"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 183
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Салем, защо режеш? Има толкова много хубави елементи в ПНГ-формат.

Мими, вкуснотийката е страхотна. Малко може да увеличиш Вики, ако ти се занимава.

Лекси, това е една от най-добрите ти рамки! Поздравления!  bouquet

# 256
Справих се-mimival се оказа права.Не бях направила фона прозрачен.Още едно въпросче-В  панела с инструментите нямам кофа Cry

# 257
Справих се-mimival се оказа права.Не бях направила фона прозрачен.Още едно въпросче-В  панела с инструментите нямам кофа Cry

Кофата ти е под Gradient tool  ,като натиснеш на клавиатурата Shift+ G и ще се покаже  Peace

# 258
  • София
Имаш, просто е скрита! Mr. Green

Кликни в малкото триъгълниче до иконката на  Gradient Tool, под гумата и ще се появи и кофата. Избираш я и готово!

# 259
Боже колко съм зле-имам си разбира се. HugСега ще почета малко.

# 260
  • София
Момичета записвм се при вас.
поразгледах,има доста за четене,но и без глупави въпроси няма да мина(знамщо за чудо съм)
Много ми харесва какъв сплутен колектив сте и работите които правите са страхотни,поздравления!
Надявам се с течение на времето и аз да има с какво да се похваля Simple Smile
Ще признае запалих се основно заради рамките на снимките които бих искала да направя за мъниците.

# 261
  • Бургас
Добре дошли на всички нови попълнения   bouquet С труд всичко се постига! Аз пак нямам нищо ново, сега отивам да поработя и дано да завърша, това което съм почнала миналата седмица  Embarassed Mr. Green

# 262
Я да се шмугна и аз при вас, чета ви и много сте ми помогнали, но ще ви по тормозя с тъпи въпроси по-късно.  Hug

# 263
  • София
Добре дошли на всички нови Grinning

Нещо поизмъчено от мен за подарък, но с повече снимки наистина се "работи" по-трусно:

# 264
  • на село
Харесва ми, само горната заврънтулка ми идва прекалено голяма и минава  през главата на детето. Общо взето само тя ми боде очите. От къде взе скрабчето?

# 265
Здравейте!
Имам следните питания:
Имам картинки jpg, gif с надписи или лого, които са с много ефекти и филтри по тях, много често ми се налага да махам фона, за да мога да използвам само надписа или логото. Обикновено махам фона с разновидностите на гумичката, но Фотошопа не разпознава надписа като отделен обект, защото е с много цветове и обикновено след процедурата половината надпис липсва... Често няма начин да го напиша аз, защото не познавам всички шрифтове и ми отнема часове да сравнявам, а буквите на логата, предполагам, че не са от шрифт. След това дописвам надписа на ръка пиксел по пиксел и това ми отнема мноооого време и нерви. За по-големи лога съм използвала различните тулове за изрязване, но за по-малки букви?
Благодаря ви предварително!

И друго се присетих. Често се налага да намалявам картинки, изрязвам части от тях и все има недоволни, че се влошило качеството...Според мен е логично...Слагам им по един "Шарпен" или си играя с "Левалс", но дали има и друг начин... Често хората си мислят, че като е Фотошоп може да се прави чудеса с него, но за мен е логично да се намали качеството, често да се влоши драстично...

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 08:07 от migito

# 266
  • Бургас
От къде взе скрабчето?
От магазина  Mr. Green

# 267
Лекси много е сладка, но съм съгласна с tatyana_77.

Ето нещо сутришно и от мен.

Увеличи

# 268
  • София
Мими, много ми харесва! И снимките са много добри и цветово и композиционноси го изпипала! Браво!

migito, така ми е трудно да си го представя. Я дай една такава картинка да видим и да се пробваме  Grinning

Момичета, ще ви оставя за една седмица да си починете от мен  Laughing - днес заминавам на море - ще ми липсвате и вие и ФШ.

# 269
  • София
Ще ми помогнете ли с идея(линк) откъде да дръона ФШ?
Благодаря ви
мимвал това което си направила е много свежо,браво!

Общи условия

Активация на акаунт