Европейско първенство по ФУТБОЛ 2008г.

• 23 417
  • 540
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Той и на Световното беше така, не се подстрига и избръсна преди края, ама поне беше прилежно гладък и късокосмест в първия мач, сега си е космат отначало. Нищо, аз така повече го харесвам. С повече коса, де, брадата ми идва малко множко на моменти. Ама да ми дойде, всякак го взимам. Simple Smile

# 121
Донадони и Ван Бастен колко са остарели. Обаче Ван Бастен ми е секси ... на младини не го харесвах. Странно.

Марко - любимец от златните години на Милан с Рийкард и Гулит, ех каква тройка бяха  Hug страхотен мач, браво и на треньора, и на футболистите, сърцата игра! ей такива мачове искам да гледам, пък било то и в групите  Peace

Първият мач от Европейското, който ми хареса! Благодаря на момчетата!

А ван Бастен....започнал да побелява, красавец си бе и на младини.....но Донадони просто е неузнаваем.......И аз като Мърмораната... - всякак си го взимам ват Бастен......Мърморанке, тъй като големият син е фен и на форумите на бг-мамма, все ми виси на главата като пиша понякога, но твоя Гатузо го помни още и ме пита дали има още аватар на Гатузо.....

А за тройката на Милан... - успешно може да се включат в тройката на Деси и Спортинг бет.....

Мач номер 6: Холандия - Италия 3:0

Холандия унижи световния шампион

Лягам да спа частично удовлетворена от тази вечер......

# 122
Швейцария - Чехия     2
Португалия - Турция   1
Австрия - Хърватия     2
Германия - Полша       1
Румъния - Франция     х
Холандия - Италия      2

Дотук не съм познала единствено знакът на Холандия-Италия и то поради пристрастия Laughing
Ама холандците как размазаха италианците, мъка, мъка. За съжаление нямам големи очаквания от адзурите, при положение, че разчитат на Матераци (?!) в защита, как да не им напълнят кошницата.  Confused

# 123
  • София
Наистина ми напълни душата снощният мач /Италия-Холандия/  Party Обаче се надявах поне един гол да вкарат адзурите. Изпуснаха много чисти положения накрая. Просто вече се бяха стресирали. Според мен Дел Пиеро трябваше да влезе като титуляр. След неговото влизане играта на италианците стана интересна.

# 124
С кой акъл проявих доверие към Италия? Кой от този отбор може да вкарва голове, че и на цели два да заложа?  Rolling Eyes
Дано тупнат кокошкарите. И Холандците да ги тупнат.  Simple Smile

# 125
Въпрос: Кой ще е......  (Гласуването приключено: петък, 06 юни 2008, 22:51)

Чехия  0 (0%)
Португалия  4 (9.3%)
Швейцария  0 (0%)
Турция  1 (2.3%)
Австрия  0 (0%)
Хърватия  2 (4.7%)
Германия  10 (23.3%)
Полша  0 (0%)
Франция  5 (11.6%)
Италия  9 (20.9%)
Холандия  5 (11.6%)
Румъния  1 (2.3%)
Гърция  0 (0%)
Русия  2 (4.7%)
Испания  3 (7%)
Швеция  1 (2.3%)

Общ брой гласове: 27

# 126
Аууу, а аз гласувах след това  Laughing  Късно ми посочиха верния път към темата.

Да кажа за вчера. Как може Франция да имат такова нападение и нищо? При това не им се случва за първи път на такъв форум. В пълно недоумение съм!

За Италия и Холандия сте казали много. Направи ми впечатление, италианците наистина нямаха ден. Не е като да са играли много зле. Вярно, бавно се връщаха защитниците им, но нямам и как да стане, при положение, че губят с два и всички бекове са в малкото наказателно на Холандия, за да се опитат да вкарат нещо след корнера.

За финала да кажа, не виждам кой ще попречи на немците да стигнат до там, като им гледам потока. От другата страна е малко по-така, имайки предвид тежката група. Не съм гледала руснаците още. Имам подозрения, че ще се опънат тази година, може би заради самочувствието, което са придобили покрай Зенит.

И последно - Олoф Мелберг е човека  Crazy

# 127
  • UK
Ако Германия спечели Европейското, ще е много прецакано, защото точно на 29ти юни се прибирам от там. Винаги съм искала да се намирам в някоя държава когато тя печели някакво такова голямо първенство. Е, исках да съм в Италия преди две години, ама и Германия би свършила работа, само че няма. Simple Smile

# 128

За съжаление нямам големи очаквания от адзурите, при положение, че разчитат на Матераци (?!) в защита, как да не им напълнят кошницата.  Confused

И че са оставили Пипо вкъщи.  Wink Гледаме мачовете в "кварталната кръчма" и след 30-тата минута от всякъде взе да се чува: "Пусни Пипо, бе."  Laughing
Аз също нямах големи очаквания, че ще направят нещо на това Европейско, но тайно се надявах да ме опровергаят. Успяха обаче да надминат очакванията ми още с първия мач.  Confused

# 129
Група А 
Чехия   
Португалия 
 Група Б

Хърватия 
Германия 

Група В 

Италия 
Холандия 

Група Г 

Русия 
Испания 

# 130
Ако Германия спечели Европейското, ще е много прецакано, защото точно на 29ти юни се прибирам от там. Винаги съм искала да се намирам в някоя държава когато тя печели някакво такова голямо първенство. Е, исках да съм в Италия преди две години, ама и Германия би свършила работа, само че няма. Simple Smile

Мърморанке, мини през Холандия навръщане....Дано си на добро и да имаш възможността да видиш радостта, за която пишеш!

Довечера - какво ви е мнението?

Испания - Русия - иска ми се 1, но май ще е Х
Гърция - Швеция - много искам 2, но знае ли човек.......

# 131

За съжаление нямам големи очаквания от адзурите, при положение, че разчитат на Матераци (?!) в защита, как да не им напълнят кошницата.  Confused

И че са оставили Пипо вкъщи.  Wink Гледаме мачовете в "кварталната кръчма" и след 30-тата минута от всякъде взе да се чува: "Пусни Пипо, бе."  Laughing
Аз също нямах големи очаквания, че ще направят нещо на това Европейско, но тайно се надявах да ме опровергаят. Успяха обаче да надминат очакванията ми още с първия мач.  Confused

Изобщо, аз толкова жалък италиански отбор не съм гледала отдавна. Да не забравяме обаче, че италианците във всяко първенство започват бавно и тегаво и докато ги отписваме, те вземат, че се промъкнат в следващата фаза Laughing
Между другото, вчера все пак имаха положения, но не можаха да ги реализират. Притеснителното е, че отборът изглежда някак безличен и не виждам кой ще ги бележи тия голове, а и вкарването на Гатузо и Амброзини по едно и също време на терена си е лудост направо.

За довечера виждам на първия мач х2, а вторият твърда двойка - на гърците отдавна им мина времето на слава Wink

# 132
  • София
Охоо, сега виждам темата и много се зарадвах. Твърд фен на Германия съм и на Балак  Laughing, но пък вчера така искрено се зарадвах на победата на холандците. Довечера съм за Русия, не подкрепям руснаците, но изобщо не харесвам испанският футбол, е бих направила изключение за някой испански футболист  Wink.

# 133
  • София
Охоо, сега виждам темата и много се зарадвах.

И аз така, но при отсъствие на любимците ми - Англия и естествено нашите, пристрастията са ми към Холандия и Германия.
За днешните мачове - клоня към Испания и по-скоро Гърция. Шведите не ми допадат като стил на игра. А и все още помня последните ни мачове с тях, та органически не ги понасям.
В този дух при мен нещата са

Испания - Русия - 1Х
Гърция - Швеция - 1 макар да имам вътрешното усещане, че ще е 2

# 134
Шведите ... органически не ги понасям.
Аз също, дано гърците ги напляскат, макар че силно се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт