Февруарски бебета мънички, молят се за Тео всички!

• 17 647
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
Роси, честито и от мен! Все медали да носи.
Драгонче, дано прегледа утре да мине и да е здравичка малката кукла. Зърното го мажи често и дано мине бързо.

# 241
Докато Ви изчета и седна да пиша, празникът мина, но макар и със закъснение пожелавам на всички деца безгрижно и щастливо детство, много здраве и щастлив детски смях!
Чудесно е това, че Теди е по-добре, дано и каката да оздравява бързо.
Честито за новите  придобивки и победи!
На болните-бързо оздравяване!
Ние бяхме за уикенда в Ямбол на гости на една приятелка. Изкарахме си много добре и се отдадохме на стари спомени. Времето там беше страхотно и целия град беше излязал навън за празниака. Деница пак се представи отлично по време на пътуването. А в момента умирам от зъб и едва ще изтрая до утре следобяд newsm61
Спокойна нощ на всички!

# 242
  • София
Драконе, много се радвам, че сте си у дома! Утре стискам палци да е наред всичко! Praynig
Роси, Честито, Честито, Честито! #Onfire #Onfire #Onfire Дълги години да те радват все така всички у дома! Малкият Алекс много е пораснал! Hug
Денил, ужасно неприятно е да те боли зъб. Дано е нещо мижаво и бързо да го излекуваш! Hug
Спокойна нощ и от мен! Hug

# 243
Роси Боси  Hug бравооооооооо на твоя юнак , нека винаги те  със медали и усмивки , да расте все така умен и да побеждава навсякъде !!!

Момичета ,черпя за нашите 4 месеца днес   bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам хубав и слънчев понеделник ,изпълнен с много усмивки и любов !!!

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 07:11 от бубето 29

# 244
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Бубе честито ви месеченка!Искам да се извиня на Голдънчето какво се обърках не знам но си мислех че има едно детенце  ooooh! Роси честито на малкия юнак все така да ви радва! Много се зарадвах за добрите вести за Тео! Желая ви лек и много слънчев ден!

# 245
  • София
Добро утро и от нас!
Голдънче, нашият шезлонг е такъв и е на Фишър Прайз. Много ми е удобен. Има вибрация, люшкането е откъм гръбчето (не е като на тези тип "шейна"), което е по физиологично. ЕТО, както и ТУК. Беше и на доста добра цена, в сравнение с другите шезлонги, някъде около 80 лв.
Роси, честито!!! Hug Страхотни сте! Много умен този твой голям палавник!
Драгонче, стискам палци всичко да е наред на контролния преглед!
Бубе, честита ви месечинка  bouquet Hug!

# 246
  • ВАРНА
Добро утро! Честито на месечинките ни днес.
Бубе, благодаря за почерпката, но до сега говорихме за килограми и ти сега такива торти да поднесеш  Laughing
А пък Емо ака вчера и днес. Такова нещо не му се беше случвало от 4 месеца.  Crazy
И ако не ми мине котка път от днес съм решила да подиетувам малко. Дано устискам....

# 247
Добро утро и от нас!
Бубенце - Честити месечинки на твойте принцеси!  bouquet
Роси - да ви е жив и здрав , много да ви радва и все така да продължава да побеждава Боби!
Драгонче - нека болестите да забравят Алекс вече!
Приятен ден на всички!

# 248
  • sofia
Привет момичета!

Ей, толкова мило ми стана от поста на Голдъна за "следващата партида ФЕВРуарки"...
Ние вчера бяхме в Южния парк целия комплект - беше митинг, но се прибрахме точно на време, няма и 20 минути и взе да вали. Та в тази връзка на каката й купихме нови сандалки, разбира се по нейн личен избор, съответно възможно най-блестящите, на мен малко ми "циганеят", ама нямам глас аз вече във връзка с избора на дрехи и обувки... Мами на малко по-големи момиченца, при вас така ли е, винаги тя сама решава как и с какво да бъде облечена - като се почне от гащи, потник, чорапи, блузка, панталон, обувки ... борих се, борих се, но вече се отказах. Няма излизане "на глава" с нея...
Играчки не купувам, вълнувах се едно време с каката от шаренийки, обаче вече дори се дразна ако някой подари играчка - децата не си играят с тях, само заемат място и се разхвърлят, и след няколко месечно стоене прибрани в някой шкаф биват изхвърлени. В момента в гардероба имам около 5 торби препълнени с пластмаси, които си чакат реда, а колко вече съм изхвърлила... Embarassed
Драгонче, дано мине прегледа успешно, а и ти по-бързо да се оправяш.
Роси, честита ви победа! Ех, голяма радост, голяма гордост!!! А пък Алекс е станал още по-голям сладур!
Относно дрехите от Джъмбо - за погачата ми подариха много бодита оттам - абе стават за носене. Но Алинка има много сладурски неща ... Относно материите , размерите - навсякъде е така, трябва да гледаш и да съобразяваш, а не сляпо да се хвърляш на номера на етикетчето... По принцип за капсите - мдааа, хубаво е по-внимателно, такова нещо се случи и с едно боди от Премаман...
Пухка ли беше писала, че са спинкали до 12 часа тримката - искам аз така, ама нямаааа...
Звездобройка, как сте, до къде стигнахте с дилемите. По принцип съм изключително голям застъпник за кърменето, но във вашия случай - хммм, дълбоко ще се замисля дали да причинявам на себе си, бебето, таткото този стрес - ревящо бебе, с болки в стомахчето и ние с татито да се чудим кои по да е дундурка, за да се успокои детенци и евентуално малко да подремнем, при положение че с АМ  всички сме спокойни - най-вече бебчо...
Мамо Ави, честито детенце на твоята приятелка! Ама той голям юнак - браво на мамчето. Да расте здравичък и много да радва мама и тати!

Относно детските градини - от този месец групата на каката е разделене на половина, съответно в две други групи. Малко ми е криво, заради детенце - пак с нови госпожи, нова стая, добре че поне ще има дечица от групата й. Другия месец градината почива, а август ще бъдат сборни групи - три групи за цялата градина (разбира се, тя няма да ходи тогава). Въпреки това, "аман от отпуски". Ами те тея госпожи имат три месеца платен годишен отпуск - кой почива толкова много да му се невиди... При вас как ще е този сезон?

Сега се сетих за кърменето - т.н. "стачка" е характерна за третия месец, следващата според "учебниците" е към шестия месец. Та в тази връзка си спомням, че Йолинка тогава беше писала, но успешно мина след съвети оттук, Ефросинка  Peace браво и на вас. Като че ли и при нас нещо такова се вясва, но и аз просто давам да суче по начесто, от около 2-3 дни и нощем се буди през 2 часа, но и нека да не забравим и покачването на температурите - все пак и това оказва влияние...

Миналата седмица си купих подарък от фирмата - най-накрая - линк не мога да дам сега, че нещо ми се скапа връзката, но има снимчица в ХОБИ - за по-любопитните. Wink

Айде, стига съм писала, че стана .... Приятен ден
П.С - Чара, как е новото возило?

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 10:47 от emi_bademi

# 249
  • София
Добър ден от нас Grinning

Най-напред да честитя вчерашния празник на дечицата  Да са живи и здрави и много да ни радват  Grinning
При нас общо взето не се усети много празникът- Камен още будала, не разбира Grinning а на Георги подаръкът е билети за представление за Мечо Пух, което е на 14 юни, та и той не се почувства много празнично.

emi_bademi , как понесе каката операцията? Добе ли е вече?

Роси, честита победа на Божидар Grinning Дай Боже всеки му такава радост и гордост Grinning А Алекс ми е слабост, много ми напомня на Георги като бебе Grinning

Като гледах снимките на нашите сладури( за н-ти път Mr. Green) вече се вижда как се очовечват и всяко има свои уникални черти Grinning По този повод ааа73, страхотна снимка си направила на беба Grinning

За наспиването- при мен е "мисия невъзможна"-вечер лягам към 24ч.Сутрин Камен ме вдига 6-6.30ч. А от известно време баткото се събужда към 4ч през нощта  и заспива само след като му разкажа приказка. А преди това дребос пък ме е сабудил за манджа, и аз искам да спяааааа....

Миркам, много се смях, как ми напомни това, когато аз пък си заключих ключовете на колата вътре и посред нощите съм си я "крала" с едни телове, канапи... Grinning

Ставам, че единия мрънка, на другия му се акало....

# 250
  • София
Добро утро!
Мозилка, изобщо не се извинявай! Няма за какво! Ние сме толкова много, че е нормално човек да се обърка! Hug
Бубе, Честити Месечинки! Да сте живи и здрави всички!  bouquet
Ефросинка, благодаря ти за инфото! Много исках да го взема, че може да си сменяш и играчките, а и е на много прилична цена, наистина. Hug
Дездемонка, успех! И аз мисля да се включа, само че да не ям след шест вечерта, че от това натрупах килцата. Blush А нали се отделяли отрови, при отслабването и не трябва?! Или може би при разкото отслабване? newsm78
Драконе, стискам палци! Praynig
Еми, Hug! Какво да ти кажа, положението и при нас е същото. Разправии и кандарми до безкрай, какво да обуе и какво да облече. Но аз не правя компромиси! Twisted Evil Принципно харесва дрехите, които й купувам. Винаги обаче ги съчетава точно така, както не трябва - или не е подходяща дрехата за сезона или нещо цветовете се разминават......Обожава да се кипри и най-вече налита на поли и рокли. Peace
За играчките, всеизвестно е Embarassed, че масово купуваме кончета. Това съм разрешила, както и някои други неща, като например дрешки за кукла бейбиборн, каквато имаме, книжки за прочит и оцветяване, занимателна литература, пъзели, някоя и друга плюшена играчка, тъй като събираме героите от приказките, кукла Барби, но тя не проявява интерес към тези създания Embarassed. В общи линии, всички знаят какво харесва Лили и това й подаряват. Като по-малка, докато се ориентира и аз купувах какво ли не ooooh!, но преди година замина всичко в нашата детска и така и "вълкът сит и агнето цяло". Peace
За бодитата и дрешките, изключително ми допадат на fuar baby, както и на Mothercare и Fox. От българските на Вис Виталис, например. Някой беше писал за H&M, C&А, имам много подарени такива, и аз съм купувала, но като влезнах в H&M, не видях това, което очаквах. Има и много боклуци, които предлагат. Най-добри от масовите производства са на Zara, според мен. Наистина са много здрави, като качество и хубави, като дизайн, прилични по цени. Лично мое мнение, което споделям!
Много дълго стана, извинете за което!
Хубав ден на всички ви и много Hug!
Очаквам хубави новини за Тео и Злато да драсне пак някой ред! Hug Hug Hug

ПС: хрумна ми идея, която да споделя с вас, ако сте съгласни: да си направим, като традиция, един път в месеца, или пък седмично да си правим срещи. Поне лятото, докато е хубаво времето? newsm78

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 11:30 от GoldenEyeful

# 251
  • ВАРНА
Дездемонка, успех! И аз мисля да се включа, само че да не ям след шест вечерта, че от това натрупах килцата. Blush А нали се отделяли отрови, при отслабването и не трябва?! Или може би при разкото отслабване? newsm78
Да, при рязкото отслабване.
Слънчев ден на всички!

# 252
То аз докато се докопам до компа станало обед....
ОООО....Еми, Голданче...чакайте да видите какво чудо става на 7-8г. ooooh! то са претенции, то е чудо...но се радвам, че поне съм я научила да съчетава дрехите по цвят и материя, та като се облича сама поне да не ме излага....иначе и мойта си пада по лъскавкото... Crazy това го е наследила от майка ми сигурно, защото аз не съм с такива вкусове....
За бодитата - искам да ви споделя, че всички, които купих от пазара в Димитровград са със страхотно качество - всички са на местни фирми - "Сиси - Ди", "Жатам" и разни други...не си спомням имената им. След толкова пранета не са мръднали, а имам няколко подаръка от "Вис- виталис" и "Премаман" ами какво да ви кажа...може и да е случайност, но на едното му падна капса още на първото пране, другото пък така избеля от няколко пранета, че ме е срам да го слагам - изглежда все едно е носено от три поколения Thinking

Хайде изчезвам, че дребната е вече гладна....

Евелинка - къде се изгуби, липсваш на компанията.... Hug

# 253
Добро утро, мамчета, желая на всички хубава и спорна седмица!
Нека през нея се случват само хубави неща!
Нека новините за малкото юначе Тео бъдат все по-добри!
Нека болничките бебоци се оправят!
Нека бъдат пожънати нови победи и да има нови придобивки!
Нека имаме само поводи за усмивки!
Много слънце за всички вас!

На месечинките - честито!
А на бъдещите феврурки мога само благородно да завидя  Simple Smile

# 254
Бубе, да са ти живи и здрави куклите и все така хубави. И ти също да си все така прекрасна майка.   bouquet

Еми, за обличането на каката, аз също съм го оставила на самотек, само понякога се меся, като хептен прекали, но иначе тя си решава. Другата седмица ще ходят на лагер и тя сама си реди багажа, каквито дрехи си иска. Ще го проверя после разбира се, но така ме улеснява и мен.
Ние пък все още искаме играчки, най-вече кукли Барби или някоя от играчките на Пламен.  #Crazy
За вчера подаръка и беше игра на боулинг, която тя не успя да спечели, рева през целия път до вкъщи и общо взето сама си развали празника.  Rolling Eyes

Гледам Пламен има тук таме ухапвания от разни гадинки, сигурно са комари.  Confused Вашите бебоци хапят ли ги? Мажете ли с нещо, не знам какво да го правя, пък и той не може да каже сърби ли го.

Голдънче, как ми се иска и на мен да идвам на вашите срещи, ама сте ми далеко, тъй че засега ще се оглеждам на местно ниво за мами с бебета близки до нас. Ама за едногодишнината на бебковците трябва да се организира нещо и да се съберем всички, но има време до тогава.

Отивам да готвя и после на разходки.
Приятен ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт