"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 186
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Добре дошли на новите попълнения   wavey  newsm47
mimchence Браво ,много добра за първи опити  smile3501

Virginity Харесва ми рамката и съм съгласна с Ани за центрирането  newsm10
Лекси Супер е  newsm51

mimival
  Много интересно колажче ,но наистина малката се губи  сред тази вкусотия (направо лигите ми потекоха)

SheDevil
Бързо оздравяване ти желая и аз миналата седмица бях болна и незнаех къде съм  ,
 а урока мисля и аз да го пробвам тия дни като имам повече време  smile3506

# 241
Е много се радвам, че ви потекоха лигите  Joy това беше целта  Peace. Преправих я, дано така е по-добре.
muzka много е просто, просто копираш линка на пълният размер на картинката си.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 14:00 от mimival

# 242
  • София
Я, вижте това! Признавам си, че фона го взех отнякъде, но не си спомням от къде. Embarassed
Добавих това , онова и стана мой! Mr. Green

Мимивал, благодаря ти! То лесно, ма кой да се сети!? doh

Увеличи

# 243
  • София
Малко коментари от мен, макар че се нямам за напреднала Laughingдаже напротив, но гледам има доста за коментар тука:
Музка, страхотен е станал колажа, особено след корекцийте!
Virginity,малко голяма ми идва снимката, и тези портокали не са ми най-летния плод:)
Мактъб, честито за плаката, много ми харесва, не се сещам дали го казвах и преди в другата тема, но и да се повторя- заслужаваш го!!!
mimchence, страхотен първи опит!!!Браво!!!За сенките са ти отговорили, за квадратите - изваждането на хартия може да стане като 15/20 или 13/18.И не е проблем, но после си мисли как да ги подреждаш в албум,аз примерно изваждам само снимки , които да сложа в албум, защото иначе остават отпечатъци, цапат се и не ме кефи.
Лекси smile3501друго нямам какво да кажа.
Мимивал, пекрасно е !!!Едиствено може мъничко да увеличиш момиченцето, ама направо ми се прииска да изям цялата торта, м-м-м:)

# 244
Моля кажете ми къде е тази тема за начинаещите с ФШ защотото нещо не се орентирам. Или ще е само за напраднали и там като задъдеш въпрос те подминават все едно си крастава, или ще е напреднали начинаещи. Няма ли само за начинаещи ?

# 245
  • София
Много ви благодаря  Embarassed Hug
mimival , много вкусен колаж  Grinning Харесва ми. А малката така ли е облечена или ти си я издокарала?
Муцка, много е интересен колажа. Все се каня и аз да направя  Grinning Моя е жабата /аватара/, ама не е качествена и все се каня да си направя нов аватар.
Цвети, ако темата е само за начинаещи, кой ще обяснява  Grinning Не помня тук да си задавала въпрос - питай, с удоволствие ще ти отговорим. Не помня на някой да не е обърнато внимание. Иначе принципно темата беше/е за начинаещи, но в един момент всеки начинаещ става напреднал, а това не е причина да спре да пише и публикува, още повече, че повечето сме си станали доста близки. Иначе в началото на темата има линкове към предишните - в повечето от тях са обяснени основните неща. Просто няма как на всеки нов всичко да се обяснява от самото начало. попрочети, ориентирай се за основното и питай на воля конкретни неща  Grinning

# 246
  • София
Да, да Цвети, на правилното място си!
Ти само питай... Mr. Green

Лекси, да не си пипнала жабката.  Crossing Arms
Много е сладурска!

# 247
Момичета цял ден се мъча да направя рамка ,но нещо не се получава.четох, четох...какво съм направила.Изрезах си цветенца(на нов  докомент)Правя си рамка -пак на нов документ.Тръгвам да слагам цветето на рамкота и тя изчезва.Остава само цветето.къде бъркам?

# 248
Благодаря момичета. Значи имам ли въпрос ... тук да питам  Peace

# 249
muzka Много си активна днес ,браво за колажчето   bouquet

Cveti Simple Smile~   Добре дошла  Hug

Аз от тези вкусотии на mimival се преместих в готварския и замислям някаква торта да спретна тия дни  Whistling

# 250
salem   Погледни дали всички слоеве са ти активни  newsm78

# 251
Да активни са.

# 252
А как я правиш рамката ??
Дай малко повече подробности

# 253
Аз от тези вкусотии на mimival се преместих в готварския и замислям някаква торта да спретна тия дни  Whistling
Laughing  Joy

Много се радвам, че ви харесва.    bouquet
Лекси само главичката е на Вики.
Cveti Simple Smile~ добре дошла при нас.

salem а като изряза цветето на бял фон ли го остави или на прозрачен. Ако фона ти е бял, то той ти скрива рамката и трябва да го изрежеш. най-добре си режи елементите след като ги поместиш в документа, над който си решила да работиш.

# 254
salem   Мисля че е добре да започнеш рамкирането първоначално със готови елемнти или скрабове  Peace
По лесно ще ти е и ще започнеш да се ориентираш по бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт