М & БИ - 70

• 20 031
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • сред маслини и портокалов цвят
Дано всичко е наред с детенцето на Светла. Да се оправи и благополучно да се приберат в къщи! Praynig

Аз съм все още тук. Мисля да изчакам срещата на 7-ми. Simple Smile

Амалче, чакам снимки от вчерашното събитие!
Вие хубаво сте ме уредили с манджа, ама нали се сещаш къде трябва да я пращате! Mr. Green
И как може точно тия филми да не си гледала! Срамота! Новите серии на Междузвездни бойни не ми харесват, ама старите са си класика.
Пък за новата част на Индиана Дгоунс, май ще си я спестя и аз засега.

Снежна, леко пътуване!

Абра, да е жив и здрав татко ти и още дълги години да се радвате един на друг! newsm59

Гали, разгледах снимките. Страхотни са! Само дето пак ме налегна носталгията!
Черпя по един сладолед, да се разхладите! Че на мен все ми е топло, не мога място да си намеря. А по принцип обичам жегата, явно от бременността ми идва в повече.

Лек ден!

# 271
За детенцето на Свеар:  Praynig Praynig Praynig

# 272
Свеар, миличка, дано всичко е ОК.  Praynig Praynig Praynig Имаш цялата наша виртуална подкрепа.  Praynig Praynig

Малчо защо не иска да пие и яде?  newsm78

Ясминке, ми де да знам, като малка не обичах фантастика, а Индианата заради гадостите. На мен пък ми е все студеничко.

# 273
за Свеар и мъни4ето  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
абра 4естит ти рожденник-да ви е жив и здрав  bouquet
катя коя е тази у4ителка от Ст. Загора-заинтригува ме  newsm78
катенце при мен Муфи е лъв  Mr. Green-няма да обеснявам
биби моите каки са с бг 4ерти ,но в на4алото ни заглежаха като излизахме с таткото -и се 4удиха защо са светли  Laughing,последния път с дребната -тя нали е типи4но араб4е /поне едно докарахме / никой не пита защо е тъмна,коментари не съм 4увала в БГ за разлика от тук,и досега ме питат защо е 4ерна,веднъж не се сдържах и казаха на свеки 4е е такава защото бащата е скандинавец-бял,рус със сини о4и  Mr. Green и жената замлъкна а на коментарите на външните не обръщам внимание-детето си е мое, и за мен си е най хубавото-мисля 4е си знаела като си се женила какво ще е детето и не ти е пре4ило-така 4е да не ти пука  Sunglasses bowuu,я го виж какъв е сладур  Heart Eyes
ние пак сме с гости   chef оба4е мъжо поръ4а готова храна

# 274
И аз се  Praynig Praynig Praynig за детенцето на Свеар. Няма по-лошо от това да са болни дечицата. Дано бързо оздравee.
Момичета аз притеснения нямам. От малка все се бутам при интересни хора за ужас на родителите ми. Една от най-добрите ми приятелки е конгоанка, имам и много приятели конгоанци, анголци, един много добър приятел мароканец и няколко кубинки, но такава съм си аз. Навремето особено като още беше началото на демокрацията що псувни съм отнесла поради широката си кройка и непукизъм ама не че нещо се промени в мен. И като станах към 15-16 годишна казах на майка ми че един ден ще се оженя за негър ама тя ми смя много тогава, пък сега ето какво стана. Аз съм щастлива и никога не бих променила избора си, само ми беше любопитно дали нещо се е променило откакто ме няма. Иначе и аз ви харесвам много  Hugи ми е жал за хората които виждат света само в черно и бяло, а има толкова много красиви цветове. Тук също е пъстроцветна дъга и толкова се радвам като виждам малкия как играе с бели, черни, китайчета, арабчета и изобщо деца от целия свят.  Mr. Green

# 275
  • Монреал
Добро утро и от нас!
Много ми е мъчно да прочета новините за малкия Мохамед Амин - дано всичко да е наред - молим се за него  Praynig Praynig Praynig

Дани, много ми е приятно, че си отново редовно с нас.  Hug Тук съм, ама тази малка фурия не ми дава миг свободен - оченцето ми трябва да е с него 100%, че какви белички прави само аз си знам  ooooh! Напоследък новата му страст е да рушка в чекмеждетата, а като ме види, че идвам така невинно го побутва и сяда на земята и ме гледа весело с поглед "Кой? Аз ли?Аз съм невинен  Rolling Eyes"

Абра, да е жив и здрав татко ти!

Ние с мъжа ми сме лъв (аз) и водолей (той) - не знам как е на теория, но на практика е добра комбинация  Laughing

Биби, вече са ти дали съвет - има доста нетактични хора в България, че и зяпачи, ама кво ти пука - ти си знаеш, че имаш вълшебен живот със страхотен мъж и чудесно дете, те нека си говорят и да си живеят мизерния животец  Mr. Green

Кате, и аз си спомням, че татко ме води да гледаме Инидана Джоунс в киното. Беше супер!

# 276
Привет и от мен!   bouquet

Най - напред за Свеър и слънчицето и Praynig Praynig Praynig Hug  Дано всичко се оправи!!  Praynig

И аз днес не чух сирени... но казаха, че е имало...

Абра, честит юбилей на татенцето, да ти е жив и здрав дълги години!! И ти да си онази дъщеря, която той винаги е мечтал да бъдеш!!   bouquet

Аз пък вчера правих сладкиш - много хубав и подходящ за жегите... Искате ли да ви кажа как се прави??? То... име си няма, защото леля ме научи на него... Хайде ще го кръстя
 Сладкиш "леля Ели"
Взимат се 2 пакетчета бишкоти, една (или 2) големи кофички заквасена сметана и киви - 2-3 плодчета. Нататък е ясно - нареждате един ред бишкотки, хубаво да са от мекичките, поливате със съвсеееем малко сок от компот, ама мн малко да не се разкашкат. Сметаната я разбивате с малко захар и намазвате бишкотките. После се подреждат кръгчета киви. След това нареждате втория ред бишкоти, кивито тоя път е първо, за да не изсъхва отгоре и закривате пак със сметанката... И няколко часа трябва да си обиколи  "щандчето" в хладилника... И е готова - сервира се студена с бейлис  Party  За последното се помайтапих, и мохито става  Wink
Поради факта, че е със заквасена сметана - не накъртва сладкото и сладкиша е мнооого приятен за горещините!! Но поради същия факт - не го препоръчвам на диетуващите...  Naughty
Аз днес преди да тръгна омааах 2 парчета... донесох и на работа, да почерпя уж бабинката тука, па то пак аз изпапах едното парче... и с нетърпение чакам да се прибера да доизям остатъка... А безвъглехидратната - пак от утре!!  Embarassed

Не си падам аз по Индиана Джоунс.... ама вкъщи ме чака "Кънки с остър връх" 3  Heart Eyes а на работа - "Хортън"  Embarassed

Другарчееее, направо ми сгря душицата с подписа тиииии - радвам се, че толкова те впечатли гнезденцето  Hug  Ама малките колко са порасналиииииииии  Hug А кой измисли имената на мама и татко  hahaha Стамбо  и Лина  Joy Joy
И  аз си донесох ягоди... ама така и не ги хапнах... бе какъв човек съм значи - от градината - в устата; от хладилника - в коша  Sad  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 17:21 от Eye of Ra

# 277

Каня ви на терасата да погледаме залеза след малко.
Свеар ,дано всичко мине добре,ще се моля за теб. Praynig Praynig
Кате-и ние сме лъв и скорпион,така че знам за какво говориш,но аз съм скорпиона.
Амал-ще ти пиша след малко. Hug
Биби-какво да се прави,само такива снимки може да слагам,защото с това тумбаче се чувствам вече тромава,а и каквото да облека не ми харесва.Знаеш ли навсякъде има такива хора и в по предишни теми бях писала,че нито тук в Сирия се чувствам приета,нито в България и така 14 години,не знам дали ще свикна.Дано да си по- силна от мен и не толкова чувствителна за да го превъзмогнеш. Hug
 Ясминке-благодаря за пожеланието. Laughing

# 278
Нафасима, аз пък нямам доверие на хора, които казват, че нещо е лесно. Нищо в този живот не е лесно. И учението е нещо, което се постига с много труд. Така че, как могат да кажат, че е лесно. Не е. Naughty

# 279

-мадам Бруни-Саркози

В памет на Ив Лоран-роден в град Оран-Алжир......един Истински Голям почитател на арабската култура почина Днес

Момичета -аз пак по зъболекари
ама разгледах албум на Гали....намирам че е много слънчева жена ....  bouquet Много хубави снимки...
Деси- имаш беседка-мечта   bouquet........а малката е чаровница голяма
Събинче-аз не е знаех тази Лаура-ама много ми допадна...чист и силен глас
Рени-мерси..точно тази песен търсех-обичам е много-намерих и филма по Замунда
Марси-не се коси.......Късмет да има в Живота...там да мине с шестица синковеца-то свърши вече времето на мнооогото учене.Тарикат да е момчето и леко и бързо да взема правилни решения-..май-май това трябва в тоя объркан Живот ...Стискам палци -всичко ще се нареди.....ще видиш-оправно ти е момчето-личи му
СВЕАРЧЕ-С много силен Положителен Заряд  мисля за Вас   bouquet Казах и на моя-като иде при имама да спомене за малкия
пак...той знае как там трябва да се помолят за него....А ти се пази  bouquet
Оченце- изчисти ли компа от вруса...
после пак ще пиша.......  bouquet

# 280
Близнаците, как сте, милички? Аз сега се насладжавам на Лара Фабиан - от твоя постинг и ви поздравявам с тези 2 нежни песни:

http://www.youtube.com/watch?v=_Y_hmuAXFuQ&feature=related 

http://www.youtube.com/watch?v=HwBPs3MhXm8

Много нежност и любов!

# 281
Здравейте момичета, не съм ви забравила бях малко насам натам и така не ми остана време за форума. Виждам нови личица, добре дошли на всички птички гургулички.
Ажда бях на Златните за една седмица и често прескачах до Шиша бар, защото на Синдбад нямаше още програма. Много хубаво танцуват момичетата там. Направо ми напълниха душата, пък аз една вечер се отрових със шиша Sad(((((( Много се радвам за хубавите неща около тебе, както си казват хората след буря на слънце идва ред. Simple Smile)))
Амал честита радост, всекиму такава. И да е момиченце дай боже, радост на мама Simple Smile))
Кате има ли места още? Чувам нещо организираш там по столицата Simple Smile))
Сега съм на втора страница и спирам да пусна това, а после пак ще се включа

# 282
  • In a surreal moment!
Ето пак 15 стр , пак цвъъърсила темата ...тц тц тц  мнооо пишат тия арабелитки  бееее....
Я вземете пример от добрите финлански момичета - почна ли са я миналия август и този ще я свършат ....ааааа  стискат се , като девственици , не се раздават под тема и над тема....а вие..... разписани писателки такива  ...намирате работа на кака си през ден  Wink Laughing Heart Eyes Hug

Мили момичета във Финландия забележката е хумористична и не цели да ви обиди по никакъв начин !!!  Heart Eyes Hug

Отивам да сготвя новата ...

# 283
има ли мераклии за първенството в новата тема???

Ако има, да казват, нали съм спортмен, с удоволствие ще отстъпя ! Ако никой не се обади, ще щурмувам !

# 284
има ли мераклии за първенството в новата тема???

Ако има, да казват, нали съм спортмен, с удоволствие ще отстъпя ! Ако никой не се обади, ще щурмувам !

аз аз  Party

Общи условия

Активация на акаунт