М & БИ - 70

• 20 764
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Привет и от мен  Hug
И добре дошли, Дина и Биби   bouquet
Аз едвам успях да оцелея тази седмица, а днешните часове ги изтиках с триста зора  #Crazy Добре, че следват цели 4 дни почивка- в нашето училище се провеждат матури и няма да караме часове. Като ви чета и ме обхваща носталгията по пътуванията, дори и някъде из Бг да е... Замислих се, че скоро не съм виждала една приятелка от Ботевград... дали да не се метна в автоБЮСТА и да замина?  newsm78
Тези дни пак завъртяха рекламата на филма на Венелин Петков "Пътуване в Афганистан" /ще го излъчват в неделя/ и... нещо ме зачовърка отвътре. Толкова познати картини, които са се запечатали в съзнанието ми... като например хвърчилата в небето. Картини без никакъв лукс и блясък, а... ми липсват толкова много...
Марси- честито, пиле   bouquet
Сабинка- Пламенка отпадна от МА, сега за кого да стискаме палци  newsm78 Макар че, като се замисля, който и да спечели- ще съм доволна. Пеят децата  Peace Интересни задачи им дадоха за понеделник.
Дуа- честито  Heart Eyes И като заминеш за Ливан- сакън, да не ни забравиш  Naughty
Лек ден от мен  Simple Smile

# 166
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, сладурани! Ето да се почерпите. Днес плодове, че миналия път ме обвинихте в кулинарен тероризъм Laughing Аз сега в тая жега основно това ям-плодове, за друго не се сещам.

На Дина и Биби-добре сте ни дошли и приятно прекарване в нашата компания!  bouquet

Гали, много се радвам, че Сирия ти е харесала. Наистина е прекрасна страна за туризъм. Но Снежна е права-непозната е за повечето хора, а има и такива дето ги е страх да пътуват в района. От какво, незнам.
Чакам снимките с огромно нетърпение! Hug

Амалче, всичко ще бъде наред, мила!
Благодаря за поканата за тържеството на Карим! За съжаление Младост ми се вижда далечна дестинация за човек в моето положение Mr. Green
Да си изкарате добре и да направиш снимки.
Питаш дали ме е страх. Не. Годините и многото препятствия, през които преминах ме научиха, че страхът не е градивен, не е полезен и само ти изпива силите. Понякога наистина е трудно да го заглушиш, но с повече практика става. Laughing

Деси, съгласна съм за паролата.
Продългавай да хвърляш Даяна в басейна. Някой ден ще ти е благодарна. Аз се учих на дърти години да плувам и си е голяма мъка.
В Латакия дечурлигата от родата ги мятат в морето преди да са проходили, като рибки са после. И аз така мисля да процедирам с моя, иншалла.

Марси, честита ти годишнина. Прекрасни спомени са това. Аз никога няма да забравя деня, в който крачето ми стъпна на сирийска земя. Heart Eyes

Ра, успех в плетенето. Много е приятно. Аз навремето доста плетях, даже имаше период в 1-ви курс така си изкарвах пари-плетях пуловери.
В Сирия много се впечатлиха на уменията ми, че и поръчки искаха да ми правят. Ама покрай платените поръчки, на родата трябваше без пари да плета, щото не ми беше удобно да им искам пари. А пък те много бе. Mr. Green Та прекратих тая дейност. А сега вече и търпение нямам, от ЕГН-то е сигурно. newsm78

Дуа, красавице, скоро ни напускаш значи. Завиждам!  Crossing Arms Laughing Много се радвам за вас. И гледай да стегнеш къщата до другото лято, че сирийките сме доста. Mr. Green И всички харесваме Южен Ливан. Hug

Магде, страхотно пътешествие сте замислили! Браво на вас!

Дала, Раянчо много готин е станал, да ти е гив и здрав. И вие за пътуване се готвите, сигурно си много развълнувана покрай приготовленията.

Кате, ще бъдете тутакси информирани за новините около мен, не се съмнявай. Grinning Дано всичко е наред!

Даниела Макауи, Ясминка е голяма красавица! Пиши по-честичко!  bouquet

Сабинка, да вземеш сладурите на 7-ми. Много моля! Grinning

Момичета, надявам се да се дотъркалям на 7-ми при пилоните. А на 10-ти ви пожелавам приятно прекарване. Аз тогава ще съм малко заета Mr. Green.

Прегръдки на всички, които не споменах, но тук станахме безброй вече, крайно време е някой да направи преброяване. Laughing Някой с организаторски талант(като Деси например) Mr. Green

Весел ден от мен!  bouquet

# 167
  • София
Marsy, честита годишнина !И още 10 пъти по толкова..  bouquet
Nafasima,,  аз също се радвам, че в понеделник и вторник няма да се учи покрай матурите за зрелостниците.Единият ден у дома, а другия - на екскурзия! GrinningНека си починат малко тези деца, направо през този месец им разказаха играта.Принципно съм за това да ги препитват системно, че да не се отдават на мързела, ама пък "Господин Министърът" тази година направо се оля - в година на стачка метна за петокласниците 6 теста все по сериозни предмети за външно оценяване  върху целия материал в 6 поредни дни! newsm11Това не е упрек към учителите, и те са жертва на неговите недомислици, досущ като децата...Брей как я чакат дечурлигата/ и аз също/ тази  ваканция!Ама все още правят контролни и класни.. SadДобре, че поне засега щерката е изпълнителна и ученолюбива, че иначе не ми се мисли...Ама с бясна скорост пристига пубертетът, тогава да го мислим! Shocked
Jasmin, страхотна  фруктова наслада!Казваш, топло е и друго не ти се хапва, ама на мен и в горещото пак ми се яде   нещо по-засукано и внушително.. Embarassed cookПуста лакомия, няма отърваване от нея, тези  апетитни плодчета са чак за десерт...
Имам питане към сирийските мами.Тъй като за последно пътувах към Йордания преди повече от 3 години, вече нямам актуално инфо за цените на билетите до Халеб или Дамаск на Зайтуни Турс/до Аман няма директен автобус/Или всички пътувате само със самолет?!Порових из нета за по-тънки самолетни оферти, ама откъдето и да го погледнеш сумата за 6 души в двете посоки е доста внушителна/аз, мъжлето, майка ми и трите девойки../И цялата тази инвестиция само за период от двадесетина дни/толкова са ни отпуските и то ако ни ги дадат накуп Praynig/ще се радвам да чуя нещичко по въпроса от вас Heart Eyes
Поздрави на всички ви и едно арабско кафенце от мен Hug

Е може и няколко кексчета  към него, нали? Wink

# 168
Ей, драги, много се кефя- инспекторката ме предложи за оценител на Държавните зрелостни изпити по география  newsm44 Другата седмица съм в София... е, ако не стане нещо непредвидено де. Може и на срещата на 7-ми да дойда...  Blush

# 169
ИИИИ, миличка саратеееед, така ми се идваше на концерта на и за децата с увреждания на 1 юни, а пък обещах отдавна на амал! Тъкмо пък в сирийското училище ще се разнообразя и ще видя и други деца, а и като стана и аз мама, иншаллла, на една торба народ, ще знам къде да си ги пращам!

Амал, никак не се сещам къде е това училище, но ще видя в интернет и ще дойда сама.

А пък с марси преценихме, че трябва да се следва програма максимум - за 2 години - 2 двойки близнаци, защото при международни пътувания със самолет, за децата под 2 години се заплащат само летищните такси.

Марси, честит тунизийски юбилей! Ех, колко вълнуващо!

Жасмин, как си? много хубава почерпка!

Магде, как е моето любимче Яси?!

Катето, чакам един резултат от проект и го чакам по-развълнувано от резултата на тест за бременност!

Нафасима, тази сутрин видях рекламата на филма на Венелин Петков! Май ще го пропусна, но сигурно е интересен. Сега те видях, че си писала ..... ура, браво на тебе и аз не знам какво е това - за си оценител на държавни зрелостни изпити, но БРАВО!

Имаш ли къде да отседнеш?

# 170
Оценител= проверител  Grinning Доколкото разбрах, осигуряват хотел за проверяващите. Но ако нещо не се провали и когато стане сигурно, че ще дойда- ще пратя телефона си тук там- да се намерим и да се видим. На двете Катета- задължително.  Hug
Само... младежът няма да е хич доволен. Обикновено като разбере, че заминавам някъде и покрай мен ще има много непознати хора и... прокисва  newsm78

# 171
ясминка мерси за по4ерпката-принца не се ли е появил още  newsm78,а Даяна днес баща и я пое порева после с него свикна и не искаше да излиза
теди 38 евро е билета на зейтуни до Дамаск,за деца до 10 навършени се плаща половин билет,другата фирма са с по високи ццени и нямат намаление за деца,ако искаш  мисля ,4е Ясмин им има номера в София
хаяти тя до сега не беше къдрава а рошава  Laughing,сега оба4е косата и порасна и се завива ве4е по 2-3 пъти,затова сега го от4етох Grinning
магда и дуа ще ви пусна на ли4ни номерата ми,за да можем да се видим ако минете от тук
амал4е ще идвате ли насам newsm78
марси 4естито   bouquet
а днес от сутринта сме с гости-имаме напредък първите с дошли сутринта рано та мъжо ги е посрещнал и нагостил,без никой да се осети

# 172
  • USA
Тони,децата ще пътуват с приятелско семейство,а на връщане ще ги доведе или майка ми или сестра ми.
нафасима-давай да видим роклята на лалета вече,а момчето ти ще се излекува от тая ревност,но време иска.Като се сетя моя колко беше ревнив само ooooh!
Снеже-направи ли си баничка или чакаш да ядеш оригинална в БГ
деси-остави девойките да вземат малко въздух от учене,голям цербер си.Но за Даянка си права,един ден ще ти е благодарна,че си я хвърляла.
амал,дано всичко да е наред на следващия преглед!А как правиш баница без яйца,като купешките  ли става,че много ми се яде точно такава.Като бях бременна и майка ми беше донесла от БГ 10 мазни банички,варени гевреци и боза.Ама с такъв кеф си ги изпапках,нищо,че бяха пътували 2 дни Joy
дуа,еее и ти се уреди с почивката,браво!
принцеса-поляната с цветята почти ме разплака.Нещо ме е подгонила носталгията тези дни...Един клип на Емил Димитров(каква невеста си била ти мамо) вече 10 пъти го гледам и роня сълзи крокодилски Cry
саратед-много са ти хубави момичетата,а малките май не си приличат много или греша?
Магде,батковците на новите снимки,много важни с тез вратовръзки bowuu,а Яси е къдрушко сладък Heart Eyes
Дина,биби и латеа здравейте и добре дошли  bouquet
Кате,а пробвала ли си с ЛЕД веднага след "разкрасителните" ти процедури.Мен това ме спасява,но държиш поне 2-3 бучки лед,докато се разтопят и направо не си чувстваш лицето.
другарче,какво направи с ягодките?Представям си колко са дъхави,не като тукашните-огромни,ама вкус нямат.
момичета,питахте ме за рецептата за тирамисуто преди,а забравих.Всъщност правя го от години,защото ми е любимата тортичка,но отдавна не го правя по точната рецепта.В оригиналната има 3 сурови жълтъка,не че се усещат,но само мисълта за тях ми е неприятна.А иначе за мен са много важни твърдите италиански бишкоти,топнати за части от секундата в кафе,неподсладено,НО овкусено с 2-3 лъжици коантро или тъмен ром(без алкохол става,но не е същото)Крема го правя наполовина с маскарпоне и сирене филаделфия,пудра захар на вкус и 2 ванилии.Аз торта без ядки не признавам,затова слагам или печени белени лешници или сурови орехи между двата реда бишкоти.Най отгоре поръсвам несладко какао.Много лесно,но за мен е най-вкусната торта.
Марси,честита годишнина!А голямата ти щерка е тооолкова красива! newsm81
Лили,майка ми като е тук я посрещаме със списък на нещата,които ни се ядат,а двата кантара в къщи предвидливо ги прибирам в някой гардероб докато си замине.
дала-дъщеря ти е несъмнено много красива,но правилно си решила,особено щом не си близо до нея.Дете на тая възраст да мисли за диети не е редно Rolling Eyes
Хари,и аз съм така,един постинг го пиша 2 дена.Това щях да го пускам вчера с другия,ама като видях колко дълго стана,го разделих и го оставих за по-късно.
Ей,много народ сме вече,и записки няма да помагат скоро.Дали споменах поне половината,а що нещо изписах!?

# 173
Здравейте и от мен мили момичета, днес малко късно се включвам ама бяхме на кино, използвахме че жената която ни помага е тук и изтичахме за едно бързо филче. Гледахме новия Индиана Джоунс, но не съм особено впечатлена, слаб е според мен.
Да ви кажа много топло и уютно е при вас, а със тези сладкиши дето черпите направо ми закопнява душицата за сладко. На мен за сладко ми е слаб ангела и затова си нося още 8 кг наднормено тегло откакто съм родила. Не се стапят и това е, ама и то как да се топят като аз постоянно си ги подхранвам с шоколад и други вкуснотии.
bliznacite2004 много ми харесва снимката на Жади, любим ми беше Клонинг, тук за съжаление не го дават. Страшно ми харесваше Саид, мъжа й и за майтап като бях в Дубай се запознах с един египтянин на име Саид. Брех голям сладкодумец беше и нон-стоп ми звънеше посред нощите, а като му кажа че спя ми казвaше - ти спиш но любовта не спи. Добре обаче аз вече бях срещнала мъжа на мечтите си и той ме отведе тук на края на света. От дете съм мечтала за Африка и ето на тук съм вече трета година. Тази година се надявам да си отида до БГ че ми се плаче вече. Искам и аз мама да ме поглези малко, да отидем на вилата в балкана и да си пийвам сутрин кафенцето с прясно изцедено мляко от кравата на съседа.
Хайде да не ви отекчавам много с моите истории. Ще се постарая да ви запомня постепенно всички. Благодаря за топлия прием и лека и спокойна нощ ви пожелавам.  Hug

# 174
  • Монреал
Здравейте  Hug
Днес няма да карам по списък, защото пак ще изтърва някой  Grinning

Дуа, специално за теб почерпка - но ще черпиш от бишкотите, че са ми любими  Embarassed

Дина, моят младеж е на година и 2 месеца - отдолу в лентичката се вижда - съвсем мъничко по-голям от твоя маслинко - ще го изям. Напомня ми на Сами с тия очи. (Креми, четеш ли ни понякога? Как сте?)
Има ли някоя друга мама във Фейсбук да си правим компания  Laughing?

Днес си спомних за ето това детско, като мъника се разхождаше по памперс ми заприлича на мравче им и стана много мило като се сетих за хубавите анимационни, които гледахме като деца
http://web.mit.edu/~salman/Public/weblog/Collection/images/ferdy.jpg

П.С. Качих няколко нови снимчици на мъника в албумчето, който му се гледа да заповяда.

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 22:53 от Najmat Al Maghreb

# 175
  • София
dtti,
Мерси за информацията за автобуса до Дамаск.След ровене в нета намерих и телефонния номер и веднага щом изясним въпроса с отпуските, ще им звънна...Thanks Heart Eyes
Sky Blue, напълно си права...Близначките не си приличат изобщо- едната е руса, другата чернокоса, едната е с близо половин глава по-висока от другата,  едната е по-старателна и  ученолюбива , другата е  джаста праста...Ама имат една огромна прилика помежду си /междувпрочем и с кака си/ - умението да ме подлудяват с беснотията  и номерата си #Crazy smile3512 newsm19Лелее, докато описваш твоя вариант на тирамисуто и лигите вече ми потекоха...Е, дори и с риск да поразваля вкуса й , ще трябва да махна ромчето май , а?! Wink
Bibi, тъкмо възнамерявах да си сваля  новия филм за Индиана Джоунс , ама прочитайки мнението ти почнах да се колебая...Иначе  покрай това се сещам, че старият почти колкото мен "Индианът Джоунс и храмът на обречените" е сниман и в Йордания, тъй като ясно се разпознава Петра  - страхотен, древен каменен град, обиколката на който можеш да направиш върху гърба на камила с водач детенце - бедуин..Страшно готино изживяване.Нещо мисълта ми все отива към почивки, забавления и ядене, защо ли? newsm78

Отивам да пусна втората пералня и да им приготвя нещата за утре..Ще ходим на рожден ден на щерката на една приятелка.Те живеят в къща до София и за кеф на дечурлигата имат доста голям басейн в двора.Та купонът ни зове.. PartyАко не се налагаше в неделя да сме на линия заради участието ни в празника пред НДК послучай първи юни, направо щяхме да преспим там..
Само по теория на гадостите да не вземе да завали... Angry

Тръгвам към кухнята  wash 1dishes.. и като свърша ще се върна пак Wink

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 23:40 от sarated

# 176
Ехеее,  ние токущо се прибрахме, бяхме до нас да видим мама и бабка Heart Eyes

И по пътя срещнахме 2 лицички, няколко мишчици, дозина котки и 4 глиганчета. На метър от нас минаха, едвам спряхме, такива хубавички и пъргавки. Много им се радвахме, но за секунди беше

Деси, това снимка ли е или колаж?  Много ми харесва малката в ролята на изтребителче  Joy

Да, Креми, къде си?

Биби, много е сладък малкия? И хитър изглежда Simple Smile

Скай, значи, решено, ще процедирам с лед. С нетърпение очаквам утре момчето да излезне и да се настискам качествено Crazy  пред него не става, че се кара  Sad

Тони, това е знак от съдбата! Като каза , ч елинка ти напомня за детството и си помислих за Фердо Мравката. Отварям и точно той. Само че книжката е отдавна разпарчетосана. Помня я, голям формат, с твърди корици и много хубави картинки. Имаше много бебета мравчици повити в пашкулчета.
Ама как така стана, че си помилих за него и тоно тъой ми помаха от линка! Много пъти така става, помисля си за нещо или някоий и скоро го виждам Heart Eyes

Нафасима, насреща съм за среща Joy

Дезърт, и аз се измодерних Joy  От кварталния магазин си набарах лилава блузка с коте от маниста Laughing  Трябва да се щракна

Теди, ела и в мойта кухня/веранда . Утре като се наспя ще правя пълна чистка Peace  Че съм насабрала сума ти отломки Embarassed  Все събирам кутии от сладоледи, уж да ми трябват за нещо, но никога не ги използвам...

Егати, сигурна съм, че за Деня на детето само мама ще ме поздрави Crossing Arms  тоз сириец моя, хич нищо не разбира от празници

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 00:26 от Шилан & Шиар

# 177
Деси, това снимка ли е или колаж?  Много ми харесва малката в ролята на изтребителче  Joy

катенце засега е колаж като си купим самолет ще по4ерпя  Joy Joy Joy Joy

# 178
Деси, разочарова ме Sad Аз си мислех , че може би е в някакъв музей, после помислих дали не  е колаж, но не бях сигурна.

Ти черпи преди да купите самолета Peace

# 179
 Марси   Hug  Честита годишнина!  И аз се развълнувах като прочетох постинга ти  Heart Eyes Много щастие ви желая    bouquet

Тони  блазя ми и на мене при мама и тате  Mr. Green  цяло лято  Party ще си почина там , а баща ми вече няма търпение и още от сега е накупил толкова неща на малките  Simple Smile  Ферди мравката и на мен ми беше любимо детско  Simple Smile помниш ли и Гвендолин , а също и за трите мечета - Куба, Бартек и Миша  Simple Smile , смърфовете, Синдбад мореплавателя, Пчиличката Мая  Simple Smile  .........хубави детски гледахме, а сега с тези спайдермени и батмани  Whistling
Видях го твоя Тарик , много е сладък  Flutter  да го нацелуваш от мен  Heart Eyes Heart Eyes

И аз качих няколко снимки в албумчето , две са от днес , а другите са малко по- старички

Дуа  Heart Eyes  Ех.. заминавате и вие  Party от кога го чакате този момент , радвам се за вас   bouquet

Магде  Hug  мерси за пиленцето, много вкусно беше , ами аз сутринта бях решила да ти се обадя да пием кафенце, но майка дойде много късно, влака и беше закъснял .

Нафасима  тъкмо щях да ти кажа да гледаш предаването на Венелин за Афганистан и видях че си писала ,  ами за Пламена .....жалко, аз ще стискам палци за Нора  Peace  въпреки че и останалите пеят добре  Peace

Жасмин  Hug  мерси за плодовете , взех си една пъшка грозде  Simple Smile че много обичам . Съвсем малко ти остава , всичко ще бъде наред , ще видиш  Praynig   bouquet

Биби  wavey  какво съвпадение , и мъж ми ми предложи вечерта да отидем на кино, и точно на новия Индиана Джоунс  Simple Smile  обаче аз отказах, днес много задачи и бях много изморена, той отиде с брат си, и той не е особено впечатлен от филма.   И на мен Клонинг ми е любим  Party  и аз много харесвах Саид  Blush   Вилата ви в кой балкан е ?

Саратед  поздрав за теб  Hug  Йордания е една от страните които много искам да посетя , ех.....Петра , дано един ден имам тази възможност  Praynig   Весело  изкарване на рожденния ден утре  Tada

Общи условия

Активация на акаунт