"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 205
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Mama Pisana, много ми хареса рамката. Страхотна е!  Peace

BOIKOM2005, според мен текста не се чете добре. Защо не пробваш да намалиш opacity на фона или на буквите да им направиш контур и сянка. Трябва да пробваш. Иначе замисълът е прекрасен.

Аз тази вечер нещо не съм във форма. Направих и аз една рамка, ама нещо не ми допада. Нямам муза  Confused

Въпреки това ще Ви я покажа, ама не ми се смейте  Embarassed

# 166
Тед, фона е твърде ярък. Балоните бих преместила долу, където е заврънтулката.

Мама Писана, много интересна идея!  Peace  Детето обаче се губи... може би ако са по-малки квадратчетата...

Овчарчето, браво! Слагай по-смело сенки Wink

Стаси, тези панделки, които са отрани стоят като скеле... всичко е нежно и заоблено и тези дълги прави линии не се връзват. Инак цветово е приятничко Grinning

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 00:56 от Maktub

# 167
  • София
Тед, много ми харесва. Само текста ми се губи - Мактуб е права, че фонът е малко ярък. Опитай да очертаеш буквите, за да изпъкнат /със storke, откъдето се задават и сенките/
Mama Pisana, мнооого е добра и оригинална!  На мен само надписа "съмър" ми идва малък.
ov4ar4eto kalitko, браво и на теб - много настроение ми лъха от рамката. Права е Мактуб за сенките.
stasssy, много е интересна. малко ярка ми идва. Изсветли и долната снимка. Струва ми се, че за ангелчето това май не е най-подходящата сянка - по-бледа и разпръсната или изобщо без.
мактуб, айде де... пусни нещо  Grinning
Днешните ми неща, ако на някой му се гледат и лека нощ  Grinning
http://lexi1974.multiply.com/photos/album/323#178
http://lexi1974.multiply.com/photos/album/323#182
http://lexi1974.multiply.com/photos/album/323#183

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 02:04 от Лекси

# 168
Добро утро на всички.  Grinning
През уикенда разучавах урока за направа на русалки- http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1657, като го приложих и за да нарисувам опашката. Ето трите колажчета, които направих /двете са с русалки/ надявам се да ви харесат.  Peace

Лекси в последно време всичките ти неща са страхотни. Браво.  bouquet
Овчарчето много сладка рамка.  Peace
stasssy интересен замисъл, но съм съгласна с Maktub. Peace
Mama Pisana много свежо. Peace

# 169
  • Бургас
Лекси стига пуска само линкове, ами слагай рамките в темата  Naughty Толкова са красиви, всички има какво да учим от теб, а и трябва да бъдат видяни.

мимивал приказни колажи, особено втория и третия много ми допадат.

stasssy за твоята съм съгласна с останалите. Само размера на самата рамка е малко странен, как ще ги извадиш на хартия?

ov4ar4eto kalitko много добра рамка. Браво.

Mama Pisana чудесна идея и аз съм за по малки квадратчета.

ted_ на мен двойката не ми  харесва.

Днес всички сте великолепни, как съм се отпуснала само, една критика не можах като хората да измъдря, ама то няма и за какво де.

# 170
Много моля за коментари  Praynig

# 171
Ники мерси, много се радвам че са ти харесали.  bouquet
Третият го направих най-бързичко, но с вторият доста се затрудних с рисуването на косата на Вики, ако някой има желание да се пробва ето и урока, който ми помогна  - http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read_tut&id=1178

# 172
Момичета, благодаря Ви за критиката към рамката. И на мен нещо не ми допада. Дано да ми дойде музата и ще я преработя, а може и нещо ново да измисля.  Peace

# 173
mimival - направо се възхищавам на това което правиш Hug
maktub - на мен ми харесва

Ето нещо и от мен:

# 174
Maktub   Много готино си го измислила  smile3501 newsm10

zaika baika   Браво много добре се е получило ,само малко да намалиш долу цветята че отвличат вниманието от снимката на детето newsm10

Прави сте момичета за квадратчетата ,само че е такава формичката и само съм ги запълнила ако са по малки това означава и снимката да е по малка  Peace
Ако бяха повече щеше да стане  newsm78

Отдавна не бях правила правоъгълна рамка и малко се затрудних  smile3511
Резултата :

# 175
Още един опит от мен.  newsm78

# 176
ТЕД И АЗ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ ЗА ПОКАНАТА
ЛЕКСИ SISTERS Е НАПРАВО СТРАХОТНА И ДРУГИТЕ 2 НО В НЕЯ МИ ОСТАНАХА ОЧИТЕ И ВЕРНО ПУСКАЙ ПО НЯКОЯ РАМКА В ТЕМАТА
МИМИВАЛ КАЗВАЛА СЪМ И ПРЕДИ ЧЕ КОЛАЖИТЕ ТИ СА ВЕЛИКОЛЕПНИ Peace
МАМА ПИСАНА ХАРЕСА МИ
СТЕЙСИ НЕЩО НЕ МИ ХАРЕСВА ПОДБОРА НА ЦВЕТОВЕТЕ ИЛИ АКО РАЗМЕНИШ МЕСТАТА НА ПАНДЕЛКАТА И НАДПИСА newsm78 newsm78 newsm78

А АЗ ТАЗИ ВЕЧЕР СЕ ПОМЪЧИХ С ТОЗИ КОЛАЖ СТАР Е НО СЕ ПОСТАРАХ ДА ГО ИЗРЕЖА МАЛКО ПО ДОБРЕ ОТ ТОВА КОЕТО БЕШЕ

# 177
  • София
Много ви благодаря  Hug С удоволствие ще пускам. Никки, BOIKOM2005, направо ме трогнахте Embarassed Heart Eyes. Като ви гледама на повечето нещата, не мисля, че има на какво да ви науча... Направо ми събирате очете - моите първи опити бяха доста по-зле. И толкова интересни и разнообразни неща сте напускали...
Мимивал, писах и в другата тема - разкошни са, за мен най-добрите ти колажи /особено първия и третия/
На Мактуб плаката е много добър! не разбирам от плакати и не съм правила, но този много ме грабна!
zaika baika, много сладка рамка! Само тази прекрасна бебка се губи мъничко от цветята - евент. да ги намалиш /увеличиш снимката/ и да направиш цвета не толкова биещ на очи. Принципно избягвай симетрията.
Писано, не личи да си се затруднила хич. Много добра!
stasssy, наистина ли ти е трета рамка  Shocked ако е така, направо нямам думи. Много ми харесва!
BOIKOM2005, много добър колаж - много е трудно да се намери подходяща снимка и да се "впише" добре. ти си го направила отлично. само не ми харесва сянката. понеже елементите от самата снимка нямат сянка, а само са очертани с черно, защо не пробваш да направиш същото и с бебчо - вместо сянка дай  stroke в черно и мисля, че ще е перфектно. преди време правих и аз един колаж с мечо Пух  Grinning
http://images.lexi1974.multiply.com/image/102/photos/163/500x500 … id=71722526  /фонът си беше такъв, само снимката съм нагодила/

Днес много не ми се получиха "произведенията", но ще го отдам на изпитото винце  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 02:28 от Лекси

# 178
  • Бургас
Ето тази много, много ми харесва! Браво!  bouquet

# 179
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ. Grinning
Много се радвам, че колажчетата ми ви харесаха, явно усилията ми не са отишли на вятъра.  bouquet
Зайка Байка много сладко бебче, но съм съгласна с Лекси, че снимката се губи, увеличи я малко. Peace
Лекси дано не ми се разсърдиш, но тези рамки бледнеят в сравнения с последните.  Embarassed newsm51
BOIKOM2005 много добре си се справила, като направиш промените препоръчани от Лекси ще стане супер. Peace
stasssy рамката е сладка, но не ми харесват разположението на елементите и най-вече че си сложила лентата с цветята над главата на детенцето. Защо не пробваш да я сложиш в лявата страна /цветята да сочат надолу/, като малко препокрие рамката. Също така да затъмниш малко фона, за да не се слива толкова с рамката, да дадеш малко повече контраст и яркост на снимката и да я увеличиш, а надписа да го намалиш и изместиш малко в дясно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт