М & БИ - 70

• 20 761
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Рени, тоз сервиз ми взе очите   Money  как обичам такива неща. Добре, че често съм при мама, защото тук в Студентски имам само 1 сервиз и то обикновен и едни грозни стъклени водни чаши  Cry

Нафасима, аз съм хвърлила око на червеното ти афганско костюмче  Money   Дори си се представям как ще ми отива....   Joy   Идвай , идвай към СФ, ако не преди мароканската вечеря ще притичам Peace

Снежна, милата ми баничарка, още няколко дни и ще оспокоиш душица  Hug

Хаяти, как си  ,мила?

Айде, да ставам, че яйцата за закуска ще станат твърдо сварени, да не казвам каменни   Embarassed

# 196
Латея, ех че хубаво - така те искам! Мерси мерси, взимам си кексче веднага. А сега наистина пия кафе.

Нафасима, маскарпоне е бяло меко сирене - примерно нещо като извара, но много далечно... Продава се тук. Какво казваш - в твоето хубаво студентско градче няма кина? В София пък от кина да не се разминеш! Ето тук аз гледам за филмите: иначе последно бях на кино миналата година лятото!  Grinning
Но иначе - редовно се информирам.

http://www.programata.bg/index.php?page=cinema&ln=1&city=1

Днес може би ще отида да гледам "Музиката на Истанбул".

По този повод ви поздравявам с тази песен:
http://www.youtube.com/watch?v=dQNzICylbTE

Рени, много емоции и промени ти предстоят. 

До скоро!!

# 197
Нафисима да разбира се аз поисках насила никой не може да ме накара пък и това е грях насила или заради някой да го приема.Ако не бях поискала просто щяха да ми направят сватбата без да съм приела исляма. Grinning Grinning Кате така си е много е хубав този сервиз.

# 198
  • по пътеката
мерсаж за кафето и сладките! аз в4ера правих сютляш(мляко с ориз) та малко си развалих режима ! да  не казвам  как си оправдах една лазаня и един тажин, баш не по график! ама днес ще гледам да съм жаба като тези на катето и на вода до удавяне!  Mr. Green
ей, бани4ките, как си? мина ли гадното ве4е?
жасмин, да стискаш след срещата да раждаш, близнаци или рак-осмокрак ще е син4ето? newsm78
и ние се пробваме да теглим индиана, ама ве4е няколко дни няма готин нет, и на няколко процента спира да се тегли! тези направо са за гърмене от фирмата, една страница не отваря като хората!харесвам харисън, ама да видим как са го направили? ние снощи един "ужас" гледахме ,ама як "ужас", отдавна така не сме подска4али на стола! Crazy
кате мароко, за мене  нещо няма ли новинка, някакво раздвижване на идейно ниво?
рени, имах видение, 4е си някъде  на път, по4ти съм познала зна4и? а за исляма се иска ли4но решение, ако си готова и го искаш сама, дерзай!
я да питам само за протокола, тези, приели исляма, преди това в каква степен са били религиозни? тоест , интересно ми е един дълбоко вярващ християнин как сменя религията си?  newsm78
рени, то големи промени в живота ти настъпват зна4и, вземаш базова роля в семейството, след това сватби, представяния! хубаво време за спомени!  bouquet
сабинка, ей да пазиш бисерите на сладурите, да се похилим после!  Hug Crazy Laughing
тони, голям сладур тарик! расте като гъбка! как сте вие, свикнахте ли на канадското всекидневие? Simple Smile
нафасима, слагай носията и не се замисляй, тя си е много красива!
кате2, я сложи кафтана! а кате1, онова 4ервенкото ,дето й ходи! Peace
гали, евала за куража, ей такива хора са пътеш?ствениците! хем широко скорени, хем с отворени о4и и сърца, хем смели!  bouquet
скай, много оби4ам сладкиш с подобни сиренета! при нас подобни като маскарпонето са вид сирене-един покрив правя от форума, тука го имат за хай клас по празници! обожавам смесен вкус! сладко-солено като ябълка +сандви4 с кашкавал и шунка или бекон, затуй съм кръгло кюфте, 4е ям дето все не трябва!затуй кускус без стафиди  ми стои някак недовършен! bowuu  chef
кате2, наглеждай ги групата да си хапнат от вси4ко, после да не кажат ,4е не са  опитали това или онова! hahaha

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 11:48 от marsy

# 199
  • In a surreal moment!
Здравейте момичета !
Искам да ви направя съпричастни към едно добро и велико дело .
Преди време Рали пусна линк към камера на живо от гниздото на щъркели и коментирахме .
Днес с мен се свърза авторката на идеята и изпълнението ,
потребителка от нашия форум - Verdad - да ми благодари , че съм се трогнала от начинанието им.
Щъркелите се казват Стамбо и Лина , живеят в гр.Стамболийски и имат 4 дечица .
В момента тече конкурс за избиране на имена ТУК , може да пуснете идеите на вашите деца , има и награди .

Моля всички , които имат желание да разпространят идеята на нашата съфорумка , да го направят като копират този линк в подписите си . За да е активен линка трябва да се копне от цитат на поста ми - Благодаря на тези , които го направят !

# 200
Рени-поздрави за сватбата и за присъединяването ти към все по-разрастващата се религия:Исляма Heart EyesМога да те уверя,ще си на прав път,ако имаш въпроси,питай без да се притесняваш HugС времето ще разбереш много неща,няма въпрос без отговора да е посочен в Корана,хадитите или сунната Simple SmileМного се радвам на решението ти!

Гали-много си сладка ти,личи си,че си много щастлива още от границата Party

Креми вярно изчезна,дано да е добре,сигурно е заета с работа...

Хайде аз да изчезвам,тук е жега и задух,но това не може да спре мама да обиколи всички магазини TiredСкоро ще пусна снимки,снощи бяхме на едно корабче и се щракахме Party

Успешен ден на всички арабски,пакистански и африкански красавици!!!

# 201
http://i121.photobucket.com/albums/o207/bicfomh/gg01/flower/flower030.gif

Цветя за празника на Марси и за Дуа- защото ,след толкова  несправедлива История- ще си се прибере в дома си в Ливан

Събинче--Петра ми е мечта и на мен...красота.Сарко там заведе новата си жена и гледах предаване ...Великолепие . Догодина грабвай Близнетата и почвай обработка на Мъжо от сега ...виж Гали как е решила и е отишла в Сирия....БРаво   bouquet

Магде- пак вали,...като тази година дъжд тук не съм запомнила -ама пък едно зелено и свежо в парковете...сам че не може да си поседиш -мокро.Ама забелязах че кожата се прочиства-светва някак си-и няма пъпки,няма нищо!Сега си обяснявам наистина Колко е важна Хидратацията...Водата съживява клетките на кожата-моята не е от най-най добрите-мазничка е...ама с този климат тази година....сама си се изчисти  Joy
Оченце - мерси за подаръка .А ти се учи -скоро четох че Соня Васи плетял шалчета и шапки и ги продавала в Холивуд....и ного се търсели от Звездите....и тук -плетеното на ръка е Скъпо

Рени-наистина ти предстоят незабравими моменти.  bouquet Искренно ти пожелвам да намериш себе си в решенето,което  си взела.  Да не ни забравиш и ти-аз съм заинтересована да разкажеш как точно ще се случи промяната ..разбира се и да те видя с красивите ти сватбенни дрехи   bouquet

Видях бебето на мама Даниела-да и е живо и здраво-малка кукличка

Хаити-колко точно си го казала Мила-само Един разполага.....Аз вчера бяхв онко болницата да е видя.Цяла сутин си разговарях сама  мисловно какво да и кажа-как да е окуража.Оставих Раян наедна комшийка и отидох-аз все си повтарям разни фрази,и ми дават кураж...Не ти е истински приятел, този който ти трие сълзите, а този който не ти дава повод да плачеш!
....Викам си сега ще  дам от моя Кураж....ама като влезнах,като е видях -дребна, свита в онова легло и.....всякакви фрази и куражи ми се изпариха-Наревахме се взаимно.-...ама то и това Пречиства!

Биби-аз пък смъкнах Мемоарите на една гейша....брейййй -бях прапуснала д го гледам и се впечатлих! Иначе влезнах в Замунда да търсяДа срещнеш Джо Блек-...обожавам тоя филм...ама попаднах на мемоарите и сега съм на Гейша вълна  Joy

http://dl3.glitter-graphics.net/pub/384/384783f9zzfy177s.gif
И на японските, като на арабските жени ....дават цяло състояние за Рокля-било то Кафтан или Кимоно .И там ени церемоии,едни мазила....

Отивам да гледам снимките на Гали   bouquet   bouquet   bouquet.Марсито вече  каза че е Красота

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 14:44 от Дивиана

# 202
  Привет красавици!От мен  малко грозде,ей такова е в градината на свеки-най малкия грозд е 3 килограма.Тази снимка я намерих на сайта на роднина на мъжа ми и нищо чудно да е наистина от нашата градина.
При мен днес е лудница.Баща им изпитва младежите за изпита по арабски в понеделник.Започва се.Аз се канех сутринта да гледам бон апети(готвеше леля ми и съпруга и малтиец).Да ама Яси иска да правим баница,Снеже сетих се за теб,ама ще се развали до там ако ти изпратя.Е направихме я ,но през цялото време Яс ми помагаше и иска да бърка с пръстче в сместа.Едвам го удържах с една ръка ,а той нахален само пита -Може ли да бижем? Аз- не,а той- е ще бижем тогава .След малко пак пита.
И аз като Скай изпитвам ужас от сурови яйца.
На всички Hug

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 01:44 от magda_mm3

# 203
А тази дама леля ти ли е? Аз я гледах на "Бон апети", магде. Хванах едно ястие - риба тон с портокал, после - пълнени домати, накрая - канелони със сирена: тънки спагети се сваряват, объркват се със сирене - пак като извара и настърган кашкавал, но той човека ползваше италианските сирена, черен пипер и маалко масло - запечени накрая - като пататник: в един тиган и се обръща в друг тиган. Много красив мъж на възраст е съпруга на леля ти - и тя също е чаровна. 
А пък сега започва да вали - с едри капки! Дано утре е хубаво времето.

Уха, представям си какво е, когато се подготвят децата за изпит! А между другото: твоите деца и децата на Дуа са в едно училище, но то е различно от училището, в което ходи синът на Амал, нали?

Аз пък днес най-накрая намерих едни накрайници за крем - за въпросните тарталетки например. Лошото е, че случайно ги видях в един магазин за 1 лев - купувах саксии. Взех няколко опаковки, че ми се виждат много "стока за едни път", а и като се замисля колко са "полезни" /безопасни/ артикулите там .... ама на!

Имаще и един метални формички - като за изрязване на тесто. Стават и за изрязване на филийки за хляб - като за сандвичи-хапки: ето, ето....пак за манджа говоря!

Сурови яйца.....бррррррррррр.

# 204
Ето ме момичета !
Вече ще съм сравнително редовна като присъствие .
Честито на всички ви и за всички празници и събития , едва ли ще мога да изчета написаното от вас до тук .
Така , че ако се повтарям за нещо и досадя на някоя от вас с въпрос да не се сърди .
На всички нови добре дошли , а на старите добре заварили !
Мърси , мерси за посредничеството !

# 205
  • по пътеката
дани, появи се най-после на нета! bowuu ако те пусне  мъжо и децата дове4ера, ако ли не утре свиркай!  bouquet

# 206
ЗДРАВЕЙТЕ КРАСАВИЦИ!!!.Water Lily права си така си е знам,че наистина съм избрала правия път.За мене лично исляма е истинската религия разбира се вярвам и в предходните религии но вярвам,че със всяка следваща дадена религия Господ ги е усъвършенствал и последната която е дадена е най-съвършенната.Никой не ме принуждава това си е лично мое решение. Grinning GrinningМарсида до момента съм християнка цял живот съм била такава разбира се след като приема исляма не се отказвам от вярата си в християнската вяра защото за да приемеш исляма нямаш право да отричаш другите религии.След като прочетох Корана след като моят мъж ми разказва много неща за Исляма просто вече съм убедена в своя избор. Grinning Grinning.Знам,че няма да бъде много лесно трябва да науча много неща но ще се справя. Grinning Grinning.Една песен поздрав от мен за всички http://uk.youtube.com/watch?v=8n6dgsGMiFw  и един поздрав с една песен която много харесвам свързана с Исляма http://uk.youtube.com/watch?v=kiGbPUuYI3s

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 22:15 от reni31

# 207
nafisima,dalaразбира се всичко ще разкажа а за снимки да знаете ще има много. Laughing Laughing  Още една песен от мене  http://uk.youtube.com/watch?v=9wPjKjqcsZY&feature=related    Dala пожелавам и на теб приятно изкарване в алжир.нали скоро и ти ще ходиш.

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 23:03 от reni31

# 208
  Здравейте момичета!
  най-после включване от мен- на няколко пъти сядам да пиша, прочитам написаното от вас и все трябва с нещо да се захващам Crossing Arms
  Ние сме си сами с малкия 90% от времето, а и безобидната хреме се превърна в доста сериозна настинка- само при мен слава Богу- той е добре, но аз от вчера се сдобих и с кашлица и много се притеснявам да не го прикача и на него.. Вземам необходимите мерки , дано скоро сме по- добре Praynig
   Иначе време то е разкошно и не мога да го лиша от разходките , само че си се разхождаме сами и не се спираме по парковете както обикновено да не заразим и други дечица.
    Ние в понеделник трябваше да пътуваме за Бахрейн , за да прекараме 1 месец там с нашия тати и после всички заедно да дойдем пак насам , но промяна в плана- оставаме тук понеже съпругът ми ще отсъства по- голямата част от месеца и няма да има смисъл ние да сме там на тази жега и пак да сме си сами. Остава да чакаме края на юни, иска ни се да отидем на планина за 10-тина дни, но трябва да се заема по- сериозно с организацията и резервации, а още не съм решила къде?
   До сега винаги сме ходили на море, а зимата на традиционните - Пампорово , Банско , Боровец и наистина нямам много впечатления от планински местенца за почивка- познати и приятели препоръчват Циговчарк, Паничище , Трявна... на мен ми се иска да е тихо и спокойно местенце с красива природа- може да е в близост до някое градче , но може и да е уединено, но все пак трябва да има условия за малко дете- вие имате ли някакви препоръки?
    Najmad Al Maqhreb  аз  ползвам доста активно Facebook- може да ме намериш на Дина Павлова- ще чакам да се включиш там HugИма доста снимки качени.
    Аз от днес започнах със записките Laughing Опитвам се да сложа ред- да не бъркам вече- кой къде се подвизава, колко дечица има и как се казват , кои мами чакат бебенца- интересно е , дано скоро да ви впечатля Joy Joy JoyНаистина сте много- но от това по- хубаво, здраве му кажи!
   Сега ще приключвам , но скоро пак ще ви досадя Laughing Embarassed
   Поздрави на всички и благодаря още веднъж за топлото посрещане!

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 00:23 от Dina767

# 209

4естит празник на децата-да са ни живи и здрави и много щастливи

дина бързо оздравяване и на 2мата  Praynig
рени 4акаме снимки от сватбата bowuu
дани дано ве4е се появяваш по 4есто
свеар къде из4езна-скайпа ти е вклю4ен,как си как е Мохамад Амин,каките завършиха ли ве4е newsm78
кате нали поиска да по4ерпя-ето ,дано ти хареса  Laughing

http://www.chocablog.com/wp-content/uploads/2006/10/oddCake.4-1.jpg

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 14:45 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт