"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 199
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък смятам че както си беше до сега си беше много добре, и това беше обсъждано в  едно от предходните теми. Според мен там  доста момичета ще се откажат да от фотошопа, а да не говорим за публикуването на творенията си в темата Рамкиране с Фотошоп.
Ще ме прощатавате но аз съм едно от тези които само надниква в тази тема на 7-8 тема дали ще се реша да публикувам нещо, просто там момичетата са си създали тяхна си общност и не допускат никой. Това е лично мое мнение. Тук се чувствам доста в свои води. Лека вечер  bouquet

# 196
напълно съгласна съм с ТЕД доста се пообъркахме тези дни и моето мнение е да си останем на 2 групи

# 197
  • Варна
малИииии от кога не съм Фащала фотошоп чек ме е срам  Embarassed
но за идеята и аз ще изкажа мнение че не се чувтвам толкова задобряла че да пускам и в двете теми Confused пък и пробвах един-два пъти там и поисках съвет и ме натириха и ми казаха да си ходя в темата за начинаещи и да не ги занимавам с проблемите си Rolling Eyes не помня кой беше, но никак не ми хареса отношението...тук съм си добре..и пет човека да останем пак ще дойдат нови попълнения  Whistling

# 198
  • София
SheDevil, а не е ли по-добре да има само една тема /особено впредвид факта, че се изписват толкова бавно/, вместо да трябва да се самоквалифицираме или някой друг усложливо да ни слага етикетче "новак" или "напреднал"? Или и ти си на мнение, че новаците нямат място до "талантите"? По-добре щеше да е да предложиш темите да се слеят.  Може и момичетата тук редовно да следят другата тема, но същото не важи за повечето напреднали - все по-рядко влизат и дават съвети. А нали уж начинаещите се учат от напредналите.
Определено не се чувствам начинаеща, но ако трябва да избирам между двете теми, ще публикувам тук.  Атмосферата ми е някак по-искрена и работна. Засега обаче ще си пускам и на двете места. Жалко, че заради 2-ма - 3-ма се създаде такова мнение за "напредналите" - повечето момичета са наистина много мили и готови да помогнат. Но и ted_ и Virginity са прави...

Днес ми го няма вдъхновението. Това го правих по урок, но не ме кефи:
http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1683

# 199
здравейте момичета
Добре е темите да си останат 2.Нека тази тема си остане за начинаещи , за уроци и за въпроси.Аз например влизам винаги тук и гледам дали някой нещо не пита за да отговоря/ако някой преди мен не го е сторил/Постоянно идват нови и нови момичета и е добре първоначалните си творби да публикуват тук.Въпросите също е по добре да се задават тук.Тук пускаме уроци и даваме съвети.Сега е малък застой,но това е разбираемо.Наесен нещата ще се раздвижат.Според мен е безмислено да се публикува едно и също и в двете теми,но на някой ако така му харесва.ОК -стига да е съвместимо с правилата на форума.
В другата тема останаха около 10 момичета ,които правят рамки.Те не са страшни ,но понякога се дразнят,на постоянните въпроси,които така или иначе се разискват и са разисквани тук
Специални поздравления за последните рамки на мимивал и мама писана

# 200
Добро утро,
Ани мерси много, радвам се че ти е харесала рамката ми.   bouquet

Причината поради която взех да публикувам и в другата тема е заради това, че бях поканена на няколко пъти а и тук почти никой не остана, а от групата на напредналите почти никой не коментира тук. Харесвам си темичката ни и бих препочела да публикувам тук, но надали ще получа повече от 2-3 коментара за творбите си, което за мен е важно, тъй като без критика и насока и няма да науча нищо ново.  Peace

# 201
  • Бургас
Според мен, който където иска, там да си публикува, но да си избере едно място за публикациите си. Все пак нета е свободен достъп до всеки и никой няма право да казва на кой къде му е мястото.
Колкото до сливането на темите - отдавна бях предложила това. На мен никой не ми пречи, но след като има хора, които се "дразнят", ОК, темите нека бъдат две.  Peace

# 202
Моето мнение е също че е хубаво да си има 2 теми,но не е нужно да се поства и в 2те снимките.
Според мен който чете едната чете и другата.
Аз лично не поствам в другата понеже останах с неприятни чувства от началото и  тук си ми е много по уютно .
Както е казала Ани сега е отпускар-ски сезон и като гледам не само темите за Фотошоп а и другите във Хоби са замрели .
Не мисля че е толкова важно колко бързо се изписват темите .
А и винаги ще има начинаещи и може да помогнем по-напредналите .

# 203
Млечко-целта на тази тема от самото начало беше възможността на начинаещите да задават свободно въпросите си и да им се обърне повечко внимание,което в другата тема няма как да стане.Тя си е повече за рамки и много по малко/да не кажа никакво/внимание не се отделя на различни уроци и похвати за направата на интересни неща с фш изобщо.Вярно е,че темата замря напоследък,за което виждам вина и в себе си, ппонеже отдавна не съм пускала никакви уроци,но в момента имам много работа и нямам тази възможност.Вярно е също така,че и повечето "начинаещи",които започнаха в началото вече са далеч напред и съвсем не са начинаещи.Но идват все нови и нови момичета и ако не им се обърне внимание може и да се откажат,а всички трябва да признаем,че в другата тема повече се ахка и охка,отколкото се получава градивна критика.

# 204
  • Бургас
Ани, напълно съм съгласна с теб, не чувствай никаква вина за нищо.  Peace Може би заглавието на темата трябва да е с някаква насоченост, като например "Училище за фотошоп", "Уроци, въпроси и отговори за Фотошоп" или нещо от сорта.

# 205
  • София
Добро утро момичета!

Аз нямам нещо за показване, но да се изкажа - твърдо съм да има две теми.
И аз като мама Писанка дори и да имам нещо не го поствам в другата тема,
поради същата причина. Колкото и да са добри момичетата там, не ги чувствам
така близки като вас....пък и не  съм от получилите покана да постват там.
И, изобщо с това някой да бъде поканен, а друг подминат не ме кара да се чувствам
добре. Спомням си как бързо бяхме нагонени в
началото като питахме тъпи въпроси "напредналите".
Дори да си призная рядко поглеждам другата тема сега.

А, пък и се чудя защо постоянно се поставя въпроса за сливане на темите.
Повечето от момичетата тук дори ми се струва, че правят много по-добри
и различни неща и не мисля, че се нуждаем от разрешение или пък другата тема да
е някаква цел. Който иска да заповяда при нас, но ще трябва да се съобразява с това,
че има и много начинаещи момичета и да не мрънка , че му отнемат от времето да отговаря.

Това  е моето мнение и се надявам да няма обидени!
Ако не бяхте вие момичета и Ани, Вейдър, Млечко ,
дано не изпусна някой от можещите и разчитах само на помощ от
съседската тема, вероятно ентусиазмът ми щеше да замре.

Приятен ден на всички!  bouquet

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 09:41 от muzka

# 206
  • София
Ани, сега пък и виновна. Ако не беше ти, темата най-вероятно нямаше да я има   bouquet. Млечко е права май. Нека не разглеждаме темите като за напреднали и начинаещи, а тема за рамкиране и тема за въпроси, отговори и уроци свързани с ФШ. Погледнато така, е уместно да има две теми. Ще пускам в едната Peace

# 207
малИииии от кога не съм Фащала фотошоп чек ме е срам  Embarassed
но за идеята и аз ще изкажа мнение че не се чувтвам толкова задобряла че да пускам и в двете теми Confused пък и пробвах един-два пъти там и поисках съвет и ме натириха и ми казаха да си ходя в темата за начинаещи и да не ги занимавам с проблемите си Rolling Eyes не помня кой беше, но никак не ми хареса отношението...тук съм си добре..и пет човека да останем пак ще дойдат нови попълнения  Whistling

Joy Joy Joy Има нещо такова - някой момичета не се чувстват комфортно там.  Grinning

Според мен, който където иска, там да си публикува, но да си избере едно място за публикациите си. Все пак нета е свободен достъп до всеки и никой няма право да казва на кой къде му е мястото.
Колкото до сливането на темите - отдавна бях предложила това. На мен никой не ми пречи, но след като има хора, които се "дразнят", ОК, темите нека бъдат две.  Peace

Peace Peace Peace Peace

Лекси не съм казала да не публикуваш тук или там, предлагам /както виждам и повечето момичета са съгласни/, да се постват само в едната тема, а в коя - всеки сам преценява за себе си. Не искам да обиждам никого, най - малко пък да убивам ентусиазма на момичетата които пускат тук нещата си. Нека просто да разграничим нещата. И защо всеки път като стане въпрос за тази и за онази тема, винаги има нацупени и сърдити.
Ако не беше Ани, наистина нямаше да я има тая тема, нека уважим труда и и да запазим темата, за да не ни спрат "топлата вода".

Писанка
и Мимивал - страхотни послени рамки.   bouquet Харесват ми цветовете, весели и детски.

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 11:24 от SheDevil

# 208
Здравейте момичета.Инсталирах си и заредих нови четки.Започнах да ги пробвам.Но нещо изтрих или маркирах и сега фигурите ми излизат само бели.Какво ли не пробвах да сменя цветовете,но не става.

# 209
Здравейте момичета.Инсталирах си и заредих нови четки.Започнах да ги пробвам.Но нещо изтрих или маркирах и сега фигурите ми излизат само бели.Какво ли не пробвах да сменя цветовете,но не става.
Първо се увери че ползваш Brush tool, а не например  History Brush tool. Това което се сещам е да провериш горе там където ти пише размера на четката, имаш още опции Mode и  Opacity. Първото трябва да е нормал, а второто на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт