Роси,на теб честит медалист
Дездемонка,сподели ако искаш как ще диетуваш.Аз имам нужда също да си махна 4 излишни килограма.
Ама покрай кърменето сериозно си хапвам и ако не си сложа някакво ограничение,ще се закръгля още

Тези излишните килца си ги качих след раждането

Чара,честита кола,със здраве да си я караш,безаварийно

Честита годишнина и на Миркам.

mari_rus за тези бънджита и аз се чудих скоро.Това на Фишър Прайс което си показала е страшно,
ама много скъпо тук бе значи - 350 лв. Наистина не си струва.Като гледах продукти на тази фирма в Америка са на 3 пъти по-ниски
цени от БГ.Ние купихме една люлка за 300 лв,там е 120$
Защо са толкова завишени цените тук незнам.Има някакви бънджита които се закачат за касите на вратите и децата подскачат там Евелинка аз мажа с хидра бебе на Мустела.Допреди 1 мес. мажех с преварен зехтин ,сега започнах с това.
Алекс,мислих и аз да взема от тези ултразвуковите машинки на Чико.Толкова малко бебе ме е страх да го мажа с противокомарни лосиони и спрейове.

. Това важи и за всички мами с по 2 и 3 деца.
.
.ритничетата.снимките от видеозона....дори родилното ми липсва....кога ли пак ще изпитам това вълнение
Не смятам да мажа засега бебето, Лили - да. А в къщи, странно, но нямаме такива нашествия. Дали защото живеем на високо?

Първо имаме едно нещо закачено на кошарата, пуска се мелодия и на тавана осветява картинки които се движат. Ами гледа го точно 2 минути и губи интерес. На активната гимнастика се задържа по 5 -10 мин. и то само ако аз съм наблизо и му местя играчките. Имаме и люлка пак с мелодии и т.н и там не му харесва. Най много обича или аз да му пея и да му разигравам разни сценки или да го нося из къщи и той да гледа. Е да ама така нищо не мога да свърша освен цял ден да пеем и играем. За сега най дълго се е заигравал сам с една книжка от плат благодаря на Чара от нея откраднах идеята. По повод на бънджито (това което се закача на касите на вратите) съм чувала хубави отзиви и смятам да купя в бъдеще. Скоро гледах едно бебе как подскачаше и много се забавляваше с него а и майката каза че е доволна. Уморявал се и после заспивал от раз