката кукла. Зърното го мажи често и дано мине бързо.

Дълги години да те радват все така всички у дома! Малкият Алекс много е пораснал! 

Страхотни сте! Много умен този твой голям палавник!
! 
браво и на вас. Като че ли и при нас нещо такова се вясва, но и аз просто давам да суче по начесто, от около 2-3 дни и нощем се буди през 2 часа, но и нека да не забравим и покачването на температурите - все пак и това оказва влияние...

а на Георги подаръкът е билети за представление за Мечо Пух, което е на 14 юни, та и той не се почувства много празнично.
Дай Боже всеки му такава радост и гордост
А Алекс ми е слабост, много ми напомня на Георги като бебе 
По този повод ааа73, страхотна снимка си направила на беба 

А нали се отделяли отрови, при отслабването и не трябва?! Или може би при разкото отслабване? 

! Какво да ти кажа, положението и при нас е същото. Разправии и кандарми до безкрай, какво да обуе и какво да облече. Но аз не правя компромиси! 
, но преди година замина всичко в нашата детска и така и "вълкът сит и агнето цяло". 
!

А нали се отделяли отрови, при отслабването и не трябва?! Или може би при разкото отслабване? 
то са претенции, то е чудо...но се радвам, че поне съм я научила да съчетава дрехите по цвят и материя, та като се облича сама поне да не ме излага....иначе и мойта си пада по лъскавкото...
това го е наследила от майка ми сигурно, защото аз не съм с такива вкусове....