М & БИ - 70

• 20 283
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Добра вечер-малко късно,но сега намирам време-
готвим се а изпити и за заминаване-ншаала  bouquet

честит ден на детето

Бог да бди над безгрижните игри на децата от целия свят :pray:

Лека нощ и весела неделя-ако някой се чувства дете-поздравен е  bouquet

# 211

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,нека вярата ,надеждата и любовта никога  да не напускат нашите деца!

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 01:43 от magda_mm3

# 212

Честит ден на нечицата ,да са живи и здрави ,весели и безгрижни. Аз чакам и от бисерите им , мами и вие сте поздравени .Поднасям ви пълна кошница с ароматни казанлъншки трендафили.

Желая ви всичкото щастие на света  Hug Hug Hug

# 213
 baloniЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baloni
СКЪПИ МАМИ, НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ, ЖЕЛАЯ НА ВАШИТЕ ДЕЧИЦА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА И ВИНАГИ ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С ТЯХ! newsm10

# 214
Весел празник на децата - 1 юни!!

Да са живи и здрави и много много щастливи всички деца и много да ни радват.

Пожелавам и много весели бебоци на всички бъдещи майчета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 215
Честит празник на всички деца
и на всички възрастни, успяли да
съхранят в себе си по нещо детско!

Безгрижно детство и много щастие!
И не бързайте да пораствате...            
http://i111.photobucket.com/albums/n131/mermaidz_aria/Birthday/mermaids.jpg

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 14:46 от Дивиана

# 216
Честит празник на всички слънчеви дечица и на техните прекрасни майки! Да са ви живи и здрави, много усмихнати, безгрижни и послушни! bouquet

А за техните мили мами по едно кафе.. да имат сила за дългия ден, който ги чака  Joy

# 217

Честит 1 юни на вашите съкровища,да растат все така умни,красиви и да ни радват
Марси,благодаря вече съм по -добре,но сега вече се притеснявам за пътуването,все пак са си доста часове.
Магде-спокойно скоро ще се уредя с баницата,да ви е сладко. Hug
Амал-сигурно се готвиш за тържеството,аз само един път съм ходила там,като завършваше дъщеря ми 1 клас, нали малкия беше бебе тогава.
Дуа -сигурно се вълнуваш от пътуването,колко ще останете там?
 Деси-тази буболечка е отврат,точно става за диетуващи,за да не хапнат скоро нищо сладко. Sick
Ясминке-как си,за кога ни готвиш изненадата? newsm32

# 218
ЧЕСТИТ ДЕН НА ДЕТЕТО!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И ДА НИ ПРАВЯТ ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВИ С ПРИКАЗНИТЕ СИ УСМИВКИ И ЧАРОВНИ ОЧИЧКИ!!!

# 219
Привет момичета кокичета  Hug

Честит празник на всички дечица, безоблачно и щастливо детство им желая

Аз се поизгубих, поради ред причини, но когато имам време следя темата, доколкото ми е възможно...

amal, лека бременност и от мен  Hug
марси, честита ти годишнина на тунизийска земя, четох темата за Тунис в пътешественическия...доходи ми се много, но още не са сигурни нещата в стадии на проучване съм.
Сабинка, питала си преди време за хената в моето албумче, да на мен ми е правена, аз съм любител на хените, но да не са много претрупани рисунките, мерси са комплимента за снимката в пустинята  Heart Eyes

Добре дошли на всички нови мами и момичета и приятно събеседване  thumbsup Аз не съм "арабска мама" но обичам арабската култура и имам приятели от този край на света  Grinning

Дани, добре завърнала се и на теб, сигурно нямаш време покрай трите моми...да нацелуваш малката Ясминка  Wink

рени, много вълнуващи събития те чакат, желая ти да се заредиш с положителни емоции и незабравими моменти  Simple Smile

Дуа, дала и на всички, на които предстои път на някъде приятно изкарване  Sunglasses

На всички останали поздрави от мен!

кате марок, организира ли групата за Хилтън, има ли още места?

Дина, ако нямаш напротив и аз може да те добавя във Фейсбука, ползвам го също. Голям чаровник е момченцето ти. На теб бързо оздравяване.

# 220
  Честит празник на всички дечица! Да са живи и здрави и да растат щастливи и обградени с много любов  Heart Eyes  А днес нека се забавляваме заедно  Party  и си спомним за нашето детство и лудории  Simple Smile

Ани  wavey  здравей , появи се и ти , снощи си мислех за теб  Hug Включвай се по- честичко   bouquet

# 221
Анисим, виж кои сме:

Нафасима, Другарче, Абра и /щерка- може би/, Амал, Рали, Саратед, Самира, аз Катя, 2-ма други хора, с които работим по проект и Посолството 2-3 пъти ме попита дали те ще дойдат - значи трябваше да ги поканя, но ще седнат на друга маса, и два свободни куверта до довечера - до 18 часа: взимаш ли един? Обяви тук на обща моля. Все ми ще и Магдето да дойде, но си имат работа хората. На 4 юни ще знам колко още други куверти ще имам. Сега е последното прозвъняване на хората.

Тръгвам за училището на Карим!        

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 10:58 от akhyal_katya

# 222
 baloni

Здравейте и от мен !

Честит празник на дечицата ви и на вас, мили мами !
Детето на колежката е разляло сладолед на клавиатурата последните дни и сега чистя  Mr. Green и се радвам, че отново мога да пиша.

Честито на празнувалите, които съм пропуснала !
Здраве, усмивки и пътешествия !   

# 223
Кате, окей тогава щом има още места моля те запази едно кувертче   bouquet Ще ми е приятно да дойда и да се запозная с всички Вас! Мероприятието е на 10 в хилтън от 19.00 часа, нали така? Как сте се организирали с кувертите, преди вечерята ли ще ги вземем, ако искаш пиши ми на лични да не спамим темата.

# 224
  • по пътеката
привет! стискайте палци на зрелостниците днес, синът ми е на матура!  Praynig Praynig Praynigнаправо съм в паника и притеснение, какво е било и какво е направил!
4естит празник на децата! много здраве,успехи, късмет в живота им и да ни ги пази бог!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт