"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 221
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
  • Шумен
Момичета, много хубави неща сте сътворили. Да не изреждам поимено, че да не изпусна някого... но всичко много ми харесва. Hug

Аз се боря с техниките на рисуване и нямам нищо за показване.  Confused

# 106
Здравейте талантливки,
Отдавна не съм сътворила нещо за показване и за това се спотайвам Embarassed
Лекси, с луната и с водните рамки ме разби, каква красота!
Браво!
Maktub ...Глеееедам и не вярвам на ушите си Shocked, как можа такива вълшебства да направиш? Мола те от сърце да споделиш как ги правиш тези неземно красиви феички, моооля Praynig(даже ги сънувах) Rolling Eyes
ov4ar4eto kalitko Хубаво е , но прави впечатление разтегнатото цвете.

BOIKOM2005 Морската доооста ми допада!

# 107
  • London
Поправих рамката, но редактирах предишния пост за да не пиша нов. Embarassed

Благодаря за коментарите.

http://lh5.ggpht.com/anastasia6339/SEbBleEBV-I/AAAAAAAAB3A/8n58M … y2.jpg?imgmax=512

# 108
Да ви почерпя с торта, за здравето на моят малък голям мъж

# 109
Тед, да ти е живо, здраво, много усмихнато и чаровно детенцето.  bouquet  bouquet  bouquet
Нека ви носи само усмивки и положителни емоции.
Желая му най - вече здраве и достатъчно хубави мечти, които да сбъдне.
  ura   newsm67  ura

# 110
  • Варна
Честит Рожден Ден на малкия голям мъж! много да ви радва и много да се гордеете с него!   bouquet

# 111
  • Шумен
ted_, да ти е живо, здраво и щастливо малкото мъжле, много радост да ти носи. bdbaloni
Ти ли си правила тортата? Страхотни са тези красоти, в готварския редовно си плакна очите.

Ето една рисунка, която направих по урок. Тази вечер ще се помъча да направя още нещо и да изпробвам наученото.

Увеличено - http://images.mistakeps.multiply.com/image/2/photos/4/orig/14/Su … amp;nmid=97067656

# 112
  • London
ted,
честит празник, здраве и щастие. nbirthday Tada  ura

# 113
МИМИВАЛ КОЛАЖЪТ С ЧУДЕСАТА НА СВЕТА ОСОБЕННО МИ ДОПАДНА Peace
НИККИ ЗАСМЯНА РАМКА Simple Smile
ЛЕКСИ ПЪРВАТА РАМКА МНОГО МИ ХАРЕСА. ВЪВ ВТОРАТА НЕЩО НЕ МИ ДОПАДАТ ЦВЕТОВЕТЕ НА СНИМКАТА  newsm78НЕ ЗНАМ ЗАЩО
ОВЧАРЧЕТО КАЛИТКО ВИДЯХ ВСИЧКИ ВАРИАНТИ НА СНИМКАТА И МИСЛЯ ЧЕ БЕЗ ЛИЛАВОТО ЦВЕТЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ
МАКТУБ ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА КОЙТО ПРАВИШ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СА ПРИКАЗНИ
ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК ТЕД ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И САМО ДА ТЕ РАДВА!!! nbirthday
[/color ]

# 114
  • София
Тедка, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, много засмян и относително послушен  и да ви носи само щастие!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
  • Бургас
ted_ честит ти малък голям мъж. Желая много усмивки, прекрасно изпълнено със забавление и радост детство и весел празник. Снимай на воля и после да спретнеш 5-6 красоти на рожденика.

# 116
  • Варна
Честита годинка на Младен! Желая му красиво детство и много усмивки.
Тed_, честит ти рожденник, чуството е прекрасно, все е дно ти имаш РД Laughing  bouquet

# 117
  • London
Добро утро момичета,
искам да помоля някой да ми обясни как става точното изрязване.  bouquet
Аз изрязвам с магнитното ласо, но то май не хваща много точно, с ласото (кръгло) нещо не мога да се справя. Rolling Eyes
С лупата увеличавам, но като е голям обекта (или как да кажа не знам) и правя едни кардиограми, все едно "обекта" има инфаркт. Embarassed Embarassed Embarassed

# 118
Добро утро момичета,
искам да помоля някой да ми обясни как става точното изрязване.  bouquet
Аз изрязвам с магнитното ласо, но то май не хваща много точно, с ласото (кръгло) нещо не мога да се справя. Rolling Eyes
С лупата увеличавам, но като е голям обекта (или как да кажа не знам) и правя едни кардиограми, все едно "обекта" има инфаркт. Embarassed Embarassed Embarassed
http://annaanastasova.multiply.com/photos/album/56

# 119

Общи условия

Активация на акаунт