М & БИ - 70

• 20 763
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Цитат
Теди, ела и в мойта кухня/веранда . Утре като се наспя ще правя пълна чистка   Че съм насабрала сума ти отломки Все събирам кутии от сладоледи, уж да ми трябват за нещо, но никога не ги използвам...
Шилан и Шиар - проблем никакъв нямаш, имам натрупан богат опит при сходни условия, т.е подобие на кухня на остъклен балкон и наличие на майка/мойта де/, събираща пликчета от Била, кутии от сладолед и т.н. Единствената разлика доколкото разбирам е във факта, че тя грижливо ги нарежда в пликове и така улеснява моменталното им изхвърляне  от моя страна, ама само в случай, че ми дойде меракът  за чистка и взема че се развихря/ е, това не се случва чак толкова често.../ Embarassed
Bliznacite,, мерси за пожеланията   и прекрасния поздрав!Това лято ще водя и мама да разгледа тез хубавинки - Петра, Джераш, Вади Рум, Акаба и т.н!Преди 3 години тя пак идва с нас, ама се дърпаше за по-отдалечените маршрути заради пустата жега..Ама тази година няма такива оправдания - понася ми, не ми понася...Всички в строй  - баби, деца и внуци Wink

# 181
Привет, момичета!
Много благодаря за доверието да видя албумчетата!
Деси ми даде паролата преди около два часа. До сега разглеждах. Много сте сладки всички, а дечица --------------------- Simple SmileСЛЪНЧИЦА............Да са ви живи и здрави ! пожелавам на всички ви много да се гордеете с тях! Grinning
А за пътуването - леле направих над 800 снимки. Качих десетина от тях, но те са само от втория ми ден в Сирия!  Laughing ще претоваря албума Embarassed Снимала съм и много готини пейзажи, но предпочетох като за начало да поставя по- лични фотоси. Да качвам ли още или да изчакам няколко дни и да изтрия тези, а на тяхно място да кача други? Кажете как е по-редно с оглед обема на албума Confused
А за впечатленията ми, оле, казах ви вече колко много съм очарована от цялото ми пътуване, но ще го кажа пак и даже ще потретя : ВЪЛШЕБНА СТРАНА. Бях чела преди време, че в арабските страни времето тече по друг начин - много бавно. Но едва сега осъзнах какво всъщност прочетох тогава. Страхотно спокойствие, като се започне от бавното и спокойно пресичане на иначе страшното движение по улиците и се стигне до точността на срещите и чакането. Няма го този стрес, при който живеем в бг. Няколко пъти виждах как в големия трафик две коли се разминават, спират и шофьорите явно се познават, започват да си говорят нещо. А колите след тях ги чакат........... Simple Smile никой не им подвиква, никой не натиска клаксона нервно, никой не ги ругае................. Simple SmileВсички чакат спокойно. двамата свършват разговора си, разминават се и всички си продължват..........................Боже,........... в бг щяха да се избият #Crazy Въобще - неузнаваема толерантност!!!!!!!!!!!Много ми допадна, ако навсякъде е така...............леле, колко спокойно щяхме да си живеем.
Впечатли ме природата, много. Особено по пътя от Дамаск към границата с Ливан!!!!!!!!Имам снимки, ще ги кача.
Ще разказвам още, но сега стана дълго, да не вземе да изчезне ....случвало ми се е  и ентусиазмът след това леееееееееко спада......
Хаяти, точно Ру е момчето. Много е готин. Много открито и чаровно момче. Впечатли ме много страстта, с която защитава каузата, мнението си. А семейството му е разкошно!!!!!!! Срещахме се няколко пъти и смея да кажа, се сприятелихме Simple Smile  Вие познавате ли се?

# 182
  • София
Момичета, затварят ми се очите..Откога го чакам този заветен петък, да да се наспя като хората /ако ме оставят, разбира се/.Пожелавам ви лека нощ и приятни сънища!

# 183
Галииии мила ми, лично не го  познавам ,но го чувствам толкова близък.Говорим си постоянно и той все ме информира ако изникне нещо ново.Добро и възпитано дете а и му личи арабската кръв, красноречив и естествен.Така се радвам за вас ,още не съм разгледала снимките ,но вярвам че ти се иска да разкажеш на целият свят - колко грешна представа имат за живота в този район.
И на теб ти е направило впечатление толерантността по пътищата, ех то няма думи да се обесни  Hug Hug Hug

# 184
Хаяти, много си права за предсатвата на хората. Като споделихме аз пред моите колети, а съпругът ми пред неговите, къде ще ходим, всички ни гледаха с ококорени очи. Някои дори ни казаха, че не сме добре......... ShockedЖалко за тях..........Даже малко ми е мъчно за хората с предрасъдъци. Но .....какво да се прави, има ги и такива - много даже.
Днес ми беше първият работен ден след отпуската- разказвах, разказвах........Впечатлиха се, и то много. Хората просто не са информирани, а и няма от къде. Докато се ровех из нета преди около месец, открих, че само две туристически компании предлагат екскурзии в този район и то не постоянно, за разлика от рууските. Даже в официална страница, представяща страната - Сирия,  е объркан телефонът на посолството на Дамаск в София Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed и си стои така вече седмици, и хората го знаят, и продължава да си стои грешният номер изписан.....................................
А с Ру трябваше утре, пардон, вече днес да се видим, но му предстои изпит и затова ще поотложим Simple Smile
Моите слънчица са ранобудни, а Марти иска да гледа "Уди кълвача" в 06.00 сутринта, затова трабва да отивам да лягам и "бързо" да спя, че шест часа е многоооооооо скоро. Желая на всички лека и спокойна нощ! smile3520

# 185
  • In a surreal moment!
Гали - слагай не бой се , кутията ни е почти празна , само някакви си 15% са заети - слагай пък по нататъка ще махаш , ако се наситим да гледаме ....аз си изчаках чакалото ....давай още от Халеб и от Дамаск и от Десито ....абе....още ли си тука ....бегай , бегай в снимката ...

ОК - сега спинкай , ама утре непременно , че само ме раздразни ...цъгнах , цъкнах и те свършиха ...аааааааааааааааааааааааа

пуши ми се и съм мноооо нервна .....ей сега ходих да се разправям с едно по- нервно от мен куче , на комшиите ...драпа по толямата им тенекиена врата - забрави ли го на пътя ...тресе се вратата , цепи мрака , а те спът кат умрели ......пак съм нервеннннннна

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 01:36 от Другарче

# 186
  • USA
Галииии-същото щях да пиша,но другарчето ме изпревари,има място още за много снимки,давай ги,че и на мен ми е много интересно.И все така да пишеш отдолу къде са снимани,да не се чудим.
Вилииии,да не запалиш сега моля те,по-добре си хапни нещо,при мен действа като съм нервна.
Близнаците-и вас ви видях,много сте сладки,ще ни липсвате.Затова предлагам мама да носи един бележник и в него да записва подробно всички бисери,а като се върнете да ни пуска всеки ден по един.
Ох и Тарикчо с таз ягодка,да му изям нацапаната муцунка Heart Eyes

# 187
  Гледам всички отидохте да спите,ама аз ще си попиша.Цяла вечер с майка ми ,сестра ми и племенниците не можем да се наприказваме.Прибрахме се в полунощ и мислех ,че поне Яси ще заспи в колата ,ама не.Иска баня ,мляко и момони(бонбони)..
Деска,първо на теб отговорих набързо ,дано не съм объркала и да съм го пратила в друга поща.Гледам няма те на линия,сигурно плуването се е отразило добре на малката и спинкате тази вечер.Мойте след басейн спят непробудно.Благодаря ти за поканата ,ще съм много щастлива да се срещнем.Бях споменала ,че единя ми девер работи в Дамаск и сме съседи.Всяка сутрин като тръгва на работа ме пита искам ли в Шем и аз доста често се възползвам от поканата.
Сабинка,като не ти се готви ,вече си знаеш къде .Качила си нови снимки ,много сладки Теди и Йоанка,ама си личи по очичките кой командва парада.
Кате,много жалко ,че няма да се видим на 7 ,ама се надявам да има и друга среща след това.Теб да знаеш ,че много те мисля и с нетърпение очаквам хубави новини.
Кате 2,Яси от ден на ден по-палав става,без мотора не тръгва и го вози до него в колата,да не би случайно вместо в багажника ,да го прибера в къщи.Изхитри се и такива неща казва дето се чудя от къде ги е научил.Като се прибирахме иска в (нанокс)макдоналдс,и баща му -добре.Вижда ,че завиваме пред къщи към паркига и сърдит казва на арабски на баща си -тате ти много лъжеш къде е нанокса?
Гали,снимките ти ме върнаха към много хубави спомени .Радвам се ,че сте си изкарали хубаво ,че сте видяли и опитали.И най-важното ,че сте разбрали ,че арабите не са толкова страшни както някои се опитват да ги изкарат ,а напротив.И аз като Вили чакам с нетърпение още снимки.
Скай,мерси за рецептата.Добре ,че вече и тук има на повече места маскарпоне.В най -скоро време ще я опитам,аз също обожавам тирамису.А, ако ти се ядат гевреци,ще ти пратя рецепта, стават като купените,но аз ги правя по-малки.Лесни са и се пригатвят бързо.Това ме подсети утре и аз да метна едни.
Тони,пак хубави снимки си качила ,гледам и ти като мен даваш ягоди на Тарек от малък.Какво ли не ми         казваха,алергии,глупости ,но децата така ги обичат и от годинка почнах да им давам. А на площадките за деца-благородно ви завиждам.Искам и тука да има такива заградени ,обезопасени ,чисти,ама кога ли?
Дала,как сте?Гледах големи пороища при вас,само да не ни ги пратите.
Сара,ако в неделя съм в центъра ще доведа децата на концерта.Казваш Деси ти е писала за автобусите,а има и чартъри от Варна.Не зная каква е цената тази година ,но моята приятелка скоро ще купува билети за Аман и ще ти пиша.Тя винаги от там лети и казва ,че е по-евтино.
newsm46 smile3524

# 188
  • Монреал
Ехеййй, пак съм аз.  Crazy

Галя, снимките са чудесни - давай още, иска ли питане  Hug. Направо се размечтах за екскурзия и аз.  Rolling Eyes Вие с кола ли пътувахте? Колко часа е пътя?

Кате, и на мен много често ми се случва това. Или пък като науча някоя нова дума и после в рамките на 1 седмица я чувам към 5-6 пъти още, а досега никога не съм я чувала  Confused Странна работа  Crazy

Сабина, Теди и Йоанка са големи бонбони - ама вярно личи си по хитрия поглед кой командва парада  Joy

Магде, ние като минахме годинката и спрях да му треперя над храната вече - хапва си спокойно доста неща. Само фъстъци и фъстъчено масло не сме му давали, защото това е най-силния алерген - иначе в семейството няма никой с хранителни алергии, та затова не се притеснявам. По принцип се изчаква повече само ако има фамилна обремененост. А колко си права за площадките - затова я обичам тая държава - плащаш си данъци, но пък знаеш, че се грижат за теб, има много чисти и красиви места за децата, транспорта е на ниво, здравеопазване, даже детските лекарства с рецепта са безплатни - абе какво да кажа, само България е единствената страна, която вместо да улеснява гражданите си, се чуди как да им огорчи и затрудни живота - за съжаление  Rolling Eyes

# 189
Добро утро! Как сте? Заповядайте едно кафенце за ароматно начало на деня!

Днес пак се очертава топъл ден - само за снимки и сладолед и трескава подготовка за утре - за празника на Карим  smile3509  party006

Амал, сега се сетих, ще ти пусна по-късно едно описание - бая длъжко е, на програма, която може би ще заинтересова съпруга ти.

Магде,  Hug Hug нанокса и момони. Ама виж човека как лобира за себе си: на всички езици! Правилно се ориентира!

Тони, Тарик е голяма кукла с очи-маслинки!  Heart Eyes

Това лято, за пръв път като семейство сме канени на сватба във Варна на мои приятели - университетски преподаватели са, и на двамата е втори брак и ще е по-скромна и съдържателна процедура с малко хора и са ни помолили да отидем с традиционни костюми, ако се чувстваме удобно и ни се иска.

Хайде, мили мои! Лек и успешен ден!

# 190

Добро утро,гледам Катето вече е сложила кафето,но ето и едно от мен.
Гали-много хубави снимки,успала си да уловиш ориенталското очарование на Сирия. HugМного са ти сладки дечицата,сигурно ти е било мъчно за тях.
Скай блу-май ще ям баница в България,скоро пътувам-тръгваме в сряда. Laughing

# 191

Хайде и аз да почерпя с кафенце за добро утро, да е хубав и слънчев деня ви. Hug

# 192
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН МОМИЧЕТА!!![/b]желая ви прекрасен уикенд.сега сядам да ви чета.МАРСИ]хехехехехе не съм зачезнала в пакистанско но на 16 юли заминавам за Пакистан а моят мъж ще дойде август.През август ще ни правят ислямска сватба в Пакистан и да има сватба за да видят всички роднини че първият път не успяхме само подписахме в българското посолство.Също така там ще приема исляма.И братът на моя мъж ще се жени август та се очертават много сватби ще бъде весело чакам го с нетърпение аз отивам по рано че искам да постоя повече а и трябва да ми се шият дрехите за сватбите ох ще ми трябват много дрехи две сватби всяка по 3 дни все ще трябва да съм с различни дрехи моят мъж казва че не мога да повтарям хората щяли да говорят.Аз като най-голяма снаха трябва и да отида до семейството на бъдещата съпруга на брат му абе ужас аз съм женена за най-голямия син и се оказва че ще имам много задължения но какво да се прави обичай.Galii много хубави снимки успяли да видиш Тартус там има много исторически забележителности.Хайде и от мен една почерпка .Една песен от мен за всички  http://uk.youtube.com/watch?v=AOpk67Xqn-k&feature=related

# 193
Добро утро  Hug
Биби, Сабинка- недейте бе, мили, ме разочарова- такъв фен съм на Индиана Джоунс, чак се бях навила да ходя до Велико Търново да го гледам, че тука закриха всички кина. И сега двама човека казват, че не бил толкова добър 4-тия филм  newsm78 Мамчетата- софиянки- дават ли този филм в столичните кина?
Скай- с роклята на лалета бях на изпращането на 12-ти клас. Имам снимки, ама ми се струва, че изглеждам дебела с нея  Tired Ти ме заинтригува с това тирамису- никога не съм опитвала оригинално. И що за сирене е маскарпонето- като вкус и физиономия? /Ама и аз съм една- първо се оплаквам, че изглеждам дебела, после пак говоря за ядене  Embarassed/
Гали, Тони- ей сега отивам да гледам снимки.
Кате 2- тези ваши познати трябва да са много широко скроени хора, щом ви предлагат да отидете с национални костюми. Аз също много си харесвам моите афганистански носии- имам две по- семпли, ама пак не смея да ги нося тук, за да не ме гледат като извънземно.
Кате 1- само де не ми се провали работата за София и от среща няма да се отървеш  Grinning   Hug
Рени- ще задам един глупав въпрос: ти ли поиска да приемеш исляма? Защото пред мен никой не е повдигал този въпрос  newsm78 И да пуснеш снимки с тоалетите от сватбите, сигурно ще са прекрасни  Peace
Лек ден от мен  Heart Eyes

# 194
Добро утро мили хубавици   bouquet

Много бързам, за това само Ви пожелавам една прекрасна и слънчева събота! По-късно ще се отчета по-подробно  Joy

хайде и нещо сладичко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт