Февруарски бебета мънички, молят се за Тео всички!

• 17 644
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Алекс, много ще ми е приятно да се видим! Hug Не съм видяла досега да има ухапвания, нито Лили, нито Яна. А иначе мажа с аутан, против насекоми всякакви. Peace
Мирка, за Димитровград и аз съм чувала много хубави неща. Правело се нещо като бит пазар и имало страхотни находки. Не знам точно какво е. А колкото до българските производители, както всеки път казвам, мат`рял много, ама требе ищах. Mr. Green Във всички сфери, не само в облеклото!
Момичета пишете, не се сърдете! Hug

# 256
  • Пловдив
Милички,нямам време да ви изчета-само искам да ви почерпя,защото днес имаме годишнина от сватбата.Колко бързо мина годината.Ето линк да ме видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=248807&view=1&photo=9
После ще я махна от тази папка,може би трябва да си направим папка,в която всек да може да сложи снимка на себе си,да се представим Thinking.
  bigdance2 Tada Two Hearts Two Hearts newsm38 luvbed 1dating
Нали не съм се научила да ги слагам тези хубавите торти(някой трябва да ми обясни).
Та така,хайде до после!

# 257
Бубе честито 4 месечинки, много усмивки желая.

Да споделя бяхме на въпросното изследване в София и слава Бога всичко е наред,да се оплача от невероятните задръствания, два часа пътувахме до София и още два часа вътре в , направо ужас/ да ме извинят софиянки/.
Онзи ден минахме и консултация сега бебетата са по 61см и двамата, Явор е 6.800кг. а Али 6.200кг., започнах да преглеждам статиите за захранване , решила съм този път да пробвам педагогическо, но да видим как ще е.

Борис от една седмица вече ходи на ясла и на мен ми остава  мъъъъъничко повече време. Да не се хваля много че........

Много ми се иска тази година да може пак да отидем на море, но мисля ще се организираме трудно, пък и моя мъж не е голям фен, той иска всичко да е обмислено, пресметнато, сигурно, а с тези малки деца винаги може всичко да очакваш/ това според него/, да сме познавали и знаели добре за условията и т.н.

И аз като Мирка Ив. ползвам бодита на фирма "Жатам" и разни други, и съм изключително доволна, не са мръднали, а и на Димитровградския пазар наистина могат да се намерят ценни находки.

Да попитам знам че е още рано, но някой срещал ли е да се продават едни проходилки, ама не са точно такива като стандартните, казват им walker, преди две години в Метро имаше струваха към 35 лв, а сега нещо не съм виждала?

Виждам че доста от мамите не пишат, явно има нещо което съм пропуснала в предишните две теми, тогава ме нямаше. А как са Зузулина и Борис?

Моля се всеки ден за Тео  Praynig

Mirkam  честита годишнина, с пожелания да отпразнувате златна сватба.

# 258
Здравейте.
Мирка М - честита годишнина! Да ви е сладък живота и занапред!
Естрелла - чудесно за бебоците и за изследванията и за мерките.
Ние днес отидохме на контролния преглед - лекарката набързо ни прегледа, каза че сме били по-добре, но ще трябва още известно време (ама не уточни колко) да си пием лекарствата и тъй. Миличката направо вече се изнерви нещо, снощи много плака, после видях че беше акала зелено. Яде преди банята, а след банята я облякох и уж кротеше в креватчето, отидох да изкъпя каката и като се върнах беше заспала дълбоко. Не ме събуди до сутринта.
За бодитата аз ползвам на няколко български фирми, най-вече това има в града, но не съм се загледала в името. Доволна съм защото нито пускат, нито са се свили и са мекички и удобни.
Прегръдки и целувки на всички и ставам, че Алекс ме вика.
П.П. - Естрелла - покажи снимки на въпросните Walker (проходилки), да видим за какво става въпрос?!?!

# 259
Mirkam, честито! Нека ви съпътстват много много години безоблачно щастие   bouquet

# 260
  • София
Честита Годишнина, Миркам! Да доживеете сребърна и златна сватба, в мир и разбирателство!  bouquet
Проходилките, са мисля тези дето детето стои отзад и бута, като количка, нещо такова:

# 261
Здравейте, момичета!
Тук съм, ама едва смогвам да ви изчета, че съм сама с двете деца. Вчера Митко можа да отдели 2 часа и ги разходихме в Борисовата градина, Блажко много се радваше на децата. Иначе Митко ми спретна "хубав" номер. Две поредни вечери имаше срещи на класа му и курса от ВИАС, отделно той мрази да почива и да си стои в къщи, та и събота и неделя работи, а ако не работи - спи. Останах с двете хлапета сама, пък Блажко особено иска много грижи. Затова и до компютъра не можех да стигна. Сега и двата броя си спят в креватите и имам някоя друга свободна минута.
Много се притесних, защото днес Маги имаше слуз в акото. Веднъж се беше случило (преди около 2 седмици) и после всичко беше наред. Чудех се дали не я оставих малко по-разголена и дали може да е от това. Надявам се да не е реакция към някоя храна, която съм яла.
Исках да попитам и още нещо - мажете ли все още бебетата с нещо след баня? Чудя се дали да не преустановя мазането, че става доста топло  Thinking. Блажко спрях да го мажа по това време миналата година, но той беше на 8 месеца  newsm78.
Стана голяма каша в главата, дано не пропусна някого!
На Мирка М - честита годишнина и да живеят в дом, пълен с деца, много любов и хармония!   bouquet
Драгонче, радвам се, че са ви изписали и малката е по-добре! Дано скоро съвсем да се оправи! Hug
Голдънче, радвам се, че си по-добре!  Hug
Роси, честита поредна победа! Да стават все повече и повече!  bouquet Hug
Еми, оперирахте ли каката? Бързо ли се възстанови?
За килограмите ми - имам да свалям още 4 - толкова, колкото ми оставаха да сваля след раждането. Надявам се като спра да кърмя да влезна бързо във форма, дотогава ще си ходя по-пухкава.
За дрешките - купувам евтини български дрешки. Толкова бързо умаляват, че не си заслужава да се дават пари за нещо по-скъпо. Е, имат и някоя друга по-префърцунена дрешка, но главно са подаръци. Пазарувам главно от Бялата къща. Дори в петък отидох и купих много дрешки на Блажко от там - панталонки по 3 лв, тениски по 3.50. боксерки по 2 лв. пижамки по 3.50 и т.н. Запазените дрешки, които са малки - пера и прибирам (без да гладя, че пожълтяват от седенето) за Маги.
За избора на дрешки - като чета майките с по-големи деца и ми става лошо какво ме чака. Благун е голяма "кокона". Сутрин като се събуди иска веднага да го измия, да го облека и да го среша и да му сложа парфюмче като на татко му  Rolling Eyes. Освен това трябва и да намажа бузите му с "Бочко". Дрешките той също си избира сам. Обикновено му предлагам 2 вида панталонки и блузки и той си грабва това, което иска. Дори чорапите държи той да си ги избере. Онзи ден му купих сандалки (пак той си избра между 2 вида) и като ги свалих в магазина да ги опаковат, той ми се натръшка на земята - искаше с тях да си ходи. Сега и в къщи ги носи, след всяко излизане трябва да му ги мия, как не си легна да спи с тях - не знам  ooooh!.
Играчки купувам 2 или 3 пъти в годината и то дреболии. Независимо от това вече сме заринати с играчки и също една част са за изхвърляне, други съм свалила в гаража. Всички ни подаряват главно играчки, та наистина вече сме събрали като за цял магазин.
За яслите и детските градини - надявам се от другата година и Блажко да тръгне, само дано да го приемат, че кандидатстването е истински ад!  Praynig
За срещите - съгласна съм!  Laughing Кога да е следващата!
Много се смях за дистанционното и полицаите , да си призная умирам от страх нещо да не изтупам през балкона.
Хайде, по-късно пак мога да се включа, че стана по-дълго.

# 262
Момичета аз сега съм на тема бебешко бънджи!Слагах Даная в едно такова!Малиииииииииии голям кеф беше!Някой ползвал ли е и какви са му отзивите Simple Smile
Иначе си харесах тази проходилка бънджи тук също я има и е по ефтина , пак беше голямо удоволствие за малката, ама хич не ми се дават толкова пари за няколко месеца само
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3542
Така че ще е просто бънджи Simple Smile

# 263
  • София
Eвелинка, аз мазах доста дълго и сега пак ще. Много е важно кожата на бебето да е овлажнена, особено на свивките и гънките, където лесно се протрива и подсича. Има много приятни лосиони, които са за топло време и миришат приятно. Това е мое мнение.  PeaceHug
Мари, много е красиво това чудо на техниката, а сигурно е и практично. Peace

# 264
  • София
Миркам, честита годишнина Grinning
Бубе, честита ви месечинка Grinning

Евелинка, откакто стана по-топло мажа Камен със Себа Мед, но млякото-много е лекичко пухкаво, бързо попива и няма това  мазно и затоплящо усещане. Даже ми остана малко от хидрабебето на Мустела, но след като почнах с млякото вече не ми се иска да го мажа с това и май ще го използвам за мен.

Драгонче, радвам се, че вече сте по-добре.

# 265
Благодаря ви момичета много за поздравите  bowuu  bouquet
МАРИ РУС..покажи едно такова бънджи детско ..ако може  newsm78 Това другото го знам ,което е заедно с проходилката , но само бънджи не съм видяла ..На мен са ми от полза много тези неща ,защото едната бебка докато се занимава в нещо такова мога да свърша някоя и друга работа ... Whistling Аз имам ето това и съм много доволна  Laughing.

Очаквам добри новини от ТЕО... Hug Praynig
Още веднъж ви благодаря .......  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
И аз да се разпиша днес GrinningМного сте изписали от вчера,досега ви четох.
Валерия,честита нова количка,давай снимки.И нашата няма напълно легнало положение(около 30 градуса е ),но не мисля че е проблем вече.Май трябва да си направим едно албумче с покупки,то имаше преди,ама нещо не мога да го намеря Rolling Eyes
Драгонче,радвам се че сте по-добре вече,дано скоро да се излекува Алекс и никакви болести повече Naughty
Роси,браво на Боби smile3501,много е умно момчето,на мама прилича Hug
Денил,бързо оправяй зъбчето,много е гадно да боли.Аз вече цяла седмица се мъча с един мъдрец Sad,сутринта ходих на зъболекар и ми казаха че могат да ми запишат час за 16 юли Shocked,ами отказах се Confused
Еми,и нашата градина излиза в ремонт за един месец,ама няма как ще се гледаме вкъщи.Иначе аз съм много доволна като изключим боледуванията. Crossing Arms
Алекс,аз ползвам за комарите вкъщи ултразвукова машинка на Чико,абсолютно безвредна е дори за новородени.Иначе за количката мисля да купя пак такава с батерии(тази която имам е за контакта),чудя се и за комарник.Петър го мажа с Аутан ,но за бебка не знам дали може. newsm78
Миркам,честита годишнина,бъдете все така влюбени и щастливи  bouquet  bouquet  bouquet
Естрелка,браво за мерките на близнаците Peace,радвам се че прегледа в София е минал добре и всичко с явор е наред.А за тези проходилки най-добре пусни снимка да ги видим.
Евелинка,аз Петър го мажех до 2 г и половина  Flutter,зимата с олио,лятото с мляко.Сега и бебка мисля да си я мажа.От месец и нещо я мажа с Хидра бебе на Мустела,преди това с олиото.
За бодитата-имам най-различни,от баткото също.Български хубави има на Сали,Венера също,другите фири не мога да се сетя.Мимоза и Тополино имам няколко много хубави,но не знам дали са български,може и турски да са .
Играчки купувам постоянно Crazy,тези дни пак се сдобихме със солично количество.Гледам да са по-евтини,че издържат по няколко дни само,Петър много чупи и после на боклука Tired
Бънджи не съм ползвала досега и нямам наблюдения,Мари Рус,това което си показала е страхотно,обаче и цената му е страхотна Money Money
За спането-Пухка,благородно ти завиждам,и аз искам да спя до обяд,ама не ми се е случвало откакто се е родил баткото.И аз си лягам вечер към 12-1 и ставам  в 7-7,30 сутрин,преди това ставам в 6 да кърмя.През деня много рядко ми остава време да подремна,докато децата спят имам за готвене,пране,гладене,простиране и какво ли още не ooooh!
Май много дълго стана,дано не съм изпуснала някой,до после Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 15:28 от mama avi

# 267
Честита годишнина Миркам!Бъдете все така много щастливи и влюбени!
Естрелка - ето този walker ми подариха мойте колежки http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3376
Приятен ден! Hug

# 268
# 269
Честита годишнина Миркам!Бъдете все така много щастливи и влюбени!
Естрелка - ето този walker ми подариха мойте колежки http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3376
Приятен ден! Hug

Да такова нещо имах предвид, има ги с различни играчки отпред, но и това май ми е скъпо  Wink
Ще трябва да видя и в Метро , там си спомням че бяха по 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт