"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 204
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
mimival, изпълних голяма част от насоките. Тези, които не съм ги пробвах, но не ми стоят нещо добре.
Какво ще кажеш за този вариант?  newsm78

# 181
благодаря ви момичета за съветите по късно ще се занимая с нея

лекси страшни са снимките пък нека не е бол спорен деня как ги пасваш тия дървета и тия градинки не знам но резултата е много добър

стейси много по добре
  спорен ден ви желая Peace

# 182
здравейте момичета днес се занимавах с този колаж, но ако някоя от вас ми даде съвет как да сменя цветовете на замъка ще и бъда много благодарна че нещо не ми се получава

# 183
BOIKOM2005, не смея да давам съвети, защото все още съм начинаеща. Но дали няма да стане промяната в цвета на замъка с Hue/Saturation? Аз лично бих пробвала различни варианти. Така ми е трудно.  Embarassed

А ето и още един опит от мен:

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 21:23 от stasssy

# 184
  • London
BOIKOM2005,
много ми харесва, но няма да коментирам, защото не мога.
За смяна на цвета, но да остане пясъчен, пробвай с контрол+М.Трябва да си в слоя на "обекта" Mr. Green.
Дано (ако така се прави) да съм била полезна.

# 185
здравейте момичета днес се занимавах с този колаж, но ако някоя от вас ми даде съвет как да сменя цветовете на замъка ще и бъда много благодарна че нещо не ми се получава

С Hue/Saturation или ако не постигнеш подходящ реалистичен цвят може да опиташ и с Curves.

# 186
  • София
Аз напоследък променям цветовете доста успешно с color balance. Тънкостта е, че обикновено многократно трябва да се прави промяната. Например от червено искам да направя синьо - давам многократно и в различни съотношения към синьо и зелено, понякога пипам и другите цветове. Обикновено с 5 - 6 промени винаги нагласям желания цвят. Hue/Saturation, също става, но не е толкова точно, а за Curves се иска по-точна ръка.

# 187
благодаря ви момичета пробвах но нещо не мога да го измайсторя зарязвам го за сега утре може да стане обикновенно така се получава

# 188
# 189
Mama Pisana браво, много свежа рамка. Peace
stasssy така е много по-добре.  Peace Пробва ли да сложиш надписа отдолу.  newsm78 Ама съм лоша  Laughing Wink.
Ето ти и сайта /ако не го знаеш/ от който можеш да си теглиш безплатни скрапове- http://digifree.blogspot.com/2008_06_08_archive.html . Разпределен е по дати, от лявата страна малко по-надолу има Блок Архив, от който си избираш датата. Дано съм ти помогнала.  Peace

Ето я и моята нова рамка, май доста е претрупана, но по-добре вие да си кажете мнението. Peace

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 19:20 от mimival

# 190
  • София
Мимивал, разкошна е!
Писанке, мнооого ми харесва! Защо не пускаш и в другата тема  newsm78

# 191
mimival, благодаря за скраповете. Ще ги разгледам. Не съм теглила от тях. Аз обикновено си търся отделни елементи с png разширение.
mimival, Mama Pisana разкошни рамки сте направили. Браво!  Peace
Дано и аз скоро да се науча да правя такива хубави рамки.  Blush

Ето и малка преработка на последната ми рамка. Не бъдете много критични, че не мога да я преработвам. Направих глупостта да слея всички слоеве и така да запиша файла във фотошоп формат. Досега не бях правила такава основна грешка.  Embarassed

# 192
Момичета, нека всеки да прецени за себе си и да публикува рамките си само в едната тема - няма смисъл да се разводняват така темите и без това за седмица изписваме по една. Имаме вече преди време предупреждение от модераторите - нека не злоупотребяване ненужно Naughty.
Стана тенденция да се пуска и в двете теми - смятам че е напълно ненужно - момичетата четат и едната и другата тема. Така че коментарите няма да липсват.

# 193
Момичета, нека всеки да прецени за себе си и да публикува рамките си само в едната тема - няма смисъл да се разводняват така темите и без това за седмица изписваме по една. Имаме вече преди време предупреждение от модераторите - нека не злоупотребяване ненужно Naughty.
Стана тенденция да се пуска и в двете теми - смятам че е напълно ненужно - момичетата четат и едната и другата тема. Така че коментарите няма да липсват.
Съгласна съм.  Peace
Според мен в тази темичка вече почти никой не остана и е най-добре всички да пишем само в Рамкиране с Фотошоп.

# 194
И аз се съгласявам. Извинявам се.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт