Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са рисковете от посещение на басейн по време на бременност?
Какви са препоръките за вдигане на деца по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са рисковете от посещение на басейн по време на бременност?
-
Какви са препоръките за вдигане на деца по време на бременност?
-
Какви са препоръките за посещения при лекар и избор на лекар по време на бременност, както и какви изследвания и прегледи трябва да се направят?
-
Трябва ли да направя биохимичен скрининг и кой е най-добрият лекар за това в София?

Аз лично смятам, че няма да е фатално, аз си записах за някъде 16-17 г.с. - нали още не знам със сигурност коя съм заради късната овулация, както и преди с Нията ходих по същото време при Мазнейкова и тя после ме искаше пак в 22 -23 г.с. за да се гледат някакви камери по сърцето и доплер, така че не е фатално, ако е изтеглена малко по-рано ФМ. Аз също няма да правя ФМ на 13 г.с., тъй като това се пада твърде скоро с оглед записваните часове, но ще отида на обикновен преглед, пък да видим.

и леко бременеене,добавих те веднага в списъка 
ще бъде прегледана. То не е смешно момичета, ама бива ли да се срещат такива затруднения