Януарски малки сърчица, затуптяват смело в нашите телца!

• 13 161
  • 328
  •   1
Отговори
# 105
ама че работа... тамън си мислех и аз да си запазя за 20та седмица също... егати... и в крайна сметка какво - нищо ли?

# 106
Ми нищо, не си запазих. Реших да се обадя поне да съм в 16та седмица, та да съчетая със скрининга идването си в София, е не може и за тогава. Само и единствено 16ти юли записват днес.

# 107
Bagneto, много съжелявам, надявам се след като мине периода на изчакване пак да се получи.  Hug Hug Hug
Evjeny, включвам се и аз към молещите се за твоята приятелка  Praynig
Изпитвах при първата бременност ужаса от реална опасност да загубиш бебето като в края на третия месец получих силни контракции и кървене, но важното е, че навреме е отишла в болница. И аз право натам, та ме приеха и веднага на системи с магнезии. Искрено се надявам и при нея да свърши добре.
Vikito_82, ЧЕСТИТО ЗА БЛИЗНАЦИТЕ! Ти наистина се очертаваш като майка героиня. Пожелавам ти всичко да е леко и безпроблемно. И аз преди две години след трансфера при инвитрото само се вайках, ами сега ако от четирите ембриончета се задържат всичките? Но за близнаци бях много навита, но за щастие едно момиченце. Ще се справите, стискам палци!
Marmotka, нормално е да ти е различно настроението и да ти се реве. Това е от хормоните и да не те плаща към края става още по-зле. Поне при мен с Ния беше така. Че нали и с проблеми лежах и все ми се ревеше, но важното е да стиснеш зъби и да потърпиш, за хубава кауза е.
Daninceto, момичетата са ти отговорили за БХС, който се прави в "Майчин дом", като и аз не мисля, че ще има проблем, ако някой ти донесе взета кръв, но трябва да имаш и всички данни - термин и т.н., както и много скорошна снимка или данни на бележка за бебето - размери, седмица и дни и други данни - ако кажеш на доктора, който те наблюдава той знае какво да попълни. Най -добре, ако издирим телефон и да питаш по него дали може друг да донесе кръвта, за да не пропуснете нещо и да го връщат мъжа ти.
Colibri i Bubicko, и на мен така ми казаха за август, когато ще съм 20-та седмица, но мисля, че е защото ще са отпускари. Все пак и докторите почиват.  Simple Smile Аз лично смятам, че няма да е фатално, аз си записах за някъде 16-17 г.с. - нали още не знам със сигурност коя съм заради късната овулация, както и преди с Нията ходих по същото време при Мазнейкова и тя после ме искаше пак в 22 -23 г.с. за да се гледат някакви камери по сърцето и доплер, така че не е фатално, ако е изтеглена малко по-рано ФМ. Аз също няма да правя ФМ на 13 г.с., тъй като това се пада твърде скоро с оглед записваните часове, но ще отида на обикновен преглед, пък да видим.
Vampal, много хубаво, че сме съкварталки. Аз съм в ІІІ част.
Ох, днес е такава жега, че докато се върнем от детската кухня направо слънчасахме с бебка.
И ме болят много краката, имам чувството, че са се подули. Някой има ли такива оплаквания. Струва ми се много рано за това, аз при предната бременност въобще нямах отоци, но беше зимно-пролетна така да се каже.
Да ви питам също записахте ли се на ЖК? Аз още си търся гинеколог по каса, който да е добър и наблизо, та се туткам, а май трябва да правя изследване за антитела, че съм с отрицателен резус фактор, а мъж ми и Ния са с положителен. Сложиха ми инжекция след раждането, ама май при втора бременност се следи по-сериозно. Знае ли някой коя точно седмица се прави първото изследване за антитела?
Благодаря предварително на всички отговорили и съжелявам, че не се включвам често тук, но като не спи детенце е абсурд да седна на компа, тя много се нерви и  иска и тя да ви пише  Laughing, а докато спи имам и куп други домашни задачки.
Добре дошли на всички нови мами, не изброявам имена, за да не пропусна някой.

# 108
Момичетааааааааа newsm44 newsm44 и в Пловдив има ФМ и БХС newsm68 newsm68,в едната ни частна клиника "Торакс" ихууу,супер,значи-уредих се
 smile3502
MianaNia  благодаря ти за изчерпателния отговор мила newsm03 newsm51
Целувки за всички сладки мами,много ви обичам smile3525
Буболечето ми се губи нещо smile3516

# 109
Bagneto съжалявам за това което се е случило мила,сигурна съм че скоро пак ще се похвалиш с добрата новина.

Хей,момичета аз също съм от Люлин 5 част.Много ми става приятно като разбереш,че някой живее близо до вас.Много ми липсва България,но едва ли скоро ще се приберем.А как ми се ходи на моренцеееее ужас..Тук с тия дъждове,постоянно мрачно такова навъсено,даже не ти се излиза..Но какво да правиш,всяко нещо иска някаква жертва..
Лек и успешен ден момичета Hug

# 110
Аз отивам на доки стискай те ми палци  Praynig

# 111
Аз отивам на доки стискай те ми палци  Praynig

Praynig Praynig Praynig хайде и бързо се връщай да се похвалиш.Кураж Hug

# 112
имаш 4 от нас с бебо!  Hug да пишеш после! и спокойно! всичко ще е ок!  Heart Eyes Heart Eyes Grinning Grinning Grinning

# 113
Здравейте бъдещи мами! И аз реших да се запиша - терминът ми е на 01.01.2009г. За новата година живот и здраве подаръче ще има. На 27 години съм и това ще ми е първото бременеене.
А иначе и на мен много ми се гади - понякога по цял ден и цяла нощ. По цял ден ми се спи, а цяла нощ будувам.
Чудя се докога ще е така. Вече съм 9-та седмица и се надявам скоро да ми мине.
Имах леко прокървяване миналата седмица, дадоха ми една седмица болничен и сега вече няма нищо. Оказа се, че кървенето е от леко отлепване на плодния сак, предписаха ми Дуфастон 2х1 и Нош-па и сега според докторите вече е започнало да зараства.
Ох, молете се всичко де е наред. А иначе като видях кървенето - веднага на лекар. И да си призная сама си предписах Дуфастона, после и лекарят ми каза същото. Така че не съм сбъркала, но по-добре направих, защото може да се каже, че колкото по-рано толкова по-добре.
Засега май всичко е наред или дано да е така.

# 114
Момичетааааааааа newsm44 newsm44 и в Пловдив има ФМ и БХС newsm68 newsm68,в едната ни частна клиника "Торакс" ихууу,супер,значи-уредих се
 smile3502
MianaNia  благодаря ти за изчерпателния отговор мила newsm03 newsm51
Целувки за всички сладки мами,много ви обичам smile3525
Буболечето ми се губи нещо smile3516

Мога да ви я препоръчам на Пловдивските мами тази болница (Торакс).Там бях оперирана от първата ми извънматочна бременност,и екипът от професионалисти беше на ниво.Много съм доволна и благодарна на д-р Шехтова.Вярно плащаш си но така стават хубавите работи.И след като забременях с дъщеря ми,аз живеех вече в София и продължих да ходя в клиника Торакс на Стамболийски,но там лекарите нямат нищо общо с Пловдивските.Водиха ми бременността 7 месеца и когато тръгнах да раждам(преждевременно) аз нямах ни един документ,а моята докторка ми правеше всяка седмица изследвания,каквито и скимне без повод.Просто за да ти вземат парите.И така без документи и дори познати аз си родих във Шейново и съм много доволна.Не че и там не си платих де ,но това е друга тема.
Та така , че мили мами според мен многото изследвания са напълно излишни,освен ако не си проблемна бременност и състоянието ти не го изисква.Тия лекари в България само те психясват излишно.Но всичко е въпрос на личен избор,нали така?

# 115
sladur4esta добре дошла при нас welcome и леко бременеене,добавих те веднага в списъка  Wink
kateto83 и аз така си знам и съм ходила там,но не знаех,че има и тези услуги и много приятно ме изненадаха Hug

# 116
sladur4esta, здрасти и добре дошли на теб и твоя бебчо!  Heart Eyes

Радвам се, че сакчето ти се е закрепило!
Можеш ли да ми разкажеш как се виждаше това на видеозона - като черни точки ли? големи малки? ако имаш и снимка да покажеш... при мен също май имало леко отлепване? пия дуфастон, но шпа и някакви витамини. Но си ходя на работа, която е седяща. Т.е. почти статична. А кървенето с какъв характер беше? При мен зацапване, оня ден 1 капка кръв тъмночервена. Пиши ако знаеш повече  Grinning

# 117
bebka, разбира се, че сте ти стискаме палци. В момента сигурно тръпнеш в очакване или вече си видяла и чула само хубави неща  Hug
sladur4esta, добре дошла сред нас, мила. Ох и аз съм част от отбора на мамите със зацапвания..уж е необезпокоително според доки, но аз не спирам да се  Praynig всичко да е наред.
Ааа не ми харесва това със записванията на час при Марков! Какви ще ги вършим сега? Освен да отброяваме дните и като дойде момента стремглаво да хващаме телефона от ранни зори пък, която свари или изпревари по-точно hahaha ще бъде прегледана. То не е смешно момичета, ама бива ли да се срещат такива затруднения  ooooh!
На ЖК мисля да се запиша другата седмица. Сега изчаквам прегледа в петък. Надявам се всичко да върви добре и да чуем малкото сърчице. А, и да ви се отчета- така както нямах никакви признаци на бременност, така от събота стомахът ми така се е издул ужасно и чувствам типичното напрежение в него като пред цикъл. Тази сутрин доста ми се гадеше, така че и аз съм в кюпа... hahaha

# 118
bubi4ko, аз днес си запазих час а 16-ти при Марков. Тогава ще съм в 16-та седмица. И аз исках направо за 20та, ама не можело. Не се знаело ак ще бъдат отпуските тогава. Това беше моето обяснение.
Само да Ви кажа, чух се с приятелката ми. Спрял е кръвоизлива, през нощта е имал още един такъв. Лекарят й казал, че се оплашил, такова чудо отдавна не му се е било случвало. Но най-важното е, че все още мъти
Благодаря
tony1166, твоя час при Марков от колко часът е? Може да се видим в чакалнята. Аз съм от 16:40

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 15:58 от Evjeni

# 119
Evjeni , много се радвам за приятелката ти! Дано това да е последната и грижа и от сега нататък само радостни емоции около бременността и раждането!

Мами, вас спряха ли да ви болят гърдите?  Моите са си все така едри ( доколкото това може да се отнася до мен  Wink ), но от два дни насам почти не ме болят , та се зачудих докога е нормално да растат и да са болезнени? А , и носите ли сутиен з абременни и има ли ефект от него ? Мерси !

Общи условия

Активация на акаунт