Февруарски бебета мънички, молят се за Тео всички!

• 17 644
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Бубе,честита месечинка на Вяра и Велизара,да са ти живи и здрави кукличките !
 Роси,на теб честит медалист  Heart Eyes
Дездемонка,сподели ако искаш как ще диетуваш.Аз имам нужда също да си махна 4 излишни килограма.
Ама покрай кърменето сериозно си хапвам и ако не си сложа някакво ограничение,ще се закръгля още  Stop
Тези излишните килца си ги качих след раждането  Crazy
Чара,честита кола,със здраве да си я караш,безаварийно   bouquet
Честита годишнина и на Миркам.   bouquet
mari_rus за тези бънджита и аз се чудих скоро.Това на Фишър Прайс което си показала е страшно,
ама много скъпо тук бе значи - 350 лв. Наистина не си струва.Като гледах продукти на тази фирма в Америка са на 3 пъти по-ниски
цени от БГ.Ние купихме една люлка за 300 лв,там е 120$  #Cussing out Защо са толкова завишени цените тук незнам.Има някакви бънджита които се закачат за касите на вратите и децата подскачат там  Laughing Обаче не съм чувала отзиви за тях.
Евелинка аз мажа с хидра бебе на Мустела.Допреди 1 мес. мажех с преварен зехтин ,сега започнах с това.
Алекс,мислих и аз да взема от тези ултразвуковите машинки на Чико.Толкова малко бебе ме е страх да го мажа с противокомарни лосиони и спрейове.

# 271
Мале, завзехме темата на февруарки 2009, май ни липсват все още коремчетата.  Blush
Изабелка и мамо Ави дайте снимка на тези ултразвукови машинки на Чико, че ние сме постоянно на отворен прозорец и все влизат разни гадини, ама иначе не се живее.
Наистина имахме албумче "Първите неща на нашите бебоци" или нещо такова, ама е изчезнало.  newsm78
Направих ново албумче, ама не съм слагала нищо вътре, ще преместя снимките от Хоби, които са с покупки на бебоците.
http://www.fevruarki.snimka.bg/album.php?album_id=251607

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 16:15 от alex99

# 272
# 273
Алекс,ние имаме такава ,вече 2 години я ползвам в детската  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1609
За количката мисля да купя такава  ,на батерии   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1612.

# 274
    Здравейте мами и ние вчера заведохме Давид в зоопарка по случай първи юни и се зарекох повече крака ми да не стъпи там. Просто не ми се коментира.
    Днес бяхме на ортопед в Горна баня (най-накрая  Embarassed) и всичко е наред. На 6 месеца пак.
    Честита месечинка на празнуващите.
    Еми Бадеми малко ме ядоса честно казано коментара ти за учителските отпуски, но за да не провокирам нов спор, а и понеже съм пристрастна ще спра дотук.
     Дездемонка като прочетох, че сте акали 2 дни поред и се зарадвах, колкото и тъпо да звучи. Но това за една майка на толкова малко човече си е радостно събитие.
     Евелинка всеки път ти се радвам колко си оправна и упорита  Hug. Това важи и за всички мами с по 2 и 3 деца.
     Бубе, Естрела вчера в зоопрка щом видех количка с близнаци и се сещах за вас. Просто незнам как се справяте  Simple Smile.

Ееех спомени, спомени. И аз навестих темата на февруарки 2009. Та по този повод - на 4.06. в 00:44 става 1 година откакто февруарки 2008 имат своя темичка. Заедно се смяхме, заедно плакахме, споделяхме радости и неволи. Но за тази 1 година се сближихме по един или друг начин. Дано оределите ни редици се запълнят отново.

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 16:56 от jjoy

# 275
така се разчувствах само.когато видях темата февруарки 2009.как минава времето само.липсва ми коремчето preggo .ритничетата.снимките  от видеозона....дори родилното ми липсва....кога ли пак ще изпитам това вълнение EFP

# 276
Ееех спомени, спомени. И аз навестих темата на февруарки 2009. Та по този повод - на 4.06. в 00:44 става 1 година откакто февруарки 2008 имат своя темичка. Заедно се смяхме, заедно плакахме, споделяхме радости и неволи. Но за тази 1 година се сближихме по един или друг начин. Дано оределите ни редици се запълнят отново.

И майката и таткото на Ина имат рожден ден, както и тя самата (много вероятно да е сътворена тогава). Забавно, нали?

Хубава вечер!

Hug

# 277
  • Варна
Естрелка walker видях в Хиполенда на фирмата Чиполино.Цената беше около 45 или малко повече,не се сещам точно колко.Много бяха хубави.

# 278
  • София
Алинка, бъдете здрави! Толкова е хубаво..... Hug
За комарите навън, ще ползвам мрежите на количката и столчето. Peace Не смятам да мажа засега бебето, Лили - да. А в къщи, странно, но нямаме такива нашествия. Дали защото живеем на високо? newsm78 При майка ми има обаче и там ползваме машинка.
За спането до късно, аз също успявам да си доспя, тъй като бебе спи до обяд - 2-3 часа. И с Лили беше така!
Бременностите винаги ще ми липсват! Това са едни от най-хубавите моменти от живота ми! Sad

# 279
Честити месечинки на малките принцески на Бубето!
Роси, браво на малкия шампион!Нека победите му продължат и на дъската на живота, а Алекс е невероятен красавец, пу-пу
Изабела, ние имаме от серията на Чико-Zanza No и устройството за включване в контакта:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1609
 и преносимото за количка:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1612
В нейната стая стои постоянно включено и въпреки това беше нахапана по крачетата-определено не съм доволна
И на мен ми стана много мило като видях темичката за Февруарки 2009

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 18:57 от Espoire

# 280
Хей, момичета наистина сте завзели темичката на новите февруарки. И на мен ми е много носталгично за всички емоции през миналата година, искам пак ....но засега ще поизчакам малко  Wink
За играчките направо не знам какво да кажа....имам чувство, че каквото и да купя все не се харесва. Не знам не ги предлагам в подходящ момент ли, или просто Лео не ги харесва, но вече започвам да се дразня, че си хвърлям парите на вятъра. А  те никак не са малко Naughty Първо имаме едно нещо закачено на кошарата, пуска се мелодия и на тавана осветява картинки които се движат. Ами гледа го точно 2 минути и губи интерес. На активната гимнастика се задържа по 5 -10 мин. и то само ако аз съм наблизо и му местя играчките. Имаме и люлка пак с мелодии и т.н и там не му харесва. Най много обича или аз да му пея и да му разигравам разни сценки или да го нося из къщи и той да гледа. Е да ама така нищо не мога да свърша освен цял ден да пеем и играем. За сега най дълго се е заигравал сам с една книжка от плат благодаря на Чара от нея откраднах идеята. По повод на бънджито (това което се закача на касите на вратите) съм чувала хубави отзиви и смятам да купя в бъдеще. Скоро гледах едно бебе как подскачаше и много се забавляваше с него а и майката каза че е доволна. Уморявал се и после заспивал от раз Laughing

Друго което се сещам да питам е за мазането на бебоците. Може ли някой да ми обясни защо  трябва да се мажат след баня бебетата? Лео се роди с леко суха кожа и тогава мазах понякога със зехтин. Сега обаче кожата му е много хубава и аз вече не мажа с нищо, но се чудя дали не бъркам ??

За банята да попитам? Как ги къпете? Ползвате ли някакви възглавнички и т.н. Лео стана много тежък (7 кг.) и много се изморявам и не мога да го изкъпя като хората и затова търся варианти други.

Честито на всички празнуващи  bouquet
Роси винаги много му се радвам на твоя умник. Все така да побеждава.
Тео бъди силен и продължавай да се бориш, момченце!

Бургаския отбор не съм ви чула да се срещате. Ние след един месец си идваме да се стоплим малко на слънце и ще се радвам да се запозная с вас.
Мери пиши!!! Защо се изгуби?

# 281
  • София
...Може ли някой да ми обясни защо  трябва да се мажат след баня бебетата?...

Много е важно кожата на бебето да е овлажнена, особено на свивките и гънките, където лесно се протрива и подсича. Има много приятни лосиони, които са за топло време и миришат приятно. Това е мое мнение.  Peace Hug Копирах от предният си пост.

# 282
Бубето ето бънджто
http://mal4o.com/product_info.php/products_id/925
Да наистина това на което бях пуснала линк е доста скъпичко но тук при на е с около сто лева по малко.

# 283
  • Пловдив
Здравейте,милички!благодаря ви много за честитките!

За мазането- аз продължавам да мажа Крисито след баня с олиото на Бюбхен,минах през няколко неща ,но от него останан най-доволна.Попива много бързо и кожата остава копринена.
Иначе мисля сега да купя и лосион на Бюбхен,защото по принцип казват,че лосионите са най-подходящи за лятото.А Голдънчето мисля беше писала за дфуфазно олио за баня-и аз го търсих,ама не го намерих( и мен ме гледаха странно като питах,а на официалния им сайт го има).
За walker-ите -или проходилка,или бънджи съм решила да не използвам нещо такова.Много ортопеди препоръчват тяхното неизползване.но това все пак си е въпрос и на личен избор.
За къпането-ползваме анатомично корито и малчо си ляга в него като в трон.Много му харесва и е изключително спокоен,докато го къпем.
За комарите-не мога да се доверя аз колкото и да дават,че е безвредно за бебета,да си намажа детето.Всичко е химия,братче.Ще разчитам на мрежа-и вкъщи на прозорците, и комарник върху количката.
Ех,Алинка,какво съвпадение!!!Ама нали знаеш,че случайности няма Wink
Роси ,прекрасни дечица имаш!!!
А относно бременлинките си спомням как миналата година невярващо гледах теста с една налудничава усмивка,както каза мъжът ми,защото докторите ме уверяваха ,че нямало да мога да забременея скоро.А то мъничкото ми бързало ,бързало да се появи на света и да стопли сърцето ми ,да ми покаже най-великата любов на света-майчината.Разчувствах се... Simple Smile
Хайде лека!
п.с:забравих да ви кажа ,че дистанционното не работи Joy Laughing,дам.Мъжът ми се опита да го сглоби,но аз нали слязох след доста време и някоя кола е смазала там незнам си какво кондензаторче.Както и да е,славно загина в боя...
Голди,а съм от Пловдив,бе душа,ще го търся още на местна почва.

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 00:28 от Mirkam

# 284
  • София
...А Голдънчето мисля беше писала за дфуфазно олио за баня-и аз го търсих,ама не го намерих( и мен ме гледаха странно като питах,а на официалния им сайт го има)....

Миркам, точно като извънземно! Laughing Но сега го има и в Неделчев, и в магазина на Чиполино, в Красна Поляна. Поне за тези две места се сещам на прима виста. Струва около 9 лв. и е невероятно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт